Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλα είναι σχετικά. Ναι μεν έχει καλύτερη οθόνη αλλά 2K για μένα είναι απαγορευτικά με τόσο μικρή μπαταρία. Καλύτερη κάμερα δεν νομίζω,η xiaomi υστερεί σε firmware όσον αφορά την κάμερα όχι σε hardware. Κάτι δλδ που μπορεί να φτιαχτεί, αν και πραγματικά όπως σου είπα και από πάνω η κάμερα του mi5 είναι καταπληκτική, όπου για μέτρο σύγκρισης έχω το S7 της κοπέλας μου το οποίο είναι κλάσης ανώτερο. Για την εγγύηση θα συμφωνήσω στο είπα εξαρχής. Ερώτηση, το έχεις πιάσει στα χέρια σου το mi5;

Δεν διαφωνώ οτι μου έκανε κλίκ το κινητό, και αυτή τη στιγμή που μιλάμε προσωπικά θεωρώ οτι έκανα καλή επιλογή γιατι στο τέλος της ημέρας μετράει να είσαι ευχαριστημένος γι'αυτο που πήρες όχι επειδή άρεσε σους άλλους ή επειδή δείχνει όμορφο στο τραπεζάκι της καφετέριας.(κάτι που το mi5 έχει πετύχει, ειδικά στο άσπρο που το πήρα) :P

Απο την στιγμη που σε ικανοποιει εσενα ειναι το πιο σημαντικο και ας υστερει σε καμερα, οθονη, ποιοτητα κατασκευης, εγγυηση.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο την στιγμη που σε ικανοποιει εσενα ειναι το πιο σημαντικο και ας υστερει σε καμερα, οθονη, ποιοτητα κατασκευης, εγγυηση.

Δεν μου απάντησες όμως το έχεις πιάσει στα χέρια σου;

Δημοσ.

Οκ ρε συ γούστα είναι αυτα, ο καθένας ξέρει καλύτερα αν αξίζει αυτό που πήρε. Εγώ ας πούμε θεωρώ waste of money την αγορά iphone αυτό ομως δεν σημαίνει ότι για κάποιον άλλον δεν είναι καλή επιλογή. Και μη μου πει για specs γιατί θα γελάνε και οι πέτρες.

Δημοσ.

gtp τελικά το κινητό πάει για κάδο... Ξεβαμένη οθόνη, κάμερα χάλια.. :P

Δεν ξέρω παιδιά τι έγινε, πάντως αυτά που ειπώθηκαν απείχαν από τη πραγματικότητα.. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έγινε ηθελημένα. Παρακάτω μία φώτο με sot, και άλλη μία με συγκριση σε full φωτεινότητα ανάμεσα στο S7 και στο mi5.. Οι φωτό τραβήχτηκαν με Samsung Note 3. Θα ανεβάσω και άλλα τις επόμενες μέρες, κυρίως από κάμερα. Καλό βράδυ.

post-300762-0-30855200-1464903502_thumb.jpg

post-300762-0-01631500-1464903681_thumb.png

Δημοσ.

καλό κινητό αλλά όχι για τόσο που κάνει.δεν αξίζει με τίποτα τόσο.το προ έχει 530 ευρώ, με τόσα λεφτά βρίσκεις πολύ καλύτερα κινητά και στο λέω εγώ που είμαι φαν της xiaomi.

εσένα μπορεί να σου αρέσει και καλά έκανες και το πήρες αλλά μην προσπαθήσεις να μας πείσεις ότι είναι καλύτερο από άλλα και εδικά στην κάμερα.τόσα άτομα πήγαν από το g3 στο mi5 και όλοι είπαν για την κάμερα ότι είναι άθλια μπροστά στο g3.

Δημοσ.

καλό κινητό αλλά όχι για τόσο που κάνει.δεν αξίζει με τίποτα τόσο.το προ έχει 530 ευρώ, με τόσα λεφτά βρίσκεις πολύ καλύτερα κινητά και στο λέω εγώ που είμαι φαν της xiaomi.

εσένα μπορεί να σου αρέσει και καλά έκανες και το πήρες αλλά μην προσπαθήσεις να μας πείσεις ότι είναι καλύτερο από άλλα και εδικά στην κάμερα.τόσα άτομα πήγαν από το g3 στο mi5 και όλοι είπαν για την κάμερα ότι είναι άθλια μπροστά στο g3.

Μα δεν θα έδινα 530 ποτέ, άμα είχα αυτό το ,budget θα πηγαινα σε ναυαρχιδες όπως το s7. Στα 340 που το πήρα εγώ δεν έχω βρει κινητό που να μπορεί να το ανταγωνιστεί..καλά στα 320 που κανει απο Κινα δεν το συζητώ καν...και από χαρακτηριστικά και από εμφάνιση (ναι οκ υποκειμενικό). Ο λόγος που ανέβασα τις φωτό ειδικά τη μία με τις οθόνες είναι ότι ειπώθηκαν επιχειρήματα τύπου ξεπλυμενη οθόνη κλπ κλπ. Θεωρησα ότι θα ήταν κρίμα αν κάποιος το θέλει και διαβάσει αυτό το νήμα να αποθαρρυνθεί από πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν προσπαθώ να πεισω κανέναν για την αγορά μου. Είμαι άνθρωπος που αφήνω ένα διάστημα να περάσει για να πω ότι έκανα καλή αγορά, ώστε να έχω και πιο αντικειμενική/σφαιρική άποψη. Τέλος τη συζητηση με το g3 την έχω κάνει πολλές φορές. Άπο άτομα που διάλεξαν αυτό το combo,2K αναλυση & 3000 μπαταρία, και μετά κλαιγόταν δεν μπορώ να πάρω την άποψη τους στα σοβαρά. Σου μιλάω τελείως φιλικά, ήσουν από του πρώτους που με βοηθησες και το εκτιμώ.

PS. Θα ανεβάσω και μερικές φώτο vs. S7(κλάσης ανώτερο).

Δημοσ.

την κάμερα σύγκρινα με το g3 όχι την μπαταρία ούτε τις επιδόσεις.Επίσης η τιμή είναι λάθος και τρομερό πιασωκωλέ για αυτό και δεν πουλάει.άσε που και στα 300 βρίσκεις αξιοπρεπείς περσινές ναυαρχίδες όπως σου είπαν πάρα πολλοί.

τέσπα, δεν έχει νόημα άλλο η συζήτηση.καλορίζικο.

Δημοσ.

Η τιμή σε σχεση με τα flagship των αλλων ετιαριων ειναι η μισή και δεν μιλαω για το 128gb αλλα για τις αλλες 2 εκδοσεις. Δεν πουλάει;;;; Απ' το kimovil έχεις πάει καμιά βόλτα;; Πολλές ανακρίβειες φίλε και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.

Δημοσ.

κριτήριο για το αν πουλάει είναι η ο κόσμος στα φορουμ ελληνικά και ξένα που πέφτει νέκρα και όχι το kimovil που πολλές φορές γράφει ότι να ναι.

το huawei p9 lite 3gb ram είναι ανώτερη συσκευή και στα 260 ευρώ από το ιταλικο αμαζον.

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλά φόρουμ και λένε τα καλύτερα όπως υπάρχουν και κάποια που λασπωνουν ασύστολα. Αυτό δεν ειναι η πρώτη φορά που γίνεται. Και ναι το kimovil είναι αρκετά αντικειμενικός κριτής για το αν ο κοσμακης προτιμάει να αγοράσει ένα προϊόν.

Ενδεικτικά θυμησε μου σε τι είναι ανώτερη; Δεν είμαι στο pc αυτή τη στιγμή θα τις συγκρινω μετά.

Δημοσ.

την κάμερα σύγκρινα με το g3 όχι την μπαταρία ούτε τις επιδόσεις.Επίσης η τιμή είναι λάθος και τρομερό πιασωκωλέ για αυτό και δεν πουλάει.άσε που και στα 300 βρίσκεις αξιοπρεπείς περσινές ναυαρχίδες όπως σου είπαν πάρα πολλοί.

τέσπα, δεν έχει νόημα άλλο η συζήτηση.καλορίζικο.

Ακριβως.

Κ η συγκριση τιμων που κανουν οι περισσοτεροι ειναι για τα xiaomi με μεγαλη αναμονη απο Κινα, αμφιβολη κ μικροτερη εγγυηση και ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ,

ενω στα ευρωπαικα κινητα η τιμη ειναι για ετοιμοπαραδοτο, με σοβαροτερη και μεγαλυτερη εγγυηση και ΜΕ ΦΠΑ.

Αν βαλουμε τιμη ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ και στα ευρωπαικα ή τιμη ΜΕ ΦΠΑ στο xiaomi, τοτε γινεται ακομα πιο εμφανες ποσο κακη αγορα ειναι το mi5 .

Oταν ουσιαστικα κανει τα ιδια χρηματα(ή και ακριβοτερα με ΦΠΑ) απο το s6, ενω υστερει σε καμερα, οθονη, εγγυηση, ποιοτητα κατασκευης ειναι προφανες γιατι δεν το προτιμαει ο κοσμος.

Σχεδον φθανει το κοστος του s7(424€ χωρις ΦΠΑ).

• Like 2
Δημοσ.

"Αν βαλουμε τιμη ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ και στα ευρωπαικα ή τιμη ΜΕ ΦΠΑ στο xiaomi, τοτε γινεται ακομα πιο εμφανες ποσο κακη αγορα ειναι το mi5 "

Really??? Είναι σοβαρό επιχείρημα αυτό που έγραψες; Φίλε άμα δεν υπήρχε το ΦΠΑ πολλά θα ήταν διαφορετικά αλλά η συγκριση που έκανες αν ειχες μία στοιχειώδη γνώση οικονομικών θα καταλαβαινες γιατί είναι τελείως άκυρη. Αν η γιαγιά μου είχε καρούλια, θα ήταν τρόλεϊ!

Το s6 δεν κάνει ούτε 300 ούτε 340 κάνει 390 μαζί με μεταφορικά από τα σκρουτζομαγαζα. Και αν το πάμε κάθε φορά + 50 ευρώ ναι καποια στιγμή θα καταλήξουμε να συγκρίνουμε το mi5 με το S7.

Επίσης το έχουμε καταλάβει ότι μισείς τα xiaomi δεν χρειάζεται να γίνεις πιο πειστικός.:P

Δημοσ.

"Αν βαλουμε τιμη ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ και στα ευρωπαικα ή τιμη ΜΕ ΦΠΑ στο xiaomi, τοτε γινεται ακομα πιο εμφανες ποσο κακη αγορα ειναι το mi5 "

Really??? Είναι σοβαρό επιχείρημα αυτό που έγραψες; Φίλε άμα δεν υπήρχε το ΦΠΑ πολλά θα ήταν διαφορετικά αλλά η συγκριση που έκανες αν ειχες μία στοιχειώδη γνώση οικονομικών θα καταλαβαινες γιατί είναι τελείως άκυρη. Αν η γιαγιά μου είχε καρούλια, θα ήταν τρόλεϊ!

Το οτι καποιοι εχουν την δυναοτητα να αγορασουν χωρις ΦΠΑ κινητο απο ευρωπη, οπως εσυ αγορασες χωρις ΦΠΑ(φοροδιαφυγη) ειναι κατι που δεν το καταλαβαινεις.

Επισης, κανενας δεν σου εξασφαλιζει οτι δεν θα πληρωσεις ΦΠΑ σε αγορα κινεζικου, μπορει να στο σταματησουν στο τελεωνειο, ειδικα αν το παρεις με κουριερ επειδη το θελεις γρηγορα.

Αλλα ακομα κ αν η συγκριση γινει με τιμη με ΦΠΑ για ευρωπαικο κινητο και χωρις ΦΠΑ(φοροδιαφευγοντας) για αγορα απο Κινα, τοτε το s6 συνεχιζει για 380€ να προσφερει καλυτερη οθονη, καλυτερη καμερα, καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, σοβαροτερη κ μεγαλυτερη εγγυηση.

Για αυτο αλλωστε ειναι ελαχιστοι αυτοι που παιρνουν το mi5 που ειναι κακη αγορα.

Δημοσ.

Μία χαρά σοβαρό επιχείρημα είναι αν είσαι επαγγελματιας εχεις καφετέρια, τυρόπιταδικό, βενζινάδικο,γιατρός, υδραυλικός κτλ μηλαμε για πάρα πολλά άτομα στην ελλαδα περνεις πίσω 24% πλέον δηλ το s6 έχει 370ευρω - 24% φπα = 281,2 ευρώ για ποιο λόγο να μπλέξει κάποιος με κατώτερη και ακριβότερη συσκευή χωρίς νορμαλ εγγύηση κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...