status Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 και ολα αυτα για ενα ασανσερ που αντικαθιστα 20 σκαλια.value for money Όου, ποσ να έβγαλε ο μπάρμπας που το πρότεινε άραγε;
Andy Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Όου, ποσ να έβγαλε ο μπάρμπας που το πρότεινε άραγε; δεν σε πιανω!
status Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 δεν σε πιανω! Μίζα, πσοσοτο, πως το λένε...δεν γίνεται, όπως τα λες, να κάνει 70Κ ένα ασανσέρ για τη περίπτωση.
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 δεν εχω ιδεα και δεν ξερω και πως να το τσεκαρω απο οτι μου λενε απο το κοντρολ υπηρχε μια σκαλα που ενωνε τα σπιτια η οποια διαλυθηκε και μπηκε εκει το ασανσερ Νόμιζα οτι αναφερόσουν για κόστος εγκατάστασης σε έτοιμο φρεάτιο. Αν δεν υπήρχε ούτε φρεάτιο, τότε δεν μου κάνουν εντύπωση τα 70000. Χώρια τα λεφτά σε μηχανικό για μελέτες και στατικό έλεγχο του κτιρίου διότι τα γκρεμίσματα αυτά και η προσθήκη κατασκευών το επηρεάζουν στατικά, μιλάμε για μπόλικα μερεμέτια αν θες το φρεάτιο να φτάσει μέχρι τον τρίτο όροφο. Εγώ στην δική μου περίπτωση αναφερόμουν σε εξωτειρκό ασανσέρ που θα καλυπτόταν με ένα κάλυμμα για προστασία από τις καιρικές συνθήκες και την βροχή.
Andy Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 αυτο λεω και εγω.δεν βγαζει νοημα.υπερβαλω για τα σκαλια βασικα.καμια 40αρια ειναι αλλα σε καμια περιπτωση η οικοδομη δεν ειναι ψηλη κτλπ. δεν ξερω τι εχει παιχτει παντως για ασανσερ 3 οροφων πολλα μου φαινονται.ετσι απο περιεργια ρωταω ουτως η αλλως.δεν πληρωνω εγω
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 αυτο λεω και εγω.δεν βγαζει νοημα.υπερβαλω για τα σκαλια βασικα.καμια 40αρια ειναι αλλα σε καμια περιπτωση η οικοδομη δεν ειναι ψηλη κτλπ. δεν ξερω τι εχει παιχτει παντως για ασανσερ 3 οροφων πολλα μου φαινονται.ετσι απο περιεργια ρωταω ουτως η αλλως.δεν πληρωνω εγω Τρείς όροφοι είναι περίπου 10 μέτρα ύψος, χαμηλό κτίριο δεν το λες. Αν δεν υπήρχε καν το φρεάτιο μέσα και έπρεπε να χτιστεί και αυτό τότε δεν μου κάνουν εντύπωση τα 70χιλιάρικα, αν υπήρχε απο πριν το φρεάτιο και αναφέρεσαι μόνο σε κόστος αγοράς και εγκατάστασης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού της καμπίνας και των παρελκομένων τότε ναι τα 70χιλιάρικα είναι υπερβολικός αριθμός.
Andy Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 who knows..εμενα το σπιτακι με νοιαζει να το παρω.τα αλλα λιγο με νοιαζουν
kirileman Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μπορει να κλειδώσει την πόρτα στον όροφο ου, εάν είναι ο μόνο διαμέρισμα τον όροφο και του εκπεσουν τα χιλιοστά. Ο τσιπης ο κουνιάδος μου έτσι το έχει κάνει. Τους άλλους τους ρώτησε κανείς αν θέλουν να μοιραστούν τις δαπάνες ανελκυστήρα που αναλογούν στο διαμέρισμα του 1ου; Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, μου μυρίζει τροποποίηση σύστασης και πίνακα δαπανών, άρα συναίνεση, άρα άντε γεια.
status Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Τους άλλους τους ρώτησε κανείς αν θέλουν να μοιραστούν τις δαπάνες ανελκυστήρα που αναλογούν στο διαμέρισμα του 1ου; Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, μου μυρίζει τροποποίηση σύστασης και πίνακα δαπανών, άρα συναίνεση, άρα άντε γεια. Τσιγκούνης ξετσιγκουνης, αφου μένει το 1, γιατί να πληρώνει ασανσέρ;
Andy Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 μετραει το οτι δεν ειχα συμφωνησει για την αρχικη τοποθετηση του ασανσερ?απλα το βαλαν
kirileman Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 μετραει το οτι δεν ειχα συμφωνησει για την αρχικη τοποθετηση του ασανσερ?απλα το βαλαν Ό,τι λέει η σύσταση και ο πίνακας ισχύει. Μπορεί στη δική σας περίπτωση η αντίστοιχη στήλη για τις δαπάνες του ανελκυστήρα να μπήκε εκ των υστέρων (δε μου έχει τύχει), μπορεί να προϋπήρχε και ας μην είχε τοποθετηθεί ο ανελκυστήρας. Όταν αγοράζεις διαμέρισμα, "παντρεύεσαι" και τη σύσταση/κανονισμό. Επειδή έχω εγκαταλείψει το άθλημα και για να μη σου λέω χαζομάρες, ρώτησε ένα μηχανικό που ασχολείται και ένα συμβολαιογράφο για το τι ισχύει στην περίπτωσή σου. 1
Andy Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 οταν λες συσταση?αν εννοεις καταστατικο κατι τετοιο δεν υπαρχει ευχαριστω για τις πληροφοριες οπως και να εχει
kirileman Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Σύσταση οριζοντίων ιδιοκτησιών. Μπορεί να μην υπάρχει (οικογενειακή πολυκατοικία; ), αλλά να υπάρχει μόνο ο πίνακας χιλιοστών με υπογραφές σας.
Andy Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Σύσταση οριζοντίων ιδιοκτησιών. Μπορεί να μην υπάρχει (οικογενειακή πολυκατοικία; ), αλλά να υπάρχει μόνο ο πίνακας χιλιοστών με υπογραφές σας. ναι οικογενειακη.εγω υπογραφη δεν εχω βαλει πουθενα!
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Τσιγκούνης ξετσιγκουνης, αφου μένει το 1, γιατί να πληρώνει ασανσέρ; Δεν υπάρχει γιατί φίλε μου, αν έχει υπογράψει το χαρτί και αυτά που προανέφεραν οι άλλοι τότε πρέπει να πληρώνει, διαφορετικά ας κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις (ΓΣ ψηφοφορία αποφάσεις) κι αν βγάλει άκρη και συμφωνήσουν οι άλλοι μαγκιά του. Στην Ελλάδα είμαστε και όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει όταν διεξάγονται γενικές συνελεύσεις στις πολυκατοικίες, ο καθένας τα δικά του, πιάσε τ' αυγό και κούρευτο εν ολίγοις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα