aggelosdim Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 δεν είναι πια στον αέρα αλλά στις 8 Ιουνίου θα κάνουν μια εκπομπή reunion, 10-12 το βράδυ Μιλάμε για πολύ γαμάτη εκπομπή, αθλητική και καλά αλλά με άπειρη καυλάντα, χαβαλέ και χιούμορ... μοναδική εκπομπή πραγματικά. Τσέκαρε Links από τον τύπο http://www.sport-fm.gr/article/to-Fight-Club-epestrepse-kai-o-kosmos-trelathike/3169320 http://www.thepressproject.gr/article/95216/Fight-Club-I-epistrofi http://www.gazzetta.gr/stili/media-cafe/article/926574/epistrefei-meta-apo-3-hronia-fight-club http://www.sdna.gr/monimes-stiles/media/article/204120/i-megali-epistrofi-toy-fight-club-ston-spor-fm οκ φίλε θα το τσεκαρω μ'αρεσουν γενικά οι εκπομπές στο ραδιόφωνο είτε διαδικτυακό είτε οχι ναι για προγραμματισμο υπαρχουν καλυτερες λυσεις απλα αυτο εχει λιγο απο όλα, ειδικα για παιδια που ειναι στα μεσα του λυκειου ειναι αρκετα καλο για να φρεσκαρουν τις γνωσεις τους. (εχει βεβαια και πανεπιστημιακου επιπεδου μαθηματα) εμένα για μάθηση μαρεσει το eHow,Wolfram και κάποια άλλα blog που έμπαινα παλιά πολύ σοφιστικέ αλλά δε θυμάμαι πως τα βρήκα νομίζω κατά τύχη πατησα κάποιες λέξεις κλειδιά και στην 20+ σελίδα στα αποτελέσματα στο Google τα ανακάλυψα (τα πιο γ..ατα είναι τα πιο σπάνια να τα βρεις!!!) Προτείνω να χωρίσουμε τις αγαπημένες μας ιστοσελίδες σε 3 υποενότητες: (έτσι ώστε οι χρήστες που δε ξέρουν κάποια(ες) από αυτές να ξέρουν π.χ άμα είναι 1)εκπαιδευτικές 2)για διασκέδαση 3)κάτι άλλο που δεν ανήκει στην εκπαίδευση ή διασκέδαση ή ίσως ανήκει και στα 2 π.χ μέσα κοινωνικής δικτύωσης που και μαθαίνεις (αφού ακολουθείς σελίδες) και διασκεδάζεις) 1)Εκπαιδευτικες-ενημερωτικες: eHOW,curiosity,lifehacker,khanacademy 2)Για διασκεδαση hugelol,4chan,ign,....άλλες; 3)Άλλη κατηγορία Facebook,imgur,tumbr,9gag.... Καλά,μη με βλέπεται έτσι ξενερωτο που είπα 3-4 ιστοσελίδες και αυτό είναι όλο επειδή συνήθως σε αυτές τις ιστοσελίδες μπαίνω αρχικά όμως ανάλογα το πάνω σε τι θα πέσω,θα καταληξω αλλού για αλλού...π.χ πριν μπήκα stumbleupon και διάβασα κάτι για το μεσαιωνα και αποκει πήγα αποδω πήγα...τώρα διαβάζω για ράτσες σκύλων...πως από μεσαίωνα πήγα για ράτσες σκύλων ένας θεός το ξέρει...ίντερνετ...το μεγαλείο του procrastinating...
xaerialtwistx Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 οκ φίλε θα το τσεκαρω μ'αρεσουν γενικά οι εκπομπές στο ραδιόφωνο είτε διαδικτυακό είτε οχι εμένα για μάθηση μαρεσει το eHow,Wolfram και κάποια άλλα blog που έμπαινα παλιά πολύ σοφιστικέ αλλά δε θυμάμαι πως τα βρήκα νομίζω κατά τύχη πατησα κάποιες λέξεις κλειδιά και στην 20+ σελίδα στα αποτελέσματα στο Google τα ανακάλυψα (τα πιο γ..ατα είναι τα πιο σπάνια να τα βρεις!!!) το eHow δεν μου αρεσει να σου πω την αληθεια. το Wolfram ειναι κορυφαιο, εχω αγορασει και την εφαρμογη στο Android (πολυ καλο για Android ειναι και το MalMath, κοιταξε το αν ασχολεισαι, ειναι με διαφορα η καλυτερη μαθηματικη εφαρμογη που εχω δει σε κινητο και δεν απαιτει συνδεση για να σου δωσει λυσεις οπως το wolfram). Ισχυει αυτο που λες για τα σπανια site. Ειναι μερικα τετοια που επισκεπτομαι και εσκεμμένα δεν τα συμπεριελαβα στην λιστα. καποια απο αυτα, κυριως για θεματα ασφαλειας, ειναι μονο με προσκληση, και μπαινω και σε καποια forum που μοιραζουν σπανιοτατες εκδοσεις παιχνιδιων (roms που δεν ολοκληρωθηκαν και πεφτουν σε χερια ιδιωτων κτλ). αλλα ναι, τα site που εμφανιζονται ψηλα συνηθως εχουν συνηθισμενο περιεχομενο που το βρισκεις παντου.
aggelosdim Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 το eHow δεν μου αρεσει να σου πω την αληθεια. το Wolfram ειναι κορυφαιο, εχω αγορασει και την εφαρμογη στο Android (πολυ καλο για Android ειναι και το MalMath, κοιταξε το αν ασχολεισαι, ειναι με διαφορα η καλυτερη μαθηματικη εφαρμογη που εχω δει σε κινητο και δεν απαιτει συνδεση για να σου δωσει λυσεις οπως το wolfram). Ισχυει αυτο που λες για τα σπανια site. Ειναι μερικα τετοια που επισκεπτομαι και εσκεμμένα δεν τα συμπεριελαβα στην λιστα. καποια απο αυτα, κυριως για θεματα ασφαλειας, ειναι μονο με προσκληση, και μπαινω και σε καποια forum που μοιραζουν σπανιοτατες εκδοσεις παιχνιδιων (roms που δεν ολοκληρωθηκαν και πεφτουν σε χερια ιδιωτων κτλ). αλλα ναι, τα site που εμφανιζονται ψηλα συνηθως εχουν συνηθισμενο περιεχομενο που το βρισκεις παντου. ακριβώς...όσο ψαχουλευεις στο ίντερνετ τόσο περισσότερο σπάνιο υλικό βρίσκεις το κακό είναι ότι το 95% του περιεχομένου του διαδικτύου είναι γνώσεις/πληροφορίες που σχεδόν όλοι οι άνθρωποι με μόρφωση τις ξέρουν...το 5% είναι αυτό που αξίζει και έχει κάτι καινούριο να μας μάθει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα