Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικά ανεξαρτήτως  το ότι σου άφησε ο πατέρας σου το σπίτι, και εσύ δικαιούσαι το ποσοστό του (και ας έχει αποβιώσει) από τα πράγματα που είχε μέσα η γιαγιά σου. 

Καλή τύχη αύριο. 

• Like 1
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στη θέση του Andy θα λάμβανα υπ' όψιν τα ποστ του paredwse καθώς είναι δικηγόρος στο επάγγελμα...

Δημοσ.

ναι προφανως,για αυτο αυριο θα παρω να κλεισω ραντεβου σε εναν δικηγορο

• Like 1
Δημοσ.

επισης,ασχετο,αποφασισαν να βαλουν στο σπιτι πριν κατι χρονια ασανσερ.το σπιτι που εχω εγω τωρα ειναι στον πρωτο ειναι κυριολεκτικα 10 σκαλια και δν θελω να το χρησιμοποιω.αναγκαστικα πληρωνω εξοδα συντηρησης η μπορω να το αποφυγω?

Δημοσ.

επισης,ασχετο,αποφασισαν να βαλουν στο σπιτι πριν κατι χρονια ασανσερ.το σπιτι που εχω εγω τωρα ειναι στον πρωτο ειναι κυριολεκτικα 10 σκαλια και δν θελω να το χρησιμοποιω.αναγκαστικα πληρωνω εξοδα συντηρησης η μπορω να το αποφυγω?

πληρώνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Πληρώνεις κονονικα και με τον νομο αλλα  κανε και εσυ παιχνίδι, αργότερα ασε απλήρωτο κανένα χρονο και πες τους να πανε σε δικηγόρο, τους χρειάζεται ενα μαθηματάκι.

• Like 1
Δημοσ.

Από το δικό σου όροφο ξεκινάει το ασανσέρ ή από τον πιο κάτω;

Δημοσ.

απο τον πιο κατω αλλα πραγματικα δν εχει νοημα.

Έχει δεν έχει νόημα, ό,τι γράφει ο πίνακας χιλιοστών/κατανομής δαπανών ισχύει. Αν συμεττέχεις στις δαπάνες του ασανσέρ, τέλος.

Δημοσ.

κερατιατικα δηλαδη θα πληρωνω.βασικα οχι εγω αυτοι που θα το νοικιασουν.

τελικα μετα απο συμβουλη της δικηγορου θα τους δωσω διορια 20-30 μερες να αδειασουν το σπιτι αλλιως μετα θα παμε νομικα.εννοειτε πως μεχρι τοτε θα αρνηθω να πληρωσω οτιδηποτε κοινοχρηστο υπαρχει.

Δημοσ.

δεν με ενδιαφερει να πω την αληθεια,επιπλα κτλπ δεν με νοιαζουν και οτι λεφτα υπηρχαν εχουν κανει φτερα ηδη.περιμενω πως και πως να το νοικιασω τωρα σε τιποτα φοιτητες η σε κανενα οικογενεια με μωρο και σκυλακια

• Like 1
Δημοσ.

δεν με ενδιαφερει να πω την αληθεια,επιπλα κτλπ δεν με νοιαζουν και οτι λεφτα υπηρχαν εχουν κανει φτερα ηδη.περιμενω πως και πως να το νοικιασω τωρα σε τιποτα φοιτητες η σε κανενα οικογενεια με μωρο και σκυλακια

Καλά δες πρώτα αν υπάρχουν φθορές ή ζημιές μέσα και σε τι κατάσταση είναι γενικότερα το σπίτι. Στο λέω γιατί και εμείς νοικιάζουμε και είναι πολύ δύσκολο να νοικιάσεις, μπορεί να προκύψουν διάφορα ζητήματα.

Δημοσ.

το σπιτι επειδη πηγαινα ειναι σε πολυ καλη κατασταση,καθαρο κτλπ.απλα ειναι παλιο.δηλαδη δεν εχει αλουμινια κτλπ.ειναι σε καλη περιοχη επομενως δεν φοβαμαι για το νοικιασμα.τωρα για το αν θα πληρωνουν αλλο θεμα

ΠΕΑ να κάνεις αν χρειάζεται, είναι πλέον υποχρεωτικό.

καπου το πηρε το ματι μου αλλα δεν ξερω τι παιζει επακριβως.ξερω τι ειναι κτλπ αλλα δεν ξερω σε τι χρειαζεται

προφανως θα το κοιταξω μολις παρω το σπιτι κτλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...