Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ποσο ακομα θα ακουμε την ιδια ανιστοριτη μπουρδα;Ποσες φορες θα πουμε οτι στερουνταν δικαιωματα οσοι εκαναν πορνεια οχι οι απλοι ομοφυλοφιλοι;Διαβαστε λιγο ρε αρχαια ελληνικη γραμματεια ειτε αρεσει ειτε οχι η ομοφυλοφιλια ηταν αποδεκτη ατην αρχαια Ελλαδα και διαδεδομενηΝαι, επίσης όμως οι γυναίκες της Αθήνας στερούνταν τις περισσότερες ελευθερίες...Όχι, και πολύ προοδευτικό.
kirdou Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Εταιρηση λεει ο Σολων το γραφεις μονος σου.πρεπει να ησουν σκραπας ατα αρχαια.
NobodyRankXV Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ναι, επίσης όμως οι γυναίκες της Αθήνας στερούνταν τις περισσότερες ελευθερίες... Όχι, και πολύ προοδευτικό. Μα δεν είπε κανεις για προοδευτικό απλα οταν ο ίδιος ο τύπος μου μιλάει για την αρχαια Ελλάδα και την 'ελευθερία' του λόγου προς υπεράσπιση του τότε απλα δεν γνωρίζει και επίσης ειδικά στην Σπάρτη οι γυναίκες δεν είχαν καμία δύναμη , σαν αντικείμενα τις φεροντουσαν απαπα
kirdou Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ναι, επίσης όμως οι γυναίκες της Αθήνας στερούνταν τις περισσότερες ελευθερίες... Όχι, και πολύ προοδευτικό. Η θεση της γυναικας ηταν κατα πολυ καλυτερη απο πολλες αρχαιες κοινωνιες και κοινωνιες του μεσαιωνα. 3
damian1977 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Mιας και (δικαιως) η διαχειριση μου εσβησε τα σχολια ως τρολαρισματα....θα επιχειρησω μια εντελως σοβαρη και εμπεριστατωμενη συμμετοχη στο ποστ του φιλου. Αφου φυσικα πρωτα του ζητησω συγγνωμη εαν τα θεωρησε εχθρικα και υποτιμητικα.....θα πω πως το χιουμορ(?) ειναι η δικη μου προσπαθεια να δημιουργησω ενα χαλαρο και φιλικο κλιμα στην κουβεντα...τιποτα παραπανω.Η εκτιμηση και ο σεβασμος την διαφορετικοτητα του ειναι δεδομενα και αδιαπραγματευτα. Απλα επειδη και εγω-οπως ολοι μας-εχω φιλους gay..ξερω πολυ καλα πως αυτα τα χαζοπειραγματα τα εχουν για πρωινο και ξερουν να τα διαχειριζονται παρα πολυ καλα και εξυπνα.Μεσα σε αυτο το πνευμα ειπα οτι ειπα.. Απο εκει και περα....(αν και ομολογω πως πανε 20 χρονια απο τοτε που πηγα εγω φανταρος και ισως οι συνθηκες να εχουν αλλαξει) πιστευω πως δεν θα συντησεις καποιο προβλημα. Ολοι οι νεοι πλεον (οποιο και εαν ειναι το επιπεδο της εκπαιδευσης τους) εχουν αναπτυξει καλη 'ανοχη' και επιπεδο αποδοχης της σεξουαλικοτητας του αλλου. Οποτε...δεν θα δεις ή ακουσεις κατι που δεν θα το ακουσεις και καθε μερα ενω εισαι πολιτης. Αν με την συμπεριφορα και τις κινησεις σου εχεις καταφερει να κερδισεις το σεβασμο και την αγαπη των γυρω σου στην κανονικη σου ζωη....ειμαι σιγουρος πως το ιδιο θα κανεις και στην στρατιωτικη σου θητεια. Υ.Γ. Η ευκολια με την οποια χαρακτηριζεται κανεις ομοφοβικος....ομολογω πως με τρομαζει!
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Φοβόμαστε τους κίναιδους ; Βασικά ποίοι είναι οι κίναιδοι; Πχ εκείνοι που πραγματικά ''κινούν την αιδώ'' σε μια σύγχρονη κ πολιτισμένη κοινωνία πιστεύω είναι όλες οι ομοφοβικές, μισαλόδοξες και βαθιά συμπλεγματικές θυματάρες της κοινωνικά συντηρητικής προπαγάνδας.Οι σύχρονοι λοιπόν κίναιδοι για μένα είναι όντως οι ομοφοβικοί. Επίσης Ιερολοχίτες των Θηβών.Ένδοξοι γκέι αρχαίοι Ελληνες πολεμιστές. 1
Backpacker Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Στο στρατό σε μας θυμαμαι (ήμασταν βεβαια γενικα σοφτ σώμα με μεγαλο μεσο ορο ηλικιας και ολοι σπουδαγμενοι Υγειονομικο) το κραξιμο επεφτε σε οποιον προωθουσε την σεξουαλικοτητα του..δλδ γελουσαμε με 2-3 "αντρακλες" και τους κοροιδεύαμε που απ'τα λεγομενα τους αν πετύχαιναν εξω τον Σπαλιάρα θα τον λέγανε γατάκι θα του δινανε συμβουλές πως να ριξει γκομενακια. Το ίδιο και με εναν γκει που ειχε βαλει σαν αποκλειστικο στοιχειο της ταυτοτητας του το οτι ειναι γκει. Πραγματικα για σκακι να του μιλουσες στο οτι ειναι γκει θα στο γυρνουσε. Κάτι σαν τους βιγκαν ενα πραγμα. Τώρα 2 αλλα παλικαρια που ηταν ανοιχτα γκει...ο ενας με μακροχρονια σχεση που ηρθε και στην ορκομωσια η σχέση του...και ο αλλος ακτιβιστης γκει και γενικα παρτυ ανιμαλ...μια χαρα παρεα καναμε ολοι μας και δεν ετρεχε καστανο. Γιατί ηταν ωραιοι και άνετοι τυποι.Ενδιαφέροντες άνθρωποι..ειχες πραγματα να πεις. Simple as that.. Τώρα το να πετύχεις κάφρο αυτό παιζει πάντα...ο κάφρος θα ειναι καφρος παντου..απτο να σου σπαει τα αρχιδια με το ποιον πηδιεσαι,τι ομαδα εισαι,τι ψηφιζεις ως και στο πως οδηγας. Ειναι θέμα ανθρώπου δλδ. 3
NobodyRankXV Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Εταιρηση λεει ο Σολων το γραφεις μονος σου.πρεπει να ησουν σκραπας ατα αρχαια. Αγαπητέ εταίρος είναι ο σύντροφος γενικότερα δεν έχει εξ ορισμού συγκεκριμένη χροιά.. Χροιά λαμβάνει η λέξη από το είδος της χρήσης του ρήτορος, ο Αισχύνης δίνει την χροιά της ομοφυλοφιλίας ΜΕ πληρωμή, ο Σόλων δίνει την χροιά την ομοφυλοφιλίας γενικότερα.
aggelosdim Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Στο στρατό σε μας θυμαμαι (ήμασταν βεβαια γενικα σοφτ σώμα με μεγαλο μεσο ορο ηλικιας και ολοι σπουδαγμενοι Υγειονομικο) το κραξιμο επεφτε σε οποιον προωθουσε την σεξουαλικοτητα του..δλδ γελουσαμε με 2-3 "αντρακλες" και τους κοροιδεύαμε που απ'τα λεγομενα τους αν πετύχαιναν εξω τον Σπαλιάρα θα τον λέγανε γατάκι θα του δινανε συμβουλές πως να ριξει γκομενακια. Το ίδιο και με εναν γκει που ειχε βαλει σαν αποκλειστικο στοιχειο της ταυτοτητας του το οτι ειναι γκει. Πραγματικα για σκακι να του μιλουσες στο οτι ειναι γκει θα στο γυρνουσε. Κάτι σαν τους βιγκαν ενα πραγμα. Τώρα 2 αλλα παλικαρια που ηταν ανοιχτα γκει...ο ενας με μακροχρονια σχεση που ηρθε και στην ορκομωσια η σχέση του...και ο αλλος ακτιβιστης γκει και γενικα παρτυ ανιμαλ...μια χαρα παρεα καναμε ολοι μας και δεν ετρεχε καστανο. Γιατί ηταν ωραιοι και άνετοι τυποι.Ενδιαφέροντες άνθρωποι..ειχες πραγματα να πεις. Simple as that.. Τώρα το να πετύχεις κάφρο αυτό παιζει πάντα...ο κάφρος θα ειναι καφρος παντου..απτο να σου σπαει τα αρχιδια με το ποιον πηδιεσαι,τι ομαδα εισαι,τι ψηφιζεις ως και στο πως οδηγας. Ειναι θέμα ανθρώπου δλδ. στην ορκομωσία που ήρθε ο δεσμός του πρώτου που αναφερες έγινε κανένα παρατράγουδο;
kirdou Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Κιναιδος ηταν αυτος που κινουσε την αιδω δηλαδη προβαινε σε πραξεις δημοσια που προσεβαλλαν την πολη.Ειναι σαφες οτι αναφερετε στην πορνεια.Ποσο πχια να διαστρευλωσεις την πραγματικοτητα κατανταει φαιδρον. 2
liakinen Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Εμείς είχαμε έναν Gay που ήταν πολύ θηλυπρεπής. Το πρωί να φανταστείς τραγούδια και χορό ο κερατάς μας ζάλιζε. Πέρα από κάποια χαριτωμενά πειράγματα που του κάναμε χωρίς βέβαια να τον φέρνουν σε δύσκολη θέση ίσα ίσα γελούσε, ήταν η ψυχή της παρέας και αν κάποιος είχε σκοπό να τον πειράξει με άσχημο τρόπο τότε είχε να κάνει με εμάς. 1
young-adult 93 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μου φαίνεται πως οι πιο πολλοί που απαντάνε εδώ μέσα δεν έχουν πάει στρατό. Φαίνεται απο τις απαντήσεις. Στο στρατό δεν πρόκειται να επιτραπεί σε κανέναν να κάνει μαλακία σε άλλον ειδικά αν έχει και μια κάποια διαφορετικότητα. Εδώ εγώ δήλωσα άθεος και δεν μου τα πρήζανε με παπάδες και εκκλησιές. Πήγαιναν οι άλλοι και εγώ άραζα στο θάλαμο... Με τους πομάκους ( μουσουλμάνοι ) πάλι κανένα θέμα. Και κανα δυο φορές που πεσανε κάτι βρισίδια ( για τη βρώμα όχι για θρησκείες ) ήταν κοντά καραβανάς και τους ίσιωσε όλους. Οσον αφορά τους gay πάλι κανένα θέμα. Πέτυχα 5-6 παλικάρια στη θητεία μου ούτε ενοχλούσαν κανέναν ουτε τους ενοχλούσε κανείς. Μάλιστα κανα 2 ήταν και στα μέσα και στα έξω με τα γραφεία οπότε αν δεν ήθελες και χώσιμο τα είχες καλά με αυτούς. Οσο για τον topic starter αν το παίξει ακτιβιστής τη ΓΑΜΗΣΕ. Δεν έχει να κάνει με το θέμα gay όσο με το θέμα ακτιβισμός. Δε πα να κάνεις ακτιβισμό για τις καρέτα καρέτα στο στρατό ακτιβισμοί και συνδικαλισμοί δεν χωρούν πολύ απλά. δεν εννοω προφανως οτι θα σηκωσω πανο "we're here we're queer" αλλα το να εισαι ανοικτος με την διαφορετικοτητα σου σ ενα τοσο πατριαρχικο περιβαλλον οπως ο στρατος αποτελει μια μορφη πολιτικης επιλογης και εχει μια ακτιβιστικη χροια Είναι στο πως μεταφράζει κάποιος τον όρο ακτιβισμό.Για πολλούς κ για μένα τον ίδιο μάλιστα το να είμαι ανοιχτός κ να μπορώ άνετα να συζητάω για την προσωπική μου ζωή ενέχει μια δόση ακτιβισμού κ ορατότητας διότι πως να το κάνουμε...η πουτάνα η ομοφοβία γαμεί κ δέρνει σχεδόν παντού στην ανθρώπινη εμπειρία.Ήδη εδώ στο θρέντ είδαμε πόση ανωριμότητα,χιουμοράκια κ παπατζοαντιδράσεις προκάλεσαν τα ποστ του φίλου μας. Αντίστοιχα πάντως κ μέσα στο στρατό,με την πρώτη ευκαιρία σε μια κουβέντα για γκομενικά ήμουν γνήσιος κ αυτό σχεδόν αυτόματα μετέφερε το βάρος σε εκείνον που είχε άγνοια κ στερεότυπα για τους LGBT να με διαχειριστεί (μέσα του/έξω του κτλ).Παίρνει δλδ από τη φύση του μια ακτιβιστική νότα η όλη φάση. ακριβως my friend thank you Φιλικά πάντα για ποια ομοφοβία μιλάς ; Τι σημαινει ομοφοβία ; Φοβόμαστε τους κίναιδους ; Και ποια ανωριμότητα ; Όλα ειναι θέμα τρόπων οταν αρχίζει και ξεφεύγει το πράγμα προφανώς και θα σε πάρει στην πλάκα ο άλλος , μας είπες για δικά σου περιστατικά και για τα "γκομενακια" που έριξες στον στρατό, πραγματικά δεν νοιάζει κανέναν το τι έκανες και το τι κανείς και με ποιον , το θέμα με τους κίναιδους ειναι πως πολλοί παραείναι εκδηλωτικοί και δεν το λέω επειδή ειναι κίναιδοι οποιαδήποτε χυδαία συμπεριφορά μπροστά μου την κατακρίνω γιατί πολυ απλα χαλάει την αισθητική , την ίδια απέχθεια θα νιώσω με το να ακούω έναν κίναιδο να λέει θέλω να με πάρει όλος ο "λόχος" με το να το λέει και μια γκομενα θέλω να με πάρει όλος ο "λόχος" πιστεύω πως το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του το κρατάει για τον εαυτό του και τον σύντροφο του και δεν χρειάζεται να εκδηλώσεις κατι ή να δώσεις αναφορά σε κάποιον, όσο για τον φίλο που θα παει στρατό ισχύει το ίδιο δεν χρειάζεται να δώσει αναφορά να κοιτάξει την δουλειά του τωρα αν νιώσει με κάποιον πιο κοντά μπορεί πάνω στην συζήτηση να αναφερθεί, οπως και να έχει το θέμα αυτό έχει φτάσει στα άκρα , τις προαλες ήμουν με την παρέα μου στο κέντρο και έρχονται και μας ρωτάνε 'και σεις δικοί μας ειστε' τι δικοί σας λέω; 'Γκευ' λένε , όχι στρειτ κάνω και απαντάει με το εξής συγκλονιστικό ' μα κακά όλοι στρειτ ειστε εδω ;' Λες και ειναι κατι αφύσικο. Πλέον ειναι ντεμοντέ να είσαι στρειτ για κάποιον λόγο, και φυσικά αν ποτέ κάναμε κάποιο στρειτ πράιντ στην Αθήνα θα το κατέκριναν και είμαι απόλυτα σίγουρος sorry που στο χαλαω αλλα η ομοφοβια υπαρχει παντου. απο μονος σου μιλας για "κυναιδους" και σε ενοχλει η εκδηλωση της ομοφυλοφιλιας μας. και ας σταματησει αυτη η μαμημενη καραμελα με το κρεβατι. αμα εσυ θεωρεισ οτι ο ερωτας ειναι μονο το γαμησι παω πασο και επισης αμα ολος ο λοχος ειναι μαναρακια προφανως θα θελω να τους παρω ολους σερι οπως και εσυ ολα τα μοντελακια της victoria secret
kirdou Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Αγαπητέ εταίρος είναι ο σύντροφος γενικότερα δεν έχει εξ ορισμού συγκεκριμένη χροιά.. Χροιά λαμβάνει η λέξη από το είδος της χρήσης του ρήτορος, ο Αισχύνης δίνει την χροιά της ομοφυλοφιλίας ΜΕ πληρωμή, ο Σόλων δίνει την χροιά την ομοφυλοφιλίας γενικότερα.Εσυ μπορει να νομιζεις οτι ο Σολων εννοουσε με το εταιρηση και το συμφωνο συμβιωσης .Αν ηθελε να δηλωσει δεσμο δεν θα το εκανε με αυτη τη λεξη.Το λεξικο Λιντελ Σκοτ εξηγει την εννοια αν ενδιαφερεσε.Αυτα δεν τα λεω εγω τα διδασκουν σε ολα τα πανεπιστημια του πλανητη.
savvas1340 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Οι «Νόμοι» του Σόλωνα (βιβλίο 5, κεφάλαιο 5, άρθρο 332), είναι αρκετά σαφείς για τις συνέπειες που έχει κάποιος Αθηναίος αν συνάψει σχέση με άντρα: Αν τις Αθηναίος εταιρήση, με έξεστω αυτω των εννέα αρχόντων γενέσθαι, μηδέ ιερωσύνην ιερώσασθαι, μηδέ συνδικήσαι τω δήμω, μηδέ αρχήν αρχέτω μηδεμιάν, μήτε ενδημον, μήτε υπερόριον, μήτε κληρωτήν, μήτε χειροτονητήν, μηδέ επικυρήκειαν αποστελλέσθω, μηδέ γνώμην λεγέτω, μηδέ εις τα δημοτελή ιερά εισίτω, μηδέ εν ταις κοιναίς σταφονοφορίες σταφανούσθω, μηδέ εντός των της αγοράς περιρραντηριων πορευέσθω. Εάν δε ταύτα τις ποιή,καταγνωσθέντως αυτού εταιρείν, θανάτω ζημιούσθω. Δηλαδή, αν κάποιος Αθηναίος συνάψει (ομοφυλοφιλική) σχέση με κάποιον άλλο: * Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων. * Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας. * Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού. * Δεν του επιτρέπεται να ασκήσει κάποια εξουσία, εντός η εκτός της χώρας, κληρωτή ή χειροτονητή. * Δεν του επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου. * Δεν του επιτρέπεται να εκθέσει τη γνώμη του. * Δεν του επιτρέπεται να μπει στους δημόσιους ναούς. * Δεν του επιτρέπεται να στεφανωθεί στις δημόσιες στεφανοφορίες. * Δεν του επιτρέπεται να παίρνει μέρος στους περιπάτους που γίνονται στην αγορά. * Όποιος λοιπόν (πολίτης) έχει καταδικαστεί ως ερωτικός σύντροφος, αλλά ενεργήσει αντίθετα με τις διατάξεις του νόμου, να τιμωρείται με θάνατο Στα έχω και στα νεοελληνικά για να τα καταλάβεις Ωραία την άλλη φορα θα κανονίσουμε όλοι μαζί στο Σύνταγμα θέλω σημαίες και κάμερες παρακαλώ Μου φαινεται απόλυτα φυσιολογικό ένα straight parade καθώς η καταπάτηση των δικαιωμάτων των φυσιολογικών αρσενικών από τους (πατρις-θρησκεία-οικογένεια) κίναιδους , τόσο σε θεσμικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο,κλιμακώνεται επικίνδυνα.Χρειάζεται κατά τη γνώμη μου αδιάκοπο αγώνα.Οι λευκοί στις ΗΠΑ την δεκαετία του 60 αγωνίστηκαν ηρωικά ενάντια στην μαυρη κυριαρχία,γιατί να μην πράξουν το ίδιο και οι φυσιολογικοί αρσενικοί στην ελλάδα σήμερα;
young-adult 93 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μα δεν είπε κανεις για προοδευτικό απλα οταν ο ίδιος ο τύπος μου μιλάει για την αρχαια Ελλάδα και την 'ελευθερία' του λόγου προς υπεράσπιση του τότε απλα δεν γνωρίζει και επίσης ειδικά στην Σπάρτη οι γυναίκες δεν είχαν καμία δύναμη , σαν αντικείμενα τις φεροντουσαν απαντησα στον τυπα που μ ειπε για τα εν οικω μην εν δημω. οι αρχαιοι φιλοσοφοι μιλουσαν οντως για μια ελευθερια του λογου ασχετως το πως μεταφραζεται στην ελλαδα του σημερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις