Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ρε τι προβληματα εχει ο κοσμος ... στη πολυκατοικια μας υπαρχει οικογενεια με ανεργια και τρελες αναγκες και η απο πανω τους εχει 4 ζωα μεγαλοσωμα σκυλια σιγουρα μαρκας. Ειναι ευπορη και οχι μονο ποτε δεν ειπε να παρει ενα μπετονακι λαδι για τους ανθρωπους αλλα τιναζει τα στρωσιδια των σκυλιων και γεμιζουν τα ρουχα τριχες... το προφιλ της κλασικης μονης γυναικας με ζωα για συντροφια που ζει μια παθολογικη κατασταση μη φυσιολογικη πλεον. Της εχουμε εξηγησει αλλα μιλαει λες και θιξαμε τα "παιδια" της... προσωπικα φιλε σε προτρεπω να κολλησεις χαρτι και με ομορφο τροπο να εξηγεις το προβλημα και να σεβαστουν. Τα ζωα δεν φταινε .

Σε καταλαβαίνω! Γιατί να μη μοιραστεί την περιουσία της με τους ανέργους και γιατί να μην τους πάρει και κάνα μπετονάκι βενζίνη μπας και κάνουν κάνα χιλιόμετρο με τα 200 άλογα που τα έχουν και σκουριάζουν στο πάρκινγκ!

Για να μη σου πω πως έπρεπε ήδη να κάνει τα σκυλιά της ...στιφάδο και να τα μοιράσει στους πεινασμένους της γειτονιάς...

Άτιμη κατσίκα του γείτονα, έχεις μεγαλώσει γενιές και γενιές... :P

PS: Να κανετε και μια συνέλευση στη γειτονιά για να πάρετε αποφάσεις σχετικά με το πως θα τρώει τα λεφτά της, ποιον θα αγαπά περισσότερο, πως να αποκαλεί τα σκυλιά της, καθώς και πόσα χρήματα θα ρίχνει κάθε πρωί κάτω από τις πόρτες του κάθε διαμερίσματος...

Μην ορμάς κατευθείαν. Αυτό που εννοεί ο άνθρωπος είναι ότι στην πολυκατοικία του υπάρχουν 3-4 ζώα τα οποία τα έχει μια εύπορη κυρία και τα αποκαλεί παιδιά της αλλά αυτά ενοχλούν όλο το περιβάλλον. "τιναζει τα στρωσιδια των σκυλιων και γεμιζουν τα ρουχα τριχες" ξες τι κακό πράγμα είναι τα ρούχα των παιδιών σου να έχουν τρίχες και λοιπά δερματικά απόβλητα των σκύλων; Μάλλον όχι για να αρπάζεσαι τόσο. Αυτή η κυρία καλά κάνει και έχει τα ζωάκια της. Αλλά από την στιγμή που εξαιτίας αυτών κινδυνεύει η όποια ακεραιότητα (είτε ψυχική, είτε σωματική) των υπόλοιπων ανθρώπων του ενδο-οικοδομικού περιβάλλοντος εκείνη είναι -καλά με άκουσες- ανεύθυνη.

Και εσύ του όρμηξες όχι επειδή ο τυπάς είχε άδικο, αλλά επειδή εσύ είσαι σε παρόμοια θέση με την κυρία.

Και γω έχω πάνω απο τη θέση πάρκινγκ μου μια κυρία που απλώνει τα ρουχα των παιδιών της και στάζουν πάνω στο αμάξι μου. Και όταν τα μικρά σκούζουν, αυτό κρατάει περίπου 3 ώρες καθημερινα... Αυτή η κυρία καλά κάνει και έχει τα παιδάκια της, αλλά εξαιτίας αυτών δεν κινδυνεύει και η δική μου ακεραιότητα (είτε ψυχική, είτε σωματική)?

Παντού χρειάζεται μέτρο. Ούτε το "σκυλιά είναι τι να κάνω" γίνεται αποδεκτό αλλά σαφώς ούτε και το "παιδιά είναι τι να κάνουμε"...

Ταυτόχρονα, η απο πάνω μου θεώρησε σωστό να τινάξει τα χαλιά που βρώμιζε για κάνα χρόνο πάνω απο το μπαλκόνι μου... Πίστεψέ με, θα προτιμούσα να ήταν τρίχες σκύλου, παρά αυτά που βρήκα στο μπαλκόνι... :P

Πάντως όπως όλοι καταλαβαίνουμε, το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τα 4ποδα ζώα αλλά με τα άλλα τα πιο εξελιγμένα που περπατάνε στα 2. Και αν έχουμε να κάνουμε με προβληματικά 2ποδα, τα αποτελέσματα θα είναι ίδια ως προς τον εκνευρισμό που προκαλούν σε όσους βρίσκονται γύρω τους.

• Like 7
  • Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά μόλις ήρθα να κάνω μια επιθεώρηση το χώρο. Δεν βλέπω σκατούλες πουθενά. Νομίζω ότι η χλωρίνη και το ξύδι έκαναν τη δουλειά τους τουλάχιστον για σήμερα. Θα το συνεχίσω για 2-3 μέρες ακόμα.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Παιδιά μόλις ήρθα να κάνω μια επιθεώρηση το χώρο. Δεν βλέπω σκατούλες πουθενά. Νομίζω ότι η χλωρίνη και το ξύδι έκαναν τη δουλειά τους τουλάχιστον για σήμερα. Θα το συνεχίσω για 2-3 μέρες ακόμα.

Πρόσεξε μόνο μήπως στο τέλος με τόσα "αρώματα", δεν θα μπορούν ούτε οι άνθρωποι να περνάνε απο εκεί! :P

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε καταλαβαίνω! Γιατί να μη μοιραστεί την περιουσία της με τους ανέργους και γιατί να μην τους πάρει και κάνα μπετονάκι βενζίνη μπας και κάνουν κάνα χιλιόμετρο με τα 200 άλογα που τα έχουν και σκουριάζουν στο πάρκινγκ!

Για να μη σου πω πως έπρεπε ήδη να κάνει τα σκυλιά της ...στιφάδο και να τα μοιράσει στους πεινασμένους της γειτονιάς...

Άτιμη κατσίκα του γείτονα, έχεις μεγαλώσει γενιές και γενιές... :P

PS: Να κανετε και μια συνέλευση στη γειτονιά για να πάρετε αποφάσεις σχετικά με το πως θα τρώει τα λεφτά της, ποιον θα αγαπά περισσότερο, πως να αποκαλεί τα σκυλιά της, καθώς και πόσα χρήματα θα ρίχνει κάθε πρωί κάτω από τις πόρτες του κάθε διαμερίσματος...

Και γω έχω πάνω απο τη θέση πάρκινγκ μου μια κυρία που απλώνει τα ρουχα των παιδιών της και στάζουν πάνω στο αμάξι μου. Και όταν τα μικρά σκούζουν, αυτό κρατάει περίπου 3 ώρες καθημερινα... Αυτή η κυρία καλά κάνει και έχει τα παιδάκια της, αλλά εξαιτίας αυτών δεν κινδυνεύει και η δική μου ακεραιότητα (είτε ψυχική, είτε σωματική)?

Παντού χρειάζεται μέτρο. Ούτε το "σκυλιά είναι τι να κάνω" γίνεται αποδεκτό αλλά σαφώς ούτε και το "παιδιά είναι τι να κάνουμε"...

Ταυτόχρονα, η απο πάνω μου θεώρησε σωστό να τινάξει τα χαλιά που βρώμιζε για κάνα χρόνο πάνω απο το μπαλκόνι μου... Πίστεψέ με, θα προτιμούσα να ήταν τρίχες σκύλου, παρά αυτά που βρήκα στο μπαλκόνι... :P

Πάντως όπως όλοι καταλαβαίνουμε, το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τα 4ποδα ζώα αλλά με τα άλλα τα πιο εξελιγμένα που περπατάνε στα 2. Και αν έχουμε να κάνουμε με προβληματικά 2ποδα, τα αποτελέσματα θα είναι ίδια ως προς τον εκνευρισμό που προκαλούν σε όσους βρίσκονται γύρω τους.

Συμφωνώ απόλυτα ότι δεν ισχύει μόνο για τα ζώα. Παράδειγμα:

Η γιαγιάκα μου, 75 ετών γυναίκα, άπλωνε έξω τα ρούχα της. Η από πάνω, καλή ώρα, θεώρησε ότι ήταν καλό να τινάξει τα κωλόπανα του σκύλου της που είχαν ο,τι σκατά τρίχα και βρωμιά υπήρχε. Η γιαγιά μου, με διεγνωσμένα προβλήματα εισπνοής τα εισέπνευσε και υπήρξε ζήτημα μετά (ευτυχώς όχι σοβαρό, αλλά υπήρξε). Ανέβηκα επάνω, έριξα ένα βρισίδι και ποτέ ξανά δεν υπήρξε πρόβλημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το βρισιδι δεν το εχω σαν πρώτη επιλογή. Αλλα αν χρειαστεί να παραπονεθώ και δεύτερη ή με αντιμετωπίσουν εχθρικά ενώ εγώ ειμαι ευγενικός ή το παίξουν κουτοπόνηροι ...δεν θες να ακούσεις τι λέει το στόμα μου! Δημιουργώ και νέες λέξεις εκείνη τη στιγμή! :)

• Like 1
Δημοσ.

Και εσύ του όρμηξες όχι επειδή ο τυπάς είχε άδικο, αλλά επειδή εσύ είσαι σε παρόμοια θέση με την κυρία.

Νομιζω καπου το εχασες. Γιατι ουτε σε πολυκατοικια μενω, ουτε ποτε ενοχλησαν τα γατια μου κενεναν. Ολα ειναι στειρωμενα, με τσιπακια, σπρει απο τσιμπουρια και τα σχετικα τους βαζω ανα 2 εβδομαδες. Ειναι καθαρα πεντακαθαρα. Οποτε μην λες οτι σου καπνισει. Επειδη καποιος εχει 5 γατες δεν σημαινει οτι δεν τα προσεχει και τα εχει αφησει στην μοιρα τους.
Δημοσ.

Γιατι δεν βαζετε τεντες ρε παιδια; εγω εχω προβλημα με την απο κατω γιατι δεν εχει τεντες και δεν μπορω να τιναξω ποτε! Οτι παρει η ηλεκτρικη.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατι δεν βαζετε τεντες ρε παιδια; εγω εχω προβλημα με την απο κατω γιατι δεν εχει τεντες και δεν μπορω να τιναξω ποτε! Οτι παρει η ηλεκτρικη.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε που δεν τα τινάζεις. Ειλικρινά δεν φαντάζεσαι πόσο βοηθάει κάποιον να μην τινάζονται βρωμιές στην μούρη του.

Δημοσ.

Όταν εμενα σε μονοκατοικία με κλειστή αυλή είχα ζώα. Σε πολυκατοικίες δεν το θεωρώ σωστό να υπάρχουν ζώα εκτός και καταφέρεις να μην τα καταλάβει κανείς και να μην ενοχλούν κανέναν. Ο καθένας μπορεί να ξοδεύει όπως θέλει τα λεφτά του. Από κει και πέρα κάποιοι που ζουν μόνο με ζώα έχουν πρόβλημα συμπεριφορας και ξέρω αρκετούς που το κάνουν γιατί δεν μπορούν να ζήσουν με κανέναν άνθρωπο πάρα μόνο με ζώα

Δημοσ.

Γιατι στην μουρη του φιλε; Εσυ τιναζεις οταν ο αλλος ειναι εξω στο μπαλκονι;

Ειδικοτερα τον χειμωνα δεν βρισκω λογο να μην τιναζεις οταν οι μπαλκονοπορτες ειναι κλειστες.Το καλοκαιρι εχω θεμα.

Δημοσ.

συνέχισε με χλωρίνη και ξύδι. Δεν είναι το θέμα ότι η έντονη μυρωδιά τους απωθεί τους σκύλους, αλλά ότι εξαλείφουν τις μυρωδιές από ουρα/ κόπρανα κι έτσι δε θεωρούν το μέρος τουαλέτα.

Δημοσ.

Εδω η αλλη βγαζει βολτα τον σκυλο της, χωρις να κραταει σακουλα για να μαζεψει τα σκ@τ@ του σκυλου, της λες να παιρνει μαζι της σακουλα για να μαζευει τα σκ@τ@ και η απαντηση της ειναι 'να τα μαζεψετε μονοι σας, και εμενα ετσι μου κανουν'.

και μαλιστα 1 σκυλι δεν φτανει θελουν και 2-3...

Τι κανεις σε αυτην την περιπτωση..; (ρητορικη ερωτηση)

Κράξιμο και αν έχει και όρεξη να το συνεχίσει τότε βρισίδι, μόνο έτσι βάζουν μυαλό μερικοί.

Δημοσ.

Παρόμοιο πρόβλημα έχουμε και εμείς εδώ. Μια μισο-τρελη catwoman μαζεύει 15-20 γάτες και τις ταϊζει. Οι γάτες έχουν παχύνει τόσο πολύ έχουν γίνει μικρα αρκουδάκια. Και σαν ανταμοιβή πάνε και χέζουν στο παρκο 5 μέτρα λίγο πιο πέρα. Και όταν περνάμε κλείνουμε την μύτη μας. Εχουν κατα-χέσει και όλα τα δέντρα επίσης..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...