Lucifer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 ο ανθρωπος που βοηθάει τα ζώα χωρίς να βοηθάει ανθρώπους(δεν του καίγεται καρφάκι) δεν ξέρω τι είναι και πως λέγεται. (...) Σε καμία περίπτωση όμως ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Τι πρέπει να κάνει για να γίνει και αυτός κεφαλαίος;;; 3
totem_lost Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Πλεον υπαρχουν μαγαζια που δηλωνουν "pet friendly" Δεν τους ενοχλει να κοιμαται ενα σκυλακι απο εξω και εχουν στην βιτρινα ενα σημα που το γραφει Τα pet friendly μαγαζιά, εστιατόρια που ξέρω έχουν τη λογική οτι μπορείς να μπείς με τον σκύλο σου μέσα και όχι οτι δεν τους ενοχλεί να χέζουν τα αδέσποτα απέξω. Το 'deal with it' δεν είναι λύση γιατί αν πέσει καμιά φόλα κάποια στιγμή θα ανοίξει αμέσως θρέντ στο ινσόμνια να βγάλουμε την οργή μας. Σε ποιά περιοχή είναι το μαγαζί; Δεν υπάρχει κανένα πάρκο εκεί κοντά; Μην βάζετε τα φαγητά σας κάτω από τις πολυκατοικίες, γιατί προφανώς θα κυκλοφορούν συνεχώς εκεί ψάχνοντας. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 ikaruga24, η μόνη ρεαλιστική λύση που μπορώ να σου πω εγώ χωρίς να γνωρίζω την έκταση της κατάστασης και επειδή δεν πρόκειται κανείς να βοηθήσει. Αγόρασε γάντια μιας χρήσεως από φαρμακείο ή χοντρά γάντια σαν αυτά που πλένουμε τα πιάτα. Αγόρασε ένα ψεκαστήρι που θα το γεμίζεις με χλωρίνη και νερό ή καλύτερα πάρε ένα απολυμαντικό spray με έντονη οσμή π.χ της dettol. Αγόρασε και χαρτί κουζίνας. Φόρα τα γάντια και πάρε το χαρτί και μάζεψε τις κουράδες των σκύλων οπου τις βλέπεις στον δικό σου χώρο στο πεζοδρόμιο. Αφού τις μαζέψεις κόψε πάλι χαρτί και καθάρισε οτι έμεινε κολλημένο στο έδαφος. Πέταξε το χαρτί μέσα σε μια σακούλα. Πάνω από το μέρος που υπήρχε η κουράδα του σκύλου, ψέκασε με το ψεκαστήρι ή καλύτερα με το spray της dettol, προσωπικά μια φορά είχα ψεκάσει το πάτωμα της κουζίνας που είχε χέσει η γάτα μου και δεν μύριζε τίποτα, εξαλείφονται οι οσμές όλες και τα μικρόβια. Πιστεύω όλα θα είναι κομπλέ μετά για τους πελάτες που κάθονται στα τραπεζάκια δεν θα μυρίζει τίποτα. Δουλειά το πολύ 20 λεπτών πιστεύω για 2-3 κουράδες που θα δείτε εκεί. Μην βάζεις σκούπες σφουγγαρίστρες και νερά για να καθαρίσετε τα σκατά εκεί χωρίς να τα έχετε πάρει, ποιο πολύ λασπουριό γίνεται, λερώνονται μετά με σκατά και η σκούπα και η σφουγγαρίστρα και θέλουν επιπλέον καθάρισμα, έτσι ταλαιπωρήστε 1 ώρα να κάνετε την δουλειά αυτή, δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύετε νερά με κουβάδες για όλη αυτή την δουλειά. Ξέρω οτι μπορεί να μου πεις οτι σιχαίνεσαι να φορέσεις γάντια και να πιάσεις τις σκατούλες αλλά σκέψου οτι γλιτώνεις χρόνο έτσι. Υποθέτω οτι μιλάμε για 2-3 κουράδες στην χειρότερη ανά ημέρα. Τώρα αν δεν θες να ξοδεύεις ούτε τα 20λεπτά χρόνο ή μιλάμε για πολύ χειρότερη κατάσταση από αυτή που νομίζω εγώ, άλλαξε χώρο που στεγάζεις το μαγαζί σου, δεν θα βρεις άλλη λύση από πουθενά ούτε από συλλόγους ούτε από δήμους ο καθένας κοιτάει την πάρτη του. Εγώ στην Αθήνα όταν περνάω 8-9 το πρωί από μερικές οδούς εδώ στα εξάρχεια ή στην θεμιστοκλέους το πρωι, όλοι βγαίνουν με λάστιχα και κουβάδες και καθαρίζουν τα πεζοδρόμια, μαζεύονται σκουπίδια και βρώμες γενικότερα, σκατά από σκύλους λίγες φορές συναντάω γενικότερα στο κέντρο.
thant Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 άλλαξε χώρο που στεγάζεις το μαγαζί σου Εγω πιστεύω οτι αυτή ειναι η καλύτερη λύση, να σηκωθεί και να φύγει οσο γίνεται πιο μακριά... Εχω την εντύπωση ομως πως όπου και να παει θα του χέζουν το μαγαζί. 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Εγω πιστεύω οτι αυτή ειναι η καλύτερη λύση, να σηκωθεί και να φύγει οσο γίνεται πιο μακριά... Εχω την εντύπωση ομως πως όπου και να παει θα του χέζουν το μαγαζί. Δεν είναι οτι καλύτερο, μπορεί να έχει συμβόλαιο με τον ιδιοκτήτη που νοικιάζει ή να είναι ιδιόκτητο μαγαζί οπότε θα πρέπει να το πουλήσει και να βρει άλλο. Αλλά από το καταλήξουμε σε φόλες με ρίσκο να τον δούνε να τον καταγγείλουν να φάει ξύλο από τίποτα φιλόζωους και μετά θα έαχει και το ποινικό κομμάτι, καλύτερα να αλλάξει μέρος. 1
thant Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μιας που πήρε το κολάι, μπορεί να κλείσει το μαγαζί και να δουλέψει στην καθαριότητα του δήμου!!! Λύσεις υπάρχουν...
the other one Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 το ότι ακούω σαν σοβαρή πρόταση να κλείσει το μαγαζί και να παέι αλλού με ξεπερνά... άραγε αν πλήρωνε κάποιον να τα μαζέψει και να τα πάει αλλού ή να τους κάνει ευθανασία πόσο σκατόψυχος θα θεωρούνταν;
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Παιδιά αν είναι να ξεκινήσουμε το τρολάρισμα να ζητήσω να το κλειδώσουν να τελειώνουμε. Δεν θυμάμαι ποτέ να ανέφερα ότι έχω τραπεζάκια και καθίσματα (καμιά σχέση, απλό εμπορικό κατάστημα είναι) ούτε και θεωρώ σοβαρή την πρόταση να μεταφέρω το κατάστημα αλλού. Το ζήτημα δεν είναι να γλυτώσουμε, το ζήτημα είναι να προλάβουμε αυτούς που πρόκειται να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και επειδή ξέρω πολύ καλά που βρίσκομαι θα την πάρουν 100%. 1
margaritagr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Αν θες να το προλαβεις, κανε ο,τι μπορεις να μη γινει. Σε φαση, μεσα στη συζητηση σας επι του θεματος, να αναφερεις οτι εχεις μιλησει με την αστυνομια για το προβλημα, και σου ειπαν οτι οποιος επιχειρήσει να "λυσει" το θεμα με πλαγιους τροπους θα χει θεμα... Ν αναφερεις τις αυστηρες ποινες που προβλεπει ο νεος νομος και πως αν γινει κατι οι ιδιοι θα ναι οι πρωτοι υποπτοι, κ οι δρομοι τους δε θα γεμισουν απο σκατα αλλα απο κοσμο που θα παει να διαμαρτυρηθει. Και καποιοι δε διαμαρτυρονται ησυχα.... Επισησ μπορεις οντως να μιλησεις στην αστυνομια και να καταγραψει την κατασταση. Λυση στο θεμα, περα του να καθαριζεις και να βαζεις τις χλωρινες/ξυδια, δεν υπαρχει......
totem_lost Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ναι θα πάνε να διαμαρτηρηθούν αυτοι που είπαν κόψε το λαιμό σου να μαζεύεις σκατά θες δεν θες; 1
margaritagr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 εχεις δει τι εχει γινει σε περιπτώσεις κακοποίησης/φόλας ε? επισησ τι θα προτεινες να πουμε απο δω μεσα? οκ φιλε ερχομαι να τα παρω σπιτι μου? κι εγω καθαριζω στο πεζοδρομιο μας και σκατα, και εμμετους, και πεταμενα φυλλαδια μαζευω, και κουτσουλιες καθαριζω απ τ αμαξια...τι να γινει δνε ειμαστε μονοι στον κοσμο. 1
Lee80 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ο δήμος γιατι δεν κανει επιτελους την δουλεια του? ενοχλειστε τον δημο να καθαριζει τα πεζοδρομια αυτη ειναι η δουλεια του, δεν φταινε τα ζωακια που ζουν και εχουν και το θρασος να τρωνε και να λερωνουν. Επισης τα πεζοδρομια δεν ανηκουν στα καταστηματα, οπως και αυτα εξω απο τις πολυκατοικιες, εκτος και αν τα νοικιαζουν απο το δημο, ειναι κοινοχρηστα και αυτα (Σοκαριστικο το ξερω).
Mau-Maus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 το ζήτημα είναι να προλάβουμε αυτούς που πρόκειται να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και επειδή ξέρω πολύ καλά που βρίσκομαι θα την πάρουν 100%. Κοίτα μονάχα να μην σας τρακάρουν (όχι εσένα) τα παιδάκια που σου είπα ότι κάνουν βόλτες στις γειτονιές (όχι εγώ) μήπως και τσακωσουν κανέναν να πειράζει αδέσποτα, δεν θες να ξέρεις τι θα κάνουν αν πάρουν αυτοί την κατάσταση στα χέρια τους.. 1
totem_lost Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ελπίζω να το λες με περισσή υπερηφάνεια γιατί γενικά η βία λύνει πολλά προβλήματα σ' αυτό τον κόσμο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα