status Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Έχει δεν έχει νόημα, ό,τι γράφει ο πίνακας χιλιοστών/κατανομής δαπανών ισχύει. Αν συμεττέχεις στις δαπάνες του ασανσέρ, τέλος. Μπορει να κλειδώσει την πόρτα στον όροφο ου, εάν είναι ο μόνο διαμέρισμα τον όροφο και του εκπεσουν τα χιλιοστά. Ο τσιπης ο κουνιάδος μου έτσι το έχει κάνει. 1
Andy Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 ναι μονο εγω ειμαι στον οροφο. σωστος ο κουνιαδος!
status Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 ναι μονο εγω ειμαι στον οροφο. σωστος ο κουνιαδος! Κλειδώνεις την πόρτα,και συνενόησε με τον συντηρητή να σου αφαιρέσει το κουμπί της κλήσης του θαλάμου στον όροφο σου και να προγραμματίσει τον 1ο όροφο στάσης να είναι ο από πάνω σου. (Ηλεκτρολόγος είμαι, ένας μηχανολόγος ξέρει καλύτερα την σχετική ορολογία.) 1
Andy Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 μια χαρα τα εξηγησες και εσυ.δηλαδη θα πληρωνω μονο για συντηρηση αναγκαστικα ετσι?
status Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 μια χαρα τα εξηγησες και εσυ.δηλαδη θα πληρωνω μονο για συντηρηση αναγκαστικα ετσι? Οχι, το ξεχνάς το ασανσέρ.
Andy Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 χμμ τελεια!ευχαριστω πολυ! επισης να ρωτησω,ποσο περιπου κοστιζει ενας ανελκυστηρας για 3 οροφους?στο περιπου?γιατι μου φαινεται η μια οικογενεια κοροιδευει την αλλη
status Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 χμμ τελεια!ευχαριστω πολυ! επισης να ρωτησω,ποσο περιπου κοστιζει ενας ανελκυστηρας για 3 οροφους?στο περιπου?γιατι μου φαινεται η μια οικογενεια κοροιδευει την αλλη Μηνιαία συντήρηση, χωρίς ανταλλακτικά, έλεγχος δηλαδή και σφίξιμο, στα 40€, αν δεν κάνω λάθος.
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 περιμενω πως και πως να το νοικιασω τωρα σε τιποτα φοιτητες η σε κανενα οικογενεια με μωρο και σκυλακια Αν θες να παίρνεις εκδίκηση, να την παίρνεις σωστά: σε Ρομά να το νοικιάσεις. Btw, θυμήθηκα αυτό (το νούμερο 1).
Andy Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μηνιαία συντήρηση, χωρίς ανταλλακτικά, έλεγχος δηλαδή και σφίξιμο, στα 40€, αν δεν κάνω λάθος. εννοω εγκατασταση,γιατι ακουσα να λεει οτι πληρωσε(πριν 10 χρονια) καπου στα 70.000 χιλιαρικα.λολ Αν θες να παίρνεις εκδίκηση, να την παίρνεις σωστά: σε Ρομά να το νοικιάσεις. Btw, θυμήθηκα αυτό (το νούμερο 1). το ξεχειλωσες!φοιτητες μια χαρα ειναι αρκει να ειναι φασαριοζοι.ενα στουντιακι βεβαια θα ηταν το ιδανικο lucas θεουλης
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 εννοω εγκατασταση,γιατι ακουσα να λεει οτι πληρωσε(πριν 10 χρονια) καπου στα 70.000 χιλιαρικα.λολ Υπερβολικό το ποσόν. Σε εμάς πριν 8 χρόνια μας είχαν πει για να βάλω ασανσέρ με μπουκάλα που να πηγαίνει μονοκόματα από το ισόγειο κατευθείαν στον 2ο όροφο χωρίς να σταματάει αλλού, 4-6 χιλιάρικα.
Andy Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 αυτο λεω και εγω που κοιταγα τις τιμες τωρα.δεν νοειται 70.000 για 3 οροφους.μαλλον ο ενας(που πηρε την πρωτοβουλια να το βαλει)κοροιδευει τον αλλον
status Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 εννοω εγκατασταση,γιατι ακουσα να λεει οτι πληρωσε(πριν 10 χρονια) καπου στα 70.000 χιλιαρικα.λολ Υπήρχε φρεάτιο; Γενικά πρόβλεψη για ασανσέρ στην πολυκατοικία υπήρχε;
Andy Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 δεν εχω ιδεα και δεν ξερω και πως να το τσεκαρω απο οτι μου λενε απο το κοντρολ υπηρχε μια σκαλα που ενωνε τα σπιτια η οποια διαλυθηκε και μπηκε εκει το ασανσερ
status Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 δεν εχω ιδεα και δεν ξερω και πως να το τσεκαρωΕ, από ο σχέδιο συνήθως, χασκει μία τρύπα εκεί που θ μπει το ασανσέρ. Ή παίζει να το γράφει και στο συμβόλαιo. Edit: ε, χεσε μέσα γκρεμισματα, χτισιματα, εγκατάσταση, τσινπημενα αλλά ψηλολογικη τιμή. 1
Andy Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ε, από ο σχέδιο συνήθως, χασκει μία τρύπα εκεί που θ μπει το ασανσέρ. Ή παίζει να το γράφει και στο συμβόλαιo. Edit: ε, χεσε μέσα γκρεμισματα, χτισιματα, εγκατάσταση, τσινπημενα αλλά ψηλολογικη τιμή. και ολα αυτα για ενα ασανσερ που αντικαθιστα 20 σκαλια.value for money
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα