Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατί κάποιοι λένε οτι ο στρατός σε κάνει άντρα;Γίνεται να μπείς Gay και να βγείς Straight;

Γιατί οι gay δεν είναι άνδρες;
Δημοσ.

ισως γιατι δεν υπαρχουν

Ε ναι.Ας δουμε δηλαδη και στην δημοσια σφαιρα ποιοι κατα καιρους ξεσπαθωνουν που λεμε εναντια αυτο το ζητημα.Ψωμιαδης.Ελενη Λουκα.Αλεφαντος και Γιωργος Γεωργιου.Νοτης Σφακιανακης.Σεραφειμ και Ανθιμος.Μερικα αναφερω.Ατομα δηλαδη γραφικα ρε παιδι μου.Δηλαδη και γκει να μην εισαι τους βλεπεις και γινεσαι γκει φρεντλι. :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε ναι.Ας δουμε δηλαδη και στην δημοσια σφαιρα ποιοι κατα καιρους ξεσπαθωνουν που λεμε εναντια αυτο το ζητημα.Ψωμιαδης.Ελενη Λουκα.Αλεφαντος και Γιωργος Γεωργιου.Νοτης Σφακιανακης.Σεραφειμ και Ανθιμος.Μερικα αναφερω.Ατομα δηλαδη γραφικα ρε παιδι μου.Δηλαδη και γκει να μην εισαι τους βλεπεις και γινεσαι γκει φρεντλι. :P

Δεν δικαιολογώ κάποιος το να είναι ομοφοβικός, αλλά δεν νομίζω ότι όλα τα άτομα που είναι συντηρητικά ως προς αυτό το θέμα είναι και γραφικά.
Δημοσ.

Υ.Γ Ξεχασα τις εξεχουσες προσωπικοτητες τους τροφιμους του κορυδαλλουτης χρυσης αυγης.Για τετοια ατομα μιλαμε.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί οι gay δεν είναι άνδρες;

Μόνο στην εξωτερική εμφάνιση.Είναι σαν γυναίκες παγιδευμένες σε αντρικό σώμα.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο στην εξωτερική εμφάνιση.Είναι σαν γυναίκες παγιδευμένες σε αντρικό σώμα.

αυτοί οι τρανς είναι...shit Tyrone get your shit together man!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν δικαιολογώ κάποιος το να είναι ομοφοβικός, αλλά δεν νομίζω ότι όλα τα άτομα που είναι συντηρητικά ως προς αυτό το θέμα είναι και γραφικά.

Εχεις ακουσει εναν θεατρανθρωπο εναν ανθρωπο των γραμματων ρε παιδι μου της τεχνης του ακαδημαικου κοσμου να καταφερθει εναντιον των ομοφυλοφιλων?
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εχεις ακουσει εναν θεατρανθρωπο εναν ανθρωπο των γραμματων ρε παιδι μου της τεχνης του ακαδημαικου κοσμου να καταφερθει εναντιον των ομοφυλοφιλων?

Τώρα δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό, αλλά το point μου είναι ότι το μορφωτικό επίπεδο δεν νομίζω ότι επηρεάζει κάποιον αν θα είναι ομοφοβικός ή όχι.

Πάντως, έχω διαβάσει από ανθρώπους των τεχνών (άνδρες συγκεκριμένα) να υπερασπίζονται βιαστές, να έχουν συντηρητικές απόψεις για τις γυναίκες κτλ.

Αν και λίγο άσχετο με τους gay, ο ρατσισμός προς κοινωνικές ομάδες μπορεί να προέλθει από άτομα όλων των μορφωτικών επιπέδων.

Δημοσ.

Ειχαμε έναν γκει στη μονάδα αλλά δεν υπήρχε κάποιο θέμα μαζί του. Μόνο ένας κάφρος φαντάρος όποτε τον φώναζε του έλεγε ''μωρή, έλα δω!!'' Κατά τ άλλα ούτε πειράγματα ούτε τίποτα. Ο συγκεκριμένος βέβαια δεν το κρυβε και απλά κάποτε ανακαλύφθηκε, και να θελε δε μπορούσε να το κρύψει. :P

Πάντα βέβαια εξαρτάται και το που θα πέσεις. Αν πέσεις σε καμία κλίκα κωλοπαίδων μπορει τα πράγματα να είναι διαφορετικά.

Δημοσ.

Φιλικη συμβουλη φιλε. Αν δεν μπορεις να κρυψεις την σεξουαλικη σου προτιμηση, πες το απο την αρχη στους ψυχολογους την ημερα καταταξης. Μπορει να καταφερεις να βγαλεις ι5 η στην χειροτερη να παρεις καμια αναβολη. Δεν λεω οτι ολοι εκει μεσα ειναι κωλοπαιδα ( εγω πχ ειμαι σε μοναδα που ολοι εκτος ελαχιστων περιπτωσεων ειναι εξαιρετικα ατομα) αλλα το πιθανοτερο ειναι να εχεις προβλημα...

Δημοσ.

Φιλικη συμβουλη φιλε. Αν δεν μπορεις να κρυψεις την σεξουαλικη σου προτιμηση, πες το απο την αρχη στους ψυχολογους την ημερα καταταξης. Μπορει να καταφερεις να βγαλεις ι5 η στην χειροτερη να παρει καμια αναβολη.

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

Φιλικη συμβουλη φιλε. Αν δεν μπορεις να κρυψεις την σεξουαλικη σου προτιμηση, πες το απο την αρχη στους ψυχολογους την ημερα καταταξης. Μπορει να καταφερεις να βγαλεις ι5 η στην χειροτερη να παρει καμια αναβολη. Δεν λεω οτι ολοι εκει μεσα ειναι κωλοπαιδα ( εγω πχ ειμαι σε μοναδα που ολοι εκτος ελαχιστων περιπτωσεων ειναι εξαιρετικα ατομα) αλλα το πιθανοτερο ειναι να εχεις προβλημα...

δεν σε βγαζουν πλεον ι5

Δημοσ.

Την μερα που μπηκα εφυγε ενας για τον συγκεκριμενο λογο.  

Ειχε ερθει και με την αδερφη του μαλιστα και μας τα ελεγε αυτη... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...