AntiCambeR Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Βρωμάει η υπόθεση.Στην αγγελία δεν έχει φωτογραφία του PS4 που πουλάει,ούτε τιμές δίπλα στα παιχνίδια.Επίσης το συγκεκριμένο game πωλείται απο όλους 40-50€ και αυτός το δίνει 25€+5€ τα μεταφορικά. Ακόμα και με την αντικαταβολή δεν είμαι καλυμμένος γιατί δεν θα μπορώ να ανοίξω το κουτί. Στην αρχή του είπα να μου στείλει το game και να του στείλω τα χρήματα.Πχ με κατάθεση που δεν χρεωνόμαστε έξτρα μεταφορικά,fees και μ@@@@ίες. Αν όντως τα fees τα πληρώνει ο πωλητής και μου λέει να τα πληρώσω εγώ είναι οτι να'ναι ο τύπος.Τα fees είναι η προμήθεια που παίρνει το Paypal; Εχουν κάνει πολλά accounts και βάζουν αγγελίες.Εγώ θα έχω δηλαδή 1 e-mail και αυτός το ονοματεπώνυμό μου και διεύθυνση;Αντε να τον βρώ μετά στο νησί που μένει χαχα...Τρέχα γύρευε. Εχω 100% θετικές και είμαι παλιό μέλος,ας στεϊλει πρώτος. 1
cosmos000 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Αυτό ακριβώς....άρα μην ασχολείσαι...γιατί πας για κάτι που θες να σου βγει φτηνά και τελικά ...μάλλον θα το ακριβοπληρώσεις. Πάρε το παιχνιδάκι σου από κάποιον με θετικές αξιολογήσεις για να μην χάσεις και τα 25 (που τελικά θα σου βγουν κανα 40ρι με τα μεταφορικά και τα fees). Τα fees ναι είναι η προμήθεια του paypal. Εγώ στην θέση σου στο πα και πιο πριν...θα έκοβα λάσπη με τον συγκεκριμένο...
AntiCambeR Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Το «τράβηξα» για να καταλάβω απο αυτά που γράφει αν είναι απατεώνας.Πιθανότατα είναι,φαίνεται απο τον τρόπο γραφής του,απο την χαμηλή τιμή και απο την απο την αγγελία. 30€ σύνολο,too good to be true. Αυτά με τις δεσμεύσεις δεν νομίζω να παίζουν που γράφει.Στο ίντερνετ δεν διάβασα κάτι για hold,οτι του δεσμεύει τα χρήματα και ξεμπλοκάρονται με το tracking number.Ισως θα προχωρούσα αν κάποιο μέλος εδώ μου έγραφε οτι όντως έτσι είναι η διαδικασία. Πιθανόν ο τύπος έχει φτιάξει μερικά Paypal accounts και κλέβει κόσμο.Και μερικά accounts στο φόρουμ. Μάλλον θα φάει report. Αλλος με μηδέν αξιολογήσεις που πουλούσε φθηνά έφαγε ban.Παίζει να είναι ο ίδιος.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μάλλον μούφα είναι. Το tracking number είναι ένας αριθμός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δεις που βρίσκεται το αποστελλόμενο δέμα. Το θέμα είναι ότι tracking number σου στέλνει αυτός που στο στέλνει. Δεν είναι δυνατό να δώσεις εσύ tracking number άσχετα τι σε λέει αυτός. Παράτα τα θα ήταν η συμβουλή μου και να ψάξεις για άλλον πωλητή.
AntiCambeR Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ναι,αυτός γράφει οτι θα έχει το tracking number.Αλλά ισχυρίζεται οτι δεν θα μπορεί να αποδεσμεύσει τα χρήματα που θα του έχω στείλει αν δεν παραλάβω. Θα του έστελνα τα χρήματα,θα τα τραβούσε με ανάληψη η άλλον τρόπο,δεν θα έστελνε το game ποτέ,θα του έκανα dispute κλπ,μπορεί απλά μετά το PayPal να του μπλόκαρε τον λογαριασμό αφού δεν θα είχε μέσα χρήματα. Εκτός αν τα χρήματα αποδεσμεύονται μόνο με εντολή δική μου στο Paypal.
dio25 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Αν είναι σχετικά καινούριος στο Paypal και με λίγα transactions συνήθως το Paypal κρατάει τα χρήματα για 21 ημέρες δεσμευμένα στον λογαριασμό του. Για να μπορέσει να τα τραβήξει νωρίτερα χρειάζετε όντως να δώσει tracking number ότι το δέμα παραδόθηκε. Απλώς καλό θα είναι αν τελικά το αγοράσεις, όταν παραλάβεις να τραβήξεις κάποιο video όταν ανοίγεις το κουτί ώστε σε περίπτωση απάτης να το έχεις σαν αποδεικτικό στοιχείο για το Paypal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα