Moderators stormrain Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Εχω ηδη το Homido και αναρωτιομουν τι διαφορες εχει με το Gear Vr και αν αξιζει να το δωσω για να παρω το δευτερο. Το Ηomido ειναι αρκετα decent για τα χρηματα του και δεν ξερω αν το Gear υπερεχει ιδιαιτερα απο θεμα φακων κλπ. Επισης βλεπω το Gear εχει γυροσκοπιο, που το Homido δεν εχει. Αυτο πρακτικα τι σημαινει, με δεδομενο πως το Homi χρησιμοποιει το gyro της συσκευης? Εννοω κανει τρελη διαφορα? Σε Note 5 αυτα παρεμπιπτοντως Ευχαριστω.
heavyrain Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ναι το gear vr εχει δικους του αισθητηρες αρα ειναι πολυ πιο ακριβες. Δεν εχω δει το homido αλλα σιγουρα το gear vr ειναι πολυ καλυτερο λογω oculus και μονο. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Πήρες note 5 ατιμούλη Δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα δύο αλλά, φαντάζομαι πως το Gear VR μόνο και μόνο επειδή είναι κατασκευασμένο ειδικά για τις συσκευές της Samsung, θα αξίζει παραπάνω. Τα reviews πάντως είναι through the roof. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα