Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φαίνεται να έχει βελτωθεί η κατάσταση μετά την αναβάθμιση κ.λπ.

Μου έχει παγώσει 2-3 φορές μόνο αυτή τη βδομάδα και συνήθως αφότου πρώτα μου βγάλει παράθυρο ειδοποίησης ότι η κάρτα γραφικών σταμάτησε να λειτουργεί και επανακτήθηκε η λειτουργία της.

Είναι κάποιο πρόβλημα της κάρτας αυτό ή απλά μπορεί να τυγχαίνει;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Επειδή δεν ξέρω εάν η κάρτα γραφικών είναι παθητικής ψύξης ή όχι, δοκίμασα κάτι άλλο!

image.png

Εάν είναι αξιόπιστο το εργαλείο αυτό και όντως δεν εντοπίστηκαν προβλήματα, μήπως φταίει κάποια ρύθμιση; Όπως για παράδειγμα ότι τρέχει στα 32bit ή στα 30hz μόνο;

Ρυθμίσεις του πίνακα ελέγχου NVIDIA

image.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φαίνεται να έχει βελτωθεί η κατάσταση μετά την αναβάθμιση κ.λπ.

Μου έχει παγώσει 2-3 φορές μόνο αυτή τη βδομάδα και συνήθως αφότου πρώτα μου βγάλει παράθυρο ειδοποίησης ότι η κάρτα γραφικών σταμάτησε να λειτουργεί και επανακτήθηκε η λειτουργία της.

Είναι κάποιο πρόβλημα της κάρτας αυτό ή απλά μπορεί να τυγχαίνει;

Αυτή είναι η ειδοποίηση που βγάζει:

image.png

Δημοσ.

Επανεκκίνηση στο kernel γίνεται συνήθως όταν κρεμάσει ο πυρήνας της κάρτας γραφικών.

Αυτό μπορεί να σημαίνει και πρόβλημα στην κάρτα γραφικών. Κάνε έναν καλό καθαρισμό, ιδίως στην κάρτα και βάλε το openhardware monitor για να ελέγχεις τις θερμοκρασίες.

Για να δεις αν είναι παθητικής ψύξης, άνοιξε το πλαϊνό καπάκι και δες αν έχει ανεμιστήρα πάνω στην vga ή έχει μόνο ψήκτρα.

Δημοσ.

Εγω προτεινω να κανεις μια πληρη απεγκατασταση των Drivers της Καρτας Γραφικών μεσω του Display Driver Uninstaller σε Safe Mode και μετα να βαλεις την τελευταία έκδοση των drivers της nvidia!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...