κυνηγός2 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Καλησπέρα σε ολους ήρθε η ωρα να αγοράσω και εγω το δικό μου κυνηγετικό όπλο ειμαι ανάμεσα στην winchester sx3 super magnum http://www.kalkantzakos.com/Product/1138/super-x3-black-shadow-composite-super-magnum,-karampina-winchester στην remington versaMAX CAMO Mossy Oak Obsession αυτη εδω δλδ https://www.hobbi.gr/karampina-remington-versa-camo-mossy-obsession-81028-p-10161.html Θα ήθελα μερικες γνωμες για το ποια θα ειναι καλυτερη και ποιο ανθεκτική στο σκληρό κυνήγι(λασπι Χιόνη υγρασία). Τα θηράματα που θελω να κυνηγάω ειναι λαγος, πάπια, αγριογούρουνο τι προτείνετε
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Τόσα forum με κυνηγητικό περιεχόμενο, εσύ γιατί γράφτηκες σε forum τεχνολογίας; Το λέω γιατί λογικά πόσοι να κυνηγάνε εδώ μεσα;
zio10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Τόσα forum με κυνηγητικό περιεχόμενο, εσύ γιατί γράφτηκες σε forum τεχνολογίας; Το λέω γιατί λογικά πόσοι να κυνηγάνε εδώ μεσα; Μόνο προσφορές κυνηγάνε εδώ! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μόνο προσφορές κυνηγάνε εδώ! Κάτι τέτοιο ήθελα κι εγώ να γράψω :ΡΌτι άντε να κυνηγάνε καμία GPU Μα το καταλαβαίνω κάποιος που είναι ήδη γραμμένος στο forum, να μπει στο μπλαμπλα και να ανοίξει ένα θέμα για το κυνήγι, αλλά γιατί να φτιάξει κάποιος account για να κάνει αυτή την ερώτηση εδώ;
zio10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Κάτι τέτοιο ήθελα κι εγώ να γράψω :Ρ Ότι άντε να κυνηγάνε καμία GPU Μα το καταλαβαίνω κάποιος που είναι ήδη γραμμένος στο forum, να μπει στο μπλαμπλα και να ανοίξει ένα θέμα για το κυνήγι, αλλά γιατί να φτιάξει κάποιος account για να κάνει αυτή την ερώτηση εδώ; Εντάξει, επειδή είναι πάρα πολλοί οι χρήστες μπορεί να πάρει κάποιες γνώμες. Όλο και κάποιοι θα κυνηγάνε. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Εντάξει, επειδή είναι πάρα πολλοί οι χρήστες μπορεί να πάρει κάποιες γνώμες. Όλο και κάποιοι θα κυνηγάνε.Μα υπάρχουν εξειδικευμένα site για κυνήγι, όπου στα fora τους όλοι είναι κυνηγοί :Ρ
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 http://lmgtfy.com/?q=%CE%9A%CF%85%CE%BD%CE%AE%CE%B3%CE%B9+forum
κυνηγός2 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Στο e artemis εκανα λογαριασμό αλλα δεν μπορω να κανω νεο θεμα δεν εχει τέτοια επιλογή οσο για τα αλλα σαιτ ειναι αστα να πανε
kraken92 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 http://lmgtfy.com/?q=%CE%9A%CF%85%CE%BD%CE%AE%CE%B3%CE%B9+forum Κανόνισε τώρα να νομίζει οτι του χάκαρες το pc 1
kirileman Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Στην Ελλάδα των 3 φυσιγγίων (δε ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό), δεν θα έπαιρνα καραμπίνα, αλλά ένα καλό δίκαννο super pose... που έχω από τα 18, αλλά εδώ και 15 χρόνια δε χρησιμοποιώ επειδή έχω εγκαταλείψει το άθλημα. 2
solton57010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Σύμφωνα με τον απο επανω πάρε ένα καλό super pose .Τώρα εαν δεν θες εμπλοκές και πολύ σκληρή χρήση κοίτα καποια επαναληπτική ρίχνει τα πάντα και παντού (benelli supernova είχα δει πριν καιρό ένα κιτ με 2 κανες) αλλά θέλει λιγη εξάσκηση για να φτάσεις την ταχύτητα της ημιαυτόματης.
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Θα ήθελα μερικες γνωμες για το ποια θα ειναι καλυτερη και ποιο ανθεκτική στο σκληρό κυνήγι(λασπι Χιόνη υγρασία). Τα θηράματα που θελω να κυνηγάω ειναι λαγος, πάπια, αγριογούρουνο τι προτείνετε Δεν γνωρίζω να σου προτείνω όπλο, απλά θα σου πω να αφήσεις το αγριογούρουνο για αρχή και να επικεντρωθείς στα υπόλοιπα είδη. Έχω αφιερώσει χρόνο για τα αγριογούρουνα παρακολουθώντας διάφορα video και ψάχνοντας πληροφορίες. Τα αγριογούρουνα είναι πολύ δυνατά ζώα και γρήγορα, έχουν κάτι δόντια που με ένα δάγκωμα μπορεί να χάσεις την ζωή σου από αιμορραγία ή να τραυματιστής σοβαρά στο πόδι, κατά συνέπεια το κυνήγι του αγριογούρουνου απαιτεί άτομα με εμπειρία, επίσης πάνω από 1 άτομο να στοχεύει με το όπλο, απαιτούνται και αρκετά κυνηγόσκυλα για να το εγκλωβίσουν και να μπορέσουν οι κυνηγοί μετά να το σκοτώσουν χωρίς κίνδυνο επίθεσης και τραυματισμού από το αγριογούρουνο.
kirileman Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Σύμφωνα με τον απο επανω πάρε ένα καλό super pose .Τώρα εαν δεν θες εμπλοκές και πολύ σκληρή χρήση κοίτα καποια επαναληπτική ρίχνει τα πάντα και παντού (benelli supernova είχα δει πριν καιρό ένα κιτ με 2 κανες) αλλά θέλει λιγη εξάσκηση για να φτάσεις την ταχύτητα της ημιαυτόματης. Χράπα-χρούπα; Πρέπει να πορώνεται αρκετός κόσμος με αυτές. Κατά τη γνώμη μου, χάνεις και σε χρόνο και σε σταθερότητα/ευστοχία. 1
solton57010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Σχετικά με το προηγούμενο ποστ για να μην παρεξηγηθω και η καραμπίνα θα κάνει τη δουλειά σου το ίδιο καλά με το s.pose απλά καλό θα είναι να μάθεις να κυνηγάς και χωρίς την δύναμη πυρός που προσφέρειη καραμπίνα (τρίτη γρήγορη βολή) . Όσον αφορά τις χραπα χρουπα πορωνονται αρκετοί γτ νομίζουν ότι άμα έχουν μία μέσα στη ντουλάπα (που απαγορεύεται καθώς θεωρείται πλημμελής φύλαξη) θα γίνουν ραμπο ή zombie killers.Στην Ελλαδα είναι παρεξηγημένες στο εξωτερικό χρησιμοποιούνται κατά κόρον κυρίως σε υδρόβια κυνήγια ή κυνήγια αγριογούρουνου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα