Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δεν αναφέρεις οτι είσαι gay και τέλος. Όλα τα υπόλοιπα είναι να έχουμε να λέμε.
Baator Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Περισσότερο τύχη είναι που θα πέσεις. Μπορεί να πέσεις σε θάλαμο με κάφρους που να μην σταματάνε με τίποτα το δούλεμα, μπορεί να πέσεις σε πιο προχωρημένο θάλαμο που θα ακούς κανά ανόητο σχόλιο που και που αλλά γενικά δεν θα 'χεις πρόβλημα. Γκέι πάντως θα συναντήσεις αρκετούς. Εμάς κάποιοι που κάνανε μπαμ από μακρυά αλλά ΔΕΝ το διατυμπάνιζαν κιόλας, πέρναγαν αδιάφορα, ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Αν θες ντε και καλά να το βροντοφωνάζεις εσύ (που καλά κάνεις, αλλά δυστυχώς ο στρατός δεν είναι ακόμα τόσο προχωρημένος), θα τρως άπειρο δούλεμα από τους περισσότερους. Εγώ θα κρατούσα πιο low profile. Θα γνωρίσεις πολύ κόσμο, πολλοί από αυτούς θα είναι σωστοί, πες το σε αυτούς αν θες. Δεν χρειάζεται να το ξέρει όλη η μονάδα. Θα μου πεις "αδικία δεν είναι;" να πρέπει να υποκρίνομαι ή να κρύβομαι αφού θα βαρεθείς να ακούς για την γκόμενα του καθενός non stop; Αδικία είναι αλλά θα σου κάνει την ζωή πολύ πιο εύκολη. Αν το πάρεις ακτιβιστικά το θέμα, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να πέσεις πάνω και σε κανάν κάφρο. Πάντως τα πράγματα γενικά δεν είναι τρομακτικά, έχει βελτιωθεί πολύ η κατάσταση και ακόμα και σε κάφρους να πέσεις, οι περισσότεροι δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα.
young-adult 93 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Περισσότερο τύχη είναι που θα πέσεις. Μπορεί να πέσεις σε θάλαμο με κάφρους που να μην σταματάνε με τίποτα το δούλεμα, μπορεί να πέσεις σε πιο προχωρημένο θάλαμο που θα ακούς κανά ανόητο σχόλιο που και που αλλά γενικά δεν θα 'χεις πρόβλημα. Γκέι πάντως θα συναντήσεις αρκετούς. Εμάς κάποιοι που κάνανε μπαμ από μακρυά αλλά ΔΕΝ το διατυμπάνιζαν κιόλας, πέρναγαν αδιάφορα, ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Αν θες ντε και καλά να το βροντοφωνάζεις εσύ (που καλά κάνεις, αλλά δυστυχώς ο στρατός δεν είναι ακόμα τόσο προχωρημένος), θα τρως άπειρο δούλεμα από τους περισσότερους. Εγώ θα κρατούσα πιο low profile. Θα γνωρίσεις πολύ κόσμο, πολλοί από αυτούς θα είναι σωστοί, πες το σε αυτούς αν θες. Δεν χρειάζεται να το ξέρει όλη η μονάδα. Θα μου πεις "αδικία δεν είναι;" να πρέπει να υποκρίνομαι ή να κρύβομαι αφού θα βαρεθείς να ακούς για την γκόμενα του καθενός non stop; Αδικία είναι αλλά θα σου κάνει την ζωή πολύ πιο εύκολη. Αν το πάρεις ακτιβιστικά το θέμα, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να πέσεις πάνω και σε κανάν κάφρο. Πάντως τα πράγματα γενικά δεν είναι τρομακτικά, έχει βελτιωθεί πολύ η κατάσταση και ακόμα και σε κάφρους να πέσεις, οι περισσότεροι δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα. το βλεπω και ψιλοακτιβιστικα αλλα κυριως το κανω για μενα. παντως μπραβο σου για τις αποψεις σου ειναι ολοσωστες
doubtful Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Στο στρατο ειχαμε 2-3 gay. Αλλα ο ενας ηταν γαματος, ο τυπος εκανε μπαμ οτι ηταν gay. Χορευε, τραγουδουσε, μας ελεγε τις ιστοριες του, δεν κολαγε πουθενα ρε. Τον συμπαθουσαμε οι περισσοτεροι και τον καναμε παρεα, ειχε τρελλο γελιο ο τυπος και δεν παρεξειγοταν με τιποτα, με τιποτα ομως! Και απλα τον γουσταραμε γιατι ηταν κοολ ατομο και δεν εκανε σαν bitch. Εμοιαζε πολυ με αυτον. σοβαρα μιλαω... https://www.youtube.com/watch?v=bLNeYGcR9O4 Ειχαμε και εναν αλλον, αυτος ηταν τερμα σοβαρος και μαλακας. Ηταν απο τους gay που θες να δειρεις. Ειχε και μεγαλη ιδεα για τον εαυτο του. γτπ ατομο απλα. Με λιγα λογια, δεν εχει σημασεια πως ειναι οι αλλοι. Its ALL in YOUR MIND.
young-adult 93 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 ακτιβιστικά στον στρατο; Ε τότε είσαι καθυστερημένος. Ξες, δαρβινισμός. Επιβιώνει ο πιο ευπροσάρμοστος. καλα δεν θα παω κ στο battle royale. αν και το ξεκαθαρισα πως το κανω για μενα
Anorymous Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 απο φιλους και γνωστους αλλα και απο τον αδερφο μου ξερω οτι υπαρχουν αρκετοι γκει που στην κυριολεξια περασαν γαματα στον στρατο Αν δεν παρενωχλεις η δεν την πεσεις δεν κανεναν χοντρα δεν νομιζω να εχεις θεμα αν σου κανουν ψυχολογικο πολεμο και δεν αντεχεις παρε αναβολη Στον στρατό έχουν τρενάκι,θα σου αρέσει πολύ!Τύφλα να'χει το Allou Fan Park. εκτος αν κανει τηνν μηχανη
hliastsek Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Τι εννοείς όταν λες "το βλέπω και ψιλοακτιβιστικα"? Είσαι γραμμένος και στην Greenpeace? 4
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Και γω ήμουν out στο στρατό,κάποια καθαρή ομοφοβική επίθεση κατά τη διάρκεια της θητείας μου στην ΠΑ όμως δεν είχα.Αντιθέτως το μεγαλύτερο πρόβλημα μου το είχε προκαλέσει ένας μικρός καμμένος φαντάρος ο οποίος με είχε καψουρευτεί κ επειδή μου ήταν αδιάφορος προσπαθούσε με κάθε τρόπο να μου τραβήξει την προσοχή.Μου είχε σπάσει τα νεύρα πραγματικά ώσπου έφαγε τις γρήγορες του (μπροστά σε όλο τον θάλαμο εντωμεταξύ) και από τότε στάνιαρε. Γενικά τις πρώτες μέρες είχε γίνει ψιλοσούσουρο από μερικούς σε στυλ γελάκια κ περίεργα βλέμματα επειδή ήμουν ανοιχτά γκέι.Το ήμουν ''ανοιχτά γκέι'' αναφέρεται στο οτι στις γκομενικές/σεξουαλικές συζητήσεις αναφερόμουν ανοιχτά στον γκόμενο μου (που σήμερα είναι ο άνδρας μου) ο οποίος βρισκόταν UK τότε.Περιττό να πω οτι είχα φύγει παράνομα από την χώρα αρκετές φορές για να τον βλέπω (ερχόταν κ αυτός) οπότε κ αυτό σχολιαζόταν ως wow factor περιστασιακά. Επειδή γενικά είμαι αρρενωπός άνδρας (άρα έχω προνόμιο που λέμε στον ακτιβισμό) μάλλον με το πέρασμα του χρόνου ξεχάστηκε οτι είμαι γκέι και επικράτησα γενικά ως ο ''ψυχολόγος''.Θυμάμαι χαρακτηριστικά προς το τέλος της θητείας μου όταν ένας αναφέρθηκε σε εμένα πάνω στη συζήτηση ως ο ''γκέι ψυχολόγος'' και κοιτάζονταν μεταξύ τους είτε γιατί κάποιοι από εκείνη την παρέα δεν είχαν αντιληφθεί οτι είμαι ανοιχτός με τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό ή γιατί παίζει να το είχαν ξεχάσει. Επίσης και πολύ καλές σεξουαλικές εμπειρίες είχα μέσα στο στρατό (στις φάσεις που χώριζα με τον δικό μου).Για περισσότερα details όποιος θέλει πμ.Τέλος αν κ πέρασα πολύ καλά στην ΠΑ σήμερα θα πρότεινα στους νέοπες να μην πάνε.Χαμμένος χρόνος για το επαγγελματικό κομμάτι.Νεκρός εντελώς.Οποιος μπορεί ας το αποφύγει με όποιον τρόπο του προσφέρει η πολιτεία. Κ για να μην ξεχνιόμαστε.Κάτω τα σύνορα,τα έθνη κ όλες οι επίπλαστες διαιρέσεις της ανθρώπινης εμπειρίας. 2
Vapir Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 κ εμείς είχαμε μερικούς gay στο στρατό στο κέντρο και δεν βλέπω γιατί είναι άξιο αναφοράς. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο Το αν είναι attention whore ο άλλος κ κάνει καραγκιοζιλίκια για να τραβήξει την προσοχή δεν έχει σχέση με το αν είναι gay ή str8, είναι στον άνθρωπο κ πόσο σέβεται τον εαυτό του 2
g_alkis Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Νταξ έγραψε την εμπειρία του και ο τοξογκέι, κλείστε το θρεντ 4
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Κοίτα φίλε. Άλλο να είσαι gay, να το διαλαλάς παντού και να θες να σε πάρουν από πάνω, και άλλο να είσαι φαντάρος. Πολλοί gay πάνε στον στρατό χωρίς κανένα πρόβλημα γιατί κρατάνε τις σεξουαλικές πεποιηθήσεις για τον εαυτό τους. Αν πιστεύεις ότι θα φας ομοφοβικές επιθέσεις κάνεις λάθος. Γιατί; Γιατί χέστηκαν οι φαντάροι αν είσαι gay ή όχι. Ειλικρινά.
techm Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ανούσια threads που μόνο χώρο καταλαμβάνουν στο forum. Όσον αφορά το θέμα,απλά μην πεις τπτ και λέγε διάφορα.Άλλωστε,ο πρώτος ή ο τελευταίος θα είσαι που λέει παραμύθια στον στρατό; 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 διαλαλάς - να θες να σε πάρουν από πάνω- σεξουαλικές πεποιηθήσεις Tι σημαίνει ''διαλαλάς'' ρε ψηλέ; Tι είναι ''διαλαλάς'' για εσένα; Το να μπορείς ανοιχτά πχ να αναφερθείς στο σύντροφο σου πάνω στην κουβέντα είναι ''διαλάλημα''; Προκαλούνται οι αστοί ένα πράγμα κ δεν πρέπει να το ''διαλαλάμε''; Επίσης οι σεξουαλικές πεποιθήσεις τι είναι; Φάση όπως οι ιδεολογικές πεποιθήσεις; Tέλος γιατί είναι κακό να θες να σε πάρουν; Αμα γουστάρει ο φίλος TS να τον πάρει όλος ο λόχος δεν το βρίσκω θέμα.Επόμενο κ φυσιολογικό είναι να το θέλει ειδικά αν έχει τπτ τρελά μωρά εκεί μέσα.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Tι σημαίνει ''διαλαλάς'' ρε ψηλέ; Tι είναι ''διαλαλάς'' για εσένα; Το να μπορείς ανοιχτά πχ να αναφερθείς στο σύντροφο σου πάνω στην κουβέντα είναι ''διαλάλημα''; Προκαλούνται οι αστοί ένα πράγμα κ δεν πρέπει να το ''διαλαλάμε''; Επίσης οι σεξουαλικές πεποιθήσεις τι είναι; Φάση όπως οι ιδεολογικές πεποιθήσεις; Tέλος γιατί είναι κακό να θες να σε πάρουν; Αμα γουστάρει ο φίλος TS να τον πάρει όλος ο λόχος δεν το βρίσκω θέμα.Επόμενο κ φυσιολογικό είναι να το θέλει ειδικά αν έχει τπτ τρελά μωρά εκεί μέσα. Διαλαλάς = Να ξέρει όλος ο λόγχος ότι είσαι gay. Το βλέπω έτσι γιατί σίγουρα θα αρχίσουν οι επιθέσεις για την σεξουαλικότητα από κάποιους. Σεξουαλικές πεποιηθήσεις = Είναι για τον εαυτό μας. Εμένα δεν με νοιάζει τι κάνεις εσύ στο κρεβάτι σου όπως δεν πρέπει να σε νοιάζει και εσένα τι κάνω εγώ στο κρεβάτι μου. Το αν είναι κακό να σε πάρουν ή όχι θα το κρίνει ο CO και όχι εγώ φίλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις