Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχετε αγοράσει απο ιδιώτη αντικείμενο μέσω Paypal με byer protection;Θέλω να μου στείλουν κάτι μικρής αξίας αλλά ο πωλητής προτείνει με αυτόν τον τρόπο.Ζητάει πρώτα τα χρήματα και οτι αν δεν του δώσω tracking number αφού παραλάβω δεν θα μπορεί να τραβήξει τα χρήματα.

Δημοσ.

Πως τα λες έτσι?

Εισαι πωλητης ή αγοραστής το tracking number το δινει ο πωλητής οχι εσυ(αν εισαι αγοραστης), τεσπα το protection το ππ ισχύει όπως και να έχει

Δημοσ.

Αγοραστής είμαι.Ο πωλητής γράφει οτι δεν θα μπορεί να τραβήξει τα χρήματα αν δεν του δώσω το tracking number.Για 25€ μιλάμε.

Δημοσ.

Αγοραστής είμαι.Ο πωλητής γράφει οτι δεν θα μπορεί να τραβήξει τα χρήματα αν δεν του δώσω το tracking number.Για 25€ μιλάμε.

Παλι δεν σε καταλαβαίνω, πως θα του δώσεις εσυ το tracking number, κατι δεν εχεις καταλάβει

• Like 1
Δημοσ.

Είτε σου λέει μ#λακίες, ή κάτι δε κατάλαβες καλά. Tracking number δε μπορεί να δώσει ο αγοραστής. Αυτός που στέλνει έχει στη διάθεσή του το tracking number από το ταχυδρομείο και στη συνέχεια το δίνει στον αγοραστή, ώστε ο 2ος να μπορεί να παρακολουθήσει την πορεία του πακέτου.

Θέλεις να postάρεις το μήνυμα που σου 'στειλε (αμετάφραστο);

Δημοσ.

Αυτό μου έγραψε:

πηγαίνω ταχυδρομική κτλπ  παίρνω το track id και μολις παραλαβεις το προιον το βάζω και μου ξεκλειδώνουν

Δημοσ.

Περίεργα πράγματα. Δε βγάζω άκρη. Πάντως, το PayPal "ελευθερώνει" τα λεφτά που έστειλες μετά από λίγο καιρό, ακόμα κι αν δεν ανεβάσει ο αποστολέας το tracking number. Απλά παίρνει παραπάνω. Ο μόνος λόγο να μην του τα ελευθερώσει είναι να του κάνεις dispute.

Δημοσ.

Επειδή πράγματι δεν βγάζει νόημα....μήπως ο ποιητής (ο πωλητής) ήθελε να πει ότι μόλις παραλάβεις να του βάλεις feedback για να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία και έχει μπερδέψει τις λέξεις....

Άλλο νόημα δεν βγαίνει με το track numb....

Το paypal πάντως...σε μένα δεν έχει τύχει ποτέ να δεσμεύσει αυτές τις περίφημες 21 μέρες που ακούω να λένε...δεν ξέρω κ εκεί τί παίζει...

Δημοσ.

Το paypal πάντως...σε μένα δεν έχει τύχει ποτέ να δεσμεύσει αυτές τις περίφημες 21 μέρες που ακούω να λένε...δεν ξέρω κ εκεί τί παίζει...

True dat; Εμένα μου τα δεσμεύει κάθε φορά, ενώ πάντα βάζω tracking number (πάντα στέλνω registered). Φυσικά είμαι "Above Standard" πωλητής, αρκετές (δεκάδες) συναλλαγές και καμία αρνητική ή ουδέτερη αξιολόγηση. Wtf!

Δημοσ.

True dat; Εμένα μου τα δεσμεύει κάθε φορά, ενώ πάντα βάζω tracking number (πάντα στέλνω registered). Φυσικά είμαι "Above Standard" πωλητής, αρκετές (δεκάδες) συναλλαγές και καμία αρνητική ή ουδέτερη αξιολόγηση. Wtf!

Ναι κ εγώ 100% θετικές αξιολογήσεις και paypal verified απο το 2006....και όμως ποτέ δεν συνέβει αυτό το 21!!!(ευτυχώς δηλαδή)....Αγνωσται αι βουλαι...

Δημοσ.

Στην αρχή μου έγραψε αυτό:

φιλαράκι έχεις buyer protection...θα πρέπει να βάλω το tracking id για να μου βγουν από hold τα χρήματα.Οπότε αν γίνεται στείλτα μου εσύ. Διάβασε το και στο google κτλπ να δεις ότι δεν σου λέω βλακείες.

Οταν τον ρώτησα πως του στέλνω τα χρήματα εγραψε:

Πηγαίνεις στο send & request payments ,μετά πατάς pay for goods and services. και σου δίνω το email μου.Οπότε αύριο σου στέλνω φώτος

Λοιπόν καταρχάς μου τα στέλνεις σαν goods and services.τρώει fees το πολύ 2 ευρώ ε και αυτό μετά στο στέλνω με μεταφορική την πιο φτηνή το πολύ 3-4 ευρώ που έχω και άτομο από εκεί μέσα

μου στέλνεις τα λεφτά στο email που θα σου πω και όλα κομπλέ , εαν ενδιαφέρεσαι φίλε μου πες μου

Και τέλος αυτό:

yeap,thats is right πηγαίνω ταχυδρομική κτλπ παίρνω το track id και μολις παραλαβεις το προιον το βάζω και μου ξεκλειδώνουν

Ολα αυτά γιατί του είπα οτι δεν ξέρω πώς γίνεται η διαδικασία και οτι είναι δύσκολο να τον εμπιστευτώ με 0 αξιολογήσεις.Επίσης είναι γραμμένος πρίν λίγες ώρες.

Το θέμα με το tracking number το κατάλαβα εγώ λάθος,δεν θυμόμουν οτι ο πωλητής το έχει,έχω να κάνω αγορά πολλούς μήνες.

Γράφει οτι θα πρέπει να βάλει το tracking number για να πάρει τα χρήματα.Οπότε λογικά θα εννοεί οτι αφού πρώτα θα στείλει το αντικείμενο θα πάρει το tracking number,να το βάλει στο Paypal και να του αποδεσμεύσει τα χρήματα.

Ετσι όμως που τα γράφει δεν βγαίνει εύκολα άκρη.

Του ζήτησα να δω φωτογραφίες απο το PS4 game και απο τις 2 όψεις και της θήκης και είπε οτι θα τις στείλει αύριο το πρωί.

Δημοσ.

Εγώ θα τον απέφευγα.

0 αξιολογήσεις που έχει?

Καταρχάς δεν ξέρει καν να σου πει πόσο θα σου στοιχισει το αντικείμενο με τα μεταφορικά... 2-3 ευρώ απο δω...4-5 απο κει...γενικότητες....

Και αυτό πάλι με το tracking number δεν βγάζει καμία άκρη.....μακριά...για να μην τον κυνηγάς μετά...

Δημοσ.

Εγώ θα τον απέφευγα.

0 αξιολογήσεις που έχει?

Καταρχάς δεν ξέρει καν να σου πει πόσο θα σου στοιχισει το αντικείμενο με τα μεταφορικά... 2-3 ευρώ απο δω...4-5 απο κει...γενικότητες....

Και αυτό πάλι με το tracking number δεν βγάζει καμία άκρη.....μακριά...για να μην τον κυνηγάς μετά...

Εκανα edit,διάβασε τι έγραψα.

Αλλά απο την στιγμή που εγώ δεν είμαι σίγουρος οτι ισχύει οτι γράφει είναι ρίσκο.

Δημοσ.

Δεν πολυβγάζω άκρη απ αυτά που γράφεις και γράφει.

Η δουλειά είναι απλή....η διαδικασία είναι:Πουλάω κάτι...τιμή αντικειμένου πχ 50+5 μεταφορικά σύνολο 55. Τόσα θα στείλεις στο paypal και δεν θα πληρώσεις εσύ το fee...αλλά ο άλλος.

Στέλνεις τα χρήματα εσύ...σου στέλνει ο άλλος το πακέτο (και το tracking number για να παρακολουθείς μέχρι να παραλάβεις) και τέλος.

Τώρα τί ιστορίες για ξεκλειδώματα κτλ...δεν είναι δική σου δουλειά...είναι του πωλητή ...

Εγώ στο ξαναλέω....θα τον απέφευγα....ψάξε να βρεις αλλού και πιο έμπιστα αυτό που ψάχνεις...

Φυσικά κάτι πιο εύκολο και πιο απλό και είστε και οι δυο σίγουροι...είναι η αντικαταβολή!!Πρότεινε του αντικαταβολή και είσαι ήσυχος ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...