Mau-Maus Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Για όλα έχει φροντίσει ο νομοθέτης Και πρόστιμο στον βλάκα που δεν θα μαζέψει τις ακαθαρσίες του σκύλου του και κακούργημα σε αυτόν που θα τα δηλητηριάσει επειδή τον αηδιάζουν σαν τις κατσαρίδες ή επειδή χέζουν όπου βρουν (ακούς εκεί να μην πηγαίνουν στην τουαλέτα τα μαλακισμενα) 6
fsbmaniac Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ρε τι προβληματα εχει ο κοσμος ... στη πολυκατοικια μας υπαρχει οικογενεια με ανεργια και τρελες αναγκες και η απο πανω τους εχει 4 ζωα μεγαλοσωμα σκυλια σιγουρα μαρκας. Ειναι ευπορη και οχι μονο ποτε δεν ειπε να παρει ενα μπετονακι λαδι για τους ανθρωπους αλλα τιναζει τα στρωσιδια των σκυλιων και γεμιζουν τα ρουχα τριχες... το προφιλ της κλασικης μονης γυναικας με ζωα για συντροφια που ζει μια παθολογικη κατασταση μη φυσιολογικη πλεον. Της εχουμε εξηγησει αλλα μιλαει λες και θιξαμε τα "παιδια" της... προσωπικα φιλε σε προτρεπω να κολλησεις χαρτι και με ομορφο τροπο να εξηγεις το προβλημα και να σεβαστουν. Τα ζωα δεν φταινε . 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ρε τι προβληματα εχει ο κοσμος ... στη πολυκατοικια μας υπαρχει οικογενεια με ανεργια και τρελες αναγκες και η απο πανω τους εχει 4 ζωα μεγαλοσωμα σκυλια σιγουρα μαρκας. Ειναι ευπορη και οχι μονο ποτε δεν ειπε να παρει ενα μπετονακι λαδι για τους ανθρωπους αλλα τιναζει τα στρωσιδια των σκυλιων και γεμιζουν τα ρουχα τριχες... το προφιλ της κλασικης μονης γυναικας με ζωα για συντροφια που ζει μια παθολογικη κατασταση μη φυσιολογικη πλεον. Της εχουμε εξηγησει αλλα μιλαει λες και θιξαμε τα "παιδια" της... προσωπικα φιλε σε προτρεπω να κολλησεις χαρτι και με ομορφο τροπο να εξηγεις το προβλημα και να σεβαστουν. Τα ζωα δεν φταινε . Κάτι τέτοιοι άνθρωποι μου την σπάνε πάρα πολύ που γράφουν στα @@ τους όλους τους άλλους, να τις το λέτε συνέχεια και συνέχεια ακόμα και τσακωμός μέχρι να βάλει μυαλό, άντε με τον κάθε γεροντοκόρο να πούμε. 2
moure Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Αυτά τα σκευάσματα απο τα πετ σοπ δεν κάνουν τίποτα . Αν μπορείς να ψεκασεις με πετρέλαιο το σημείο δεν παίζει να ξανάρθουν
Peleus17 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Ρε τι προβληματα εχει ο κοσμος ... στη πολυκατοικια μας υπαρχει οικογενεια με ανεργια και τρελες αναγκες και η απο πανω τους εχει 4 ζωα μεγαλοσωμα σκυλια σιγουρα μαρκας. Ειναι ευπορη και οχι μονο ποτε δεν ειπε να παρει ενα μπετονακι λαδι για τους ανθρωπους αλλα τιναζει τα στρωσιδια των σκυλιων και γεμιζουν τα ρουχα τριχες... το προφιλ της κλασικης μονης γυναικας με ζωα για συντροφια που ζει μια παθολογικη κατασταση μη φυσιολογικη πλεον. Της εχουμε εξηγησει αλλα μιλαει λες και θιξαμε τα "παιδια" της... προσωπικα φιλε σε προτρεπω να κολλησεις χαρτι και με ομορφο τροπο να εξηγεις το προβλημα και να σεβαστουν. Τα ζωα δεν φταινε .Και εσενα ρε φιλε τι σε γαργαλαει αν οι αλλοι ψωφανε απο την πεινα ενω η αλλη εχει φραγκα και 4 σκυλια που το αποκαλει παιδια. Και εγω εχω 5 γατες και ειναι τα παιδια μου και τα λαυρευω. Εσυ που εισαι τοσο σε φαση V for Vendeta, επανασταση της π***σας και ετσι, γιατι δεν τους βοηθας? Πραγματικα απορω με μερικους ανθρωπους. 9
thant Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Το πρόβλημα ξεκίνησε από κάτι ένοικους της από πάνω παλυκατοικίας όταν ξεκίνησαν να ταΐζουν αδέσποτα αβέρτα αλλά φυσικά μην αναλαμβάνοντας και την υπόλοιπη φροντίδα των σκύλων Δηλαδή αν ταΐσω και δώσω νερό σε καποια αδέσποτα που πεινάνε και διψάνε θα πρεπει να αναλάβω και κάποιες ευθύνες? Τι εννοείς οταν λες "αναλαμβάνοντας και την υπόλοιπη φροντίδα"? Απ οτι ξέρω η σίτιση των αδέσποτων ζώων επιβάλλεται βάσει νόμου. 3
Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Και εσενα ρε φιλε τι σε γαργαλαει αν οι αλλοι ψωφανε απο την πεινα ενω η αλλη εχει φραγκα και 4 σκυλια που το αποκαλει παιδια. Και εγω εχω 5 γατες και ειναι τα παιδια μου και τα λαυρευω. Εσυ που εισαι τοσο σε φαση V for Vendeta, επανασταση της π***σας και ετσι, γιατι δεν τους βοηθας? Πραγματικα απορω με μερικους ανθρωπους. Δεν νομίζω να τον πείραξε αν η άλλη είναι πλούσια και έχει σκυλιά αλλά το γεγονός οτι τινάζει τα χαλιά από το μπαλκόνι και οι τρίχες των σκύλων πέφτουν και λερώνουν τα ρούχα τους από κάτω. Βέβαια θα μου πεις, και σκυλιά να μην υπήρχαν αν τίναζες τα χαλιά πάλι θα έπεφτε σκόνη στους από κάτω. Δηλαδή αν ταΐσω και δώσω νερό σε καποια αδέσποτα που πεινάνε και διψάνε θα πρεπει να αναλάβω και κάποιες ευθύνες? Τι εννοείς οταν λες "αναλαμβάνοντας και την υπόλοιπη φροντίδα"? Απ οτι ξέρω η σίτιση των αδέσποτων ζώων επιβάλλεται βάσει νόμου. Εννοεί το καθάρισμα από τις ακαθαρσίες των ζώων. Θα μιλήσω ηθικά και οχι νομικά, το σωστό θα ήταν εφόσον ταϊζεις το αδέσποτο και εφόσον γνωρίζεις αν πηγαίνει και χέζει συνεχώς σε συγκεκριμένο μέρος να πηγαίνεις και να τα καθαρίζεις διότι εφόσον ταϊζεις τακτικά και συστηματικά ένα ζώο τότε είσαι υπεύθυνος εσύ για τις ακαθαρσίες που κάνει συστηματικά σε συγκεκριμένο δημόσιο ή ιδιωτικό χώρο και τις οποίες θα κληθεί να μαζέψει κατά πάσα πιθανότητα είτε κανένας καθαριστής του δήμου είτε ιδιοκτήτης. Μιλάω πάντα εφόσον γνωρίζεις που πηγαίνει και αφοδεύει το αδέσποτο. Αν δεν γνωρίζεις που πηγαίνει και χέζει, είναι λογικό και αναμενόμενο να μην μπορείς να πάρεις τέτοια ευθύνη και να κάνεις κάτι. Και για να σε προλάβω, οχι δεν σου λέω να σταματήσεις να ταϊζεις αδέσποτα αν δεν είσαι σε θέση να ξέρεις που πηγαίνουν και αφοδεύουν, αλλά σου λέω τι θα έπρεπε να κάνεις εφόσον ξέρεις. Όσο για την σίτιση αδέσποτων και τον νόμο, μάλλον θα εννοείς για αδέσποτα που βρίσκονται κλεισμένα σε κλουβιά από δημοτικές υπηρεσίες. Δεν απαγορεύεται να ταϊζεις αδέσποτα αλλά δεν έχω βρει νόμο να μιλάει για επιβολή σίτισης στα αδέσποτα έτσι γενικά και αόριστα.
Donalhioy Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 τα εχετε μπερδεψει λιγο μερικοι.. οταν μιλαμε να ταιζεις αδεσποτα... μιλαμε να βγαινεις το βραδυ με μια σακουλα τροφη και αφηνεις καθε μερα σε συγκεκριμενα σημεια και να ταιζεις γατες και σκυλους οχι να τρως ενα πιτογυρο και να πεταξεις 2 κοματια... ουτε αν δεις κανενα αρρωστιαρικο να του παρεις μια κονσερβα ελεος...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Και εσενα ρε φιλε τι σε γαργαλαει αν οι αλλοι ψωφανε απο την πεινα ενω η αλλη εχει φραγκα και 4 σκυλια που το αποκαλει παιδια. Και εγω εχω 5 γατες και ειναι τα παιδια μου και τα λαυρευω. Εσυ που εισαι τοσο σε φαση V for Vendeta, επανασταση της π***σας και ετσι, γιατι δεν τους βοηθας? Πραγματικα απορω με μερικους ανθρωπους. Μην ορμάς κατευθείαν. Αυτό που εννοεί ο άνθρωπος είναι ότι στην πολυκατοικία του υπάρχουν 3-4 ζώα τα οποία τα έχει μια εύπορη κυρία και τα αποκαλεί παιδιά της αλλά αυτά ενοχλούν όλο το περιβάλλον. "τιναζει τα στρωσιδια των σκυλιων και γεμιζουν τα ρουχα τριχες" ξες τι κακό πράγμα είναι τα ρούχα των παιδιών σου να έχουν τρίχες και λοιπά δερματικά απόβλητα των σκύλων; Μάλλον όχι για να αρπάζεσαι τόσο. Αυτή η κυρία καλά κάνει και έχει τα ζωάκια της. Αλλά από την στιγμή που εξαιτίας αυτών κινδυνεύει η όποια ακεραιότητα (είτε ψυχική, είτε σωματική) των υπόλοιπων ανθρώπων του ενδο-οικοδομικού περιβάλλοντος εκείνη είναι -καλά με άκουσες- ανεύθυνη. Και εσύ του όρμηξες όχι επειδή ο τυπάς είχε άδικο, αλλά επειδή εσύ είσαι σε παρόμοια θέση με την κυρία.
adi32 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Οι και καλα φιλοζωοι το παραχεζουν πολλες φορες πχ στην πολυκατοικια μου ειναι 2 γεροντοκορες που εχουν σκυλους και γατες να γυριζουν στους κοινοχρηστους διαδρομους ολη μερα με αποτελεσμα σκατα κατουρια γαυγισματα τριχες και να βρωμαει η πολυκατοικια Αν τους πεις τιποτα θα εισαι ο κακος Οσο για το δημο αστο οι και καλα φιλοζωοι του δημου εκλειναν σε ενα χωρο του δημου αδεσποτα σκυλια και καθε βραδυ ερχοντουσαν αλλα αδεσποτα και ξεσηκωναν τη γειτονια με αποτελεσμα να μην κοιμαται κανεις 3 χρονια καναμε καταγγελιες στο συνηγορο του πολιτη και δεν εγινε τιποτα
De@th L0rd Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Αυτό είναι το πρόβλημα βασικά: τα περιμένουμε όλα απο τους άλλους ώστε να βολευτούμε κι εμείς... Να σου πω την αλήθεια. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου φιλόζωο, καθώς μου αρέσουν οι γάτες και οι σκύλοι μόνο για την παρέα τους κ μόνο όταν είναι στην ιδιοκτησία μου. Δεν έχω καμία ευθύνη για τον απόγονο κάποιου που ενώ είχε σκύλο δεν τον στείρωσε. Επίσης καμία ευθύνη για τον άλλο που έκανε "δώρο" κουτάβι στα γενέθλια ενός παιδιού. Τα περισσότερα αδέσποτα που έχουμε εδώ, είναι πρόβλημα ατόμων που έρχονται από την Αθήνα για ΣΚ, και τα παρατάνε εδώ επειδή δε μπορούν να τα επωμίζονται, και τα αφήνουν στους μαλάκες του χωριού, να τους δημιουργούν διάφορα προβλήματα. Να στο πω αλλιώς, έχουμε και σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσουμε από τα αδέσποτα του καθενός. Γι αυτό αρκετοί που δεν έχουν την παιδεία ή την ανθρωπιά, τα σκοτώνουν όταν τους δημιουργούν επιπλέον θέματα.
The_Judas Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Γενικά είμαστε βρωμιάρηδες στην Ελλάδα, αν και δεν το παραδεχόμαστε. Δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται έξω από το σπίτι μας, εκεί είναι ευθύνη του δήμου και του κράτους όλα τα σκουπίδια. Το παίζουμε και επαναστάτες και ταξικοί αγωνιστές, τρομάρα μας, ενώ δεν έχουμε καμία κοινωνική συνείδηση ως λαός.
zey Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Εδω η αλλη βγαζει βολτα τον σκυλο της, χωρις να κραταει σακουλα για να μαζεψει τα σκ@τ@ του σκυλου, της λες να παιρνει μαζι της σακουλα για να μαζευει τα σκ@τ@ και η απαντηση της ειναι 'να τα μαζεψετε μονοι σας, και εμενα ετσι μου κανουν'. και μαλιστα 1 σκυλι δεν φτανει θελουν και 2-3... Τι κανεις σε αυτην την περιπτωση..; (ρητορικη ερωτηση)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Τα μαζεύεις, την ακολουθείς και τα πετάς στην πόρτα της. Αρκεί να έχεις χρόνο βέβαια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα