Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Διαλαλάς = Να ξέρει όλος ο λόγχος ότι είσαι gay. Το βλέπω έτσι γιατί σίγουρα θα αρχίσουν οι επιθέσεις για την σεξουαλικότητα από κάποιους. Εμένα όλοι το ήξεραν καραβανάδες, φαντάρια μέχρι κ οι πέτρες.Το εαν θα έχει κάποιος ανοιχτά γκέι φαντάρος σοβαρές ομοφοβικές επιθέσεις εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.Εγώ δεν είχα (αν κ moderately ομοφοβικά σχόλια σε στυλ χιούμορ τα άκουγα στις αρχές).Δεν θέλει να είναι πανεπιστήμονας ο άλλος για να καταλάβει οτι όλοι είμαστε διαφορετικοί κ οτι είναι σημαντικός ο σεβασμός ακριβώς σε αυτό το σημείο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Στο επόμενο trollo-post ή άκυρο ή υβριστικό, εκτός από το ίδιο, θα φύγει και ο ...συγγραφέας του.
Typhoon Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Θεωρώ η λύση του "μην πεις τίποτα και θα είσαι ΟΚ" δεν είναι εν τέλει σωστές. Θα έπρεπε το παιδί να έχει τη δυνατότητα να εκφραστεί όπως και ένας ετεροφυλόφιλος, το οποίο σημαίνει να μπορεί και να μιλήσει γι'αυτά τα θέματα στο βαθμό που κάνουν και οι ετεροφυλόφιλοι (γιατί δεν λέμε και όλοι τα εσώψυχά μας σε όλους). Από την άλλη καλό είναι να μην γίνεται κάποιος σούργελο αλλά αυτό ισχύει γενικά γιατί και κάποιος ετεροφυλόφιλος που το παίζει υπερ-γαμιάς πάλι βούκινο θα γίνει. 3
groot Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Typhoon, συμφωνώ. Από την άλλη όμως, σε ένα τέτοιο περιβάλλον ο "γαμιάς" είναι πιο "φυσιολογικός" για πολλούς. Οπότε, καταλαβαίνω γιατί ο ΟΡ μπορεί να το βλέπει σαν μία ευκαιρία για να σταθεί όρθιος για το είναι του. Έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Συν, όλοι οι ετεροφυλόφιλοι δεν ξέρουμε πως είναι να θεωρείσαι "μη φυσιολογικός" για κάτι που είναι και φυσιολογικό και στη φύση αλλά και εντελώς προσωπική επιλογή. Όμως, είναι όντως μία τέτοια κατάσταση, δηλαδή μάχη άξια να δώσεις για το είναι σου, ή είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα γυμναστήριο και να λες στους φουσκωτούς για την αξία της νόησης; Ή σε μία εκκλησία και να λες στους γκάου θρησκόληπτους για την θεωρία της εξέλιξης. Δηλαδή, είναι ο κατάλληλος τόπος και χρόνος για ένα ακόμα "μάρτυρα"; 1
NobodyRankXV Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Άσε τους προγόνους λεβέντη μου, οι πρόγονοι είχανε και νόμους για τους κίναιδους , δεν είχαν δικαίωμα ψήφου , θεωροντουσαν άτιμοι κτλπ όποτε ας μιλήσουμε για τα σημερινά δεδομένα , όσο και να λέμε πως έχουμε 2016 και να το παίζουμε προοδευτικοί στην πραγματικότητα δεν έχουν αλλάξει και πολλά , αν βγει στην φορα πιστεύω πως ναι θα σου φαίνονται κάπως παράξενα και θα σου πετάνε σπόντες στα σίγουρα , δεν χρειάζεται πάντως να το πεις σε κανέναν εκει , δεν έχει νόημα δεν θα τους ξέρεις και από χθες 1
aggelosdim Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 δε νομιζω να έχεις κάποιο θέμα ,εγώ που πήγα το '14 είχαμε έναν στο λοχο που ήταν gay (δε μας το είπε αυτός απλά πάνω στη πλάκα που τον λέγανε κάποιοι "τι μουσική ακούς εσύ κωστα;' απάντησε "Justin timberlake" και του λένε κοροϊδευτικά "αυτός γκέι είναι μπας και είσαι κεσυ;;;" και είπε "ναι είμαι αλλά αυτό δεν έχει σχέση με τη μουσική,θά μπορούσα παράδειγμα να ακουγα και ελληνικά ρεμπέτικα/λαϊκά και να ήμουν πάλι γκέι,η μουσική είναι θέμα γούστου και προτιμήσεων όχι σεξουαλικής ζωής" και το είπε έτσι ωραία (όχι να τους τη "πει" απλά είπε τη γνώμη του ταπεινά και με ειλικρίνεια) και πήγαν να πουλήσουν τρέλα μετά που έμαθαν πως είναι γκέι αλλά μπήκαν στην μέση κάτι 2 μέτρα δεκανείς και το θέμα έληξε εκεί ...πολλές φορές τον κοιτούσαν βλοσυρα και με χαιρεκακια μα δεν έκαναν κάποια ενέργεια.. (και αυτός δεν έδινε καμία αφορμή ήταν χαλαρά ανάμεσα στους 10 καλύτερους/πιο πειθαρχημενους φαντάρους του στρατοπέδου)
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Άσε τους προγόνους λεβέντη μου, οι πρόγονοι είχανε και νόμους για τους κίναιδους , δεν είχαν δικαίωμα ψήφου , θεωροντουσαν άτιμοι κτλπ όποτε ας μιλήσουμε για τα σημερινά δεδομένα , όσο και να λέμε πως έχουμε 2016 και να το παίζουμε προοδευτικοί στην πραγματικότητα δεν έχουν αλλάξει και πολλά , αν βγει στην φορα πιστεύω πως ναι θα σου φαίνονται κάπως παράξενα και θα σου πετάνε σπόντες στα σίγουρα , δεν χρειάζεται πάντως να το πεις σε κανέναν εκει , δεν έχει νόημα δεν θα τους ξέρεις και από χθες Θενκ γιου. Είναι υποκριτικό.
efo355 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μου φαίνεται πως οι πιο πολλοί που απαντάνε εδώ μέσα δεν έχουν πάει στρατό. Φαίνεται απο τις απαντήσεις. Στο στρατό δεν πρόκειται να επιτραπεί σε κανέναν να κάνει μαλακία σε άλλον ειδικά αν έχει και μια κάποια διαφορετικότητα. Εδώ εγώ δήλωσα άθεος και δεν μου τα πρήζανε με παπάδες και εκκλησιές. Πήγαιναν οι άλλοι και εγώ άραζα στο θάλαμο... Με τους πομάκους ( μουσουλμάνοι ) πάλι κανένα θέμα. Και κανα δυο φορές που πεσανε κάτι βρισίδια ( για τη βρώμα όχι για θρησκείες ) ήταν κοντά καραβανάς και τους ίσιωσε όλους. Οσον αφορά τους gay πάλι κανένα θέμα. Πέτυχα 5-6 παλικάρια στη θητεία μου ούτε ενοχλούσαν κανέναν ουτε τους ενοχλούσε κανείς. Μάλιστα κανα 2 ήταν και στα μέσα και στα έξω με τα γραφεία οπότε αν δεν ήθελες και χώσιμο τα είχες καλά με αυτούς. Οσο για τον topic starter αν το παίξει ακτιβιστής τη ΓΑΜΗΣΕ. Δεν έχει να κάνει με το θέμα gay όσο με το θέμα ακτιβισμός. Δε πα να κάνεις ακτιβισμό για τις καρέτα καρέτα στο στρατό ακτιβισμοί και συνδικαλισμοί δεν χωρούν πολύ απλά. 2
redhotstef Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ειχαμε και εμεις εναν στο στρατο που ειχε παραξενη συμπεριφορα, ηταν γυναικωτος, κλτ. Η εκπληξη μου ηταν τεραστια οταν εμαθα οτι ειχε κοπελα. Για τιποτα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος, μπορει ο διπλανος να ειναι γκευ και να μην το ξερεις, παρτε παραδειγμα τη σειρα δυο ξενοι, ποιοι ηθοποιοι πιστευατε οτι ηταν γκευ πχ. Αμα δεν δωσεις δικαιωματα για χαβαλε κτλ, δεν παθαινεις τιποτα να πας στο στρατο. Αν παλι σου αρεσει καποιος εκει μεσα, περναει και ευχαριστα η θητεια. Και μας μας αρεσαν καποιες εποπινες πχ. 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Είναι στο πως μεταφράζει κάποιος τον όρο ακτιβισμό.Για πολλούς κ για μένα τον ίδιο μάλιστα το να είμαι ανοιχτός κ να μπορώ άνετα να συζητάω για την προσωπική μου ζωή ενέχει μια δόση ακτιβισμού κ ορατότητας διότι πως να το κάνουμε...η πουτάνα η ομοφοβία γαμεί κ δέρνει σχεδόν παντού στην ανθρώπινη εμπειρία.Ήδη εδώ στο θρέντ είδαμε πόση ανωριμότητα,χιουμοράκια κ παπατζοαντιδράσεις προκάλεσαν τα ποστ του φίλου μας. Αντίστοιχα πάντως κ μέσα στο στρατό,με την πρώτη ευκαιρία σε μια κουβέντα για γκομενικά ήμουν γνήσιος κ αυτό σχεδόν αυτόματα μετέφερε το βάρος σε εκείνον που είχε άγνοια κ στερεότυπα για τους LGBT να με διαχειριστεί (μέσα του/έξω του κτλ).Παίρνει δλδ από τη φύση του μια ακτιβιστική νότα η όλη φάση. 1
NobodyRankXV Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Είναι στο πως μεταφράζει κάποιος τον όρο ακτιβισμό.Για πολλούς κ για μένα τον ίδιο μάλιστα το να είμαι ανοιχτός κ να μπορώ άνετα να συζητάω για την προσωπική μου ζωή ενέχει μια δόση ακτιβισμού κ ορατότητας διότι πως να το κάνουμε...η πουτάνα η ομοφοβία γαμεί κ δέρνει σχεδόν παντού στην ανθρώπινη εμπειρία.Ήδη εδώ στο θρέντ είδαμε πόση ανωριμότητα,χιουμοράκια κ παπατζοαντιδράσεις προκάλεσαν τα ποστ του φίλου μας. Αντίστοιχα πάντως κ μέσα στο στρατό,με την πρώτη ευκαιρία σε μια κουβέντα για γκομενικά ήμουν γνήσιος κ αυτό σχεδόν αυτόματα μετέφερε το βάρος σε εκείνον που είχε άγνοια κ στερεότυπα για τους LGBT να με διαχειριστεί (μέσα του/έξω του κτλ).Παίρνει δλδ από τη φύση του μια ακτιβιστική νότα η όλη φάση. Φιλικά πάντα για ποια ομοφοβία μιλάς ; Τι σημαινει ομοφοβία ; Φοβόμαστε τους κίναιδους ; Και ποια ανωριμότητα ; Όλα ειναι θέμα τρόπων οταν αρχίζει και ξεφεύγει το πράγμα προφανώς και θα σε πάρει στην πλάκα ο άλλος , μας είπες για δικά σου περιστατικά και για τα "γκομενακια" που έριξες στον στρατό, πραγματικά δεν νοιάζει κανέναν το τι έκανες και το τι κανείς και με ποιον , το θέμα με τους κίναιδους ειναι πως πολλοί παραείναι εκδηλωτικοί και δεν το λέω επειδή ειναι κίναιδοι οποιαδήποτε χυδαία συμπεριφορά μπροστά μου την κατακρίνω γιατί πολυ απλα χαλάει την αισθητική , την ίδια απέχθεια θα νιώσω με το να ακούω έναν κίναιδο να λέει θέλω να με πάρει όλος ο "λόχος" με το να το λέει και μια γκομενα θέλω να με πάρει όλος ο "λόχος" πιστεύω πως το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του το κρατάει για τον εαυτό του και τον σύντροφο του και δεν χρειάζεται να εκδηλώσεις κατι ή να δώσεις αναφορά σε κάποιον, όσο για τον φίλο που θα παει στρατό ισχύει το ίδιο δεν χρειάζεται να δώσει αναφορά να κοιτάξει την δουλειά του τωρα αν νιώσει με κάποιον πιο κοντά μπορεί πάνω στην συζήτηση να αναφερθεί, οπως και να έχει το θέμα αυτό έχει φτάσει στα άκρα , τις προαλες ήμουν με την παρέα μου στο κέντρο και έρχονται και μας ρωτάνε 'και σεις δικοί μας ειστε' τι δικοί σας λέω; 'Γκευ' λένε , όχι στρειτ κάνω και απαντάει με το εξής συγκλονιστικό ' μα κακά όλοι στρειτ ειστε εδω ;' Λες και ειναι κατι αφύσικο. Πλέον ειναι ντεμοντέ να είσαι στρειτ για κάποιον λόγο, και φυσικά αν ποτέ κάναμε κάποιο στρειτ πράιντ στην Αθήνα θα το κατέκριναν και είμαι απόλυτα σίγουρος 3
kirdou Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Άσε τους προγόνους λεβέντη μου, οι πρόγονοι είχανε και νόμους για τους κίναιδους , δεν είχαν δικαίωμα ψήφου , θεωροντουσαν άτιμοι κτλπ όποτε ας μιλήσουμε για τα σημερινά δεδομένα , όσο και να λέμε πως έχουμε 2016 και να το παίζουμε προοδευτικοί στην πραγματικότητα δεν έχουν αλλάξει και πολλά , αν βγει στην φορα πιστεύω πως ναι θα σου φαίνονται κάπως παράξενα και θα σου πετάνε σπόντες στα σίγουρα , δεν χρειάζεται πάντως να το πεις σε κανέναν εκει , δεν έχει νόημα δεν θα τους ξέρεις και από χθες Ποσο ακομα θα ακουμε την ιδια ανιστοριτη μπουρδα;Ποσες φορες θα πουμε οτι στερουνταν δικαιωματα οσοι εκαναν πορνεια οχι οι απλοι ομοφυλοφιλοι;Διαβαστε λιγο ρε αρχαια ελληνικη γραμματεια ειτε αρεσει ειτε οχι η ομοφυλοφιλια ηταν αποδεκτη ατην αρχαια Ελλαδα και διαδεδομενη
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Πλέον ειναι ντεμοντέ να είσαι στρειτ για κάποιον λόγο, και φυσικά αν ποτέ κάναμε κάποιο στρειτ πράιντ στην Αθήνα θα το κατέκριναν και είμαι απόλυτα σίγουρος στρέιτ πράιντ κάνεις κάθε μέρα στο δημόσιο χώρο στην ελλάδα
TRILOBYTER Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Φιλε να σαι καλα, με εκανες και γελασα μονο απο τον τιτλο. PS: Καλυτερα μη πεις τιποτα αν φοβασαι. Αν δε φοβασαι τοτε πες το, αλλα να μου πεις αν δε φοβοσουν δε θα εκανες και το τοπικ.
NobodyRankXV Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ποσο ακομα θα ακουμε την ιδια ανιστοριτη μπουρδα;Ποσες φορες θα πουμε οτι στερουνταν δικαιωματα οσοι εκαναν πορνεια οχι οι απλοι ομοφυλοφιλοι;Διαβαστε λιγο ρε αρχαια ελληνικη γραμματεια ειτε αρεσει ειτε οχι η ομοφυλοφιλια ηταν αποδεκτη ατην αρχαια Ελλαδα και διαδεδομενη Οι «Νόμοι» του Σόλωνα (βιβλίο 5, κεφάλαιο 5, άρθρο 332), είναι αρκετά σαφείς για τις συνέπειες που έχει κάποιος Αθηναίος αν συνάψει σχέση με άντρα: Αν τις Αθηναίος εταιρήση, με έξεστω αυτω των εννέα αρχόντων γενέσθαι, μηδέ ιερωσύνην ιερώσασθαι, μηδέ συνδικήσαι τω δήμω, μηδέ αρχήν αρχέτω μηδεμιάν, μήτε ενδημον, μήτε υπερόριον, μήτε κληρωτήν, μήτε χειροτονητήν, μηδέ επικυρήκειαν αποστελλέσθω, μηδέ γνώμην λεγέτω, μηδέ εις τα δημοτελή ιερά εισίτω, μηδέ εν ταις κοιναίς σταφονοφορίες σταφανούσθω, μηδέ εντός των της αγοράς περιρραντηριων πορευέσθω. Εάν δε ταύτα τις ποιή,καταγνωσθέντως αυτού εταιρείν, θανάτω ζημιούσθω. Δηλαδή, αν κάποιος Αθηναίος συνάψει (ομοφυλοφιλική) σχέση με κάποιον άλλο: * Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων. * Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας. * Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού. * Δεν του επιτρέπεται να ασκήσει κάποια εξουσία, εντός η εκτός της χώρας, κληρωτή ή χειροτονητή. * Δεν του επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου. * Δεν του επιτρέπεται να εκθέσει τη γνώμη του. * Δεν του επιτρέπεται να μπει στους δημόσιους ναούς. * Δεν του επιτρέπεται να στεφανωθεί στις δημόσιες στεφανοφορίες. * Δεν του επιτρέπεται να παίρνει μέρος στους περιπάτους που γίνονται στην αγορά. * Όποιος λοιπόν (πολίτης) έχει καταδικαστεί ως ερωτικός σύντροφος, αλλά ενεργήσει αντίθετα με τις διατάξεις του νόμου, να τιμωρείται με θάνατο Στα έχω και στα νεοελληνικά για να τα καταλάβεις στρέιτ πράιντ κάνεις κάθε μέρα στο δημόσιο χώρο στην ελλάδα Ωραία την άλλη φορα θα κανονίσουμε όλοι μαζί στο Σύνταγμα θέλω σημαίες και κάμερες παρακαλώ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις