Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι, δε θα μπω στη διαδικασία να αρχισω να μετραω lucky cups.

Απλα θα ήθελα να ακουσω σχεδια για το καλοκαίρι.

Αρχες Ιουλίου εχω μετακομιση αν και φοβαμαι οτι θα μεινουν πολλες εκκρεμότητες πισω που θα μου "τριβελιζουν" το μυαλο (θα κανω εκτροπη της αλληλογραφιας μου, αιτησεις για να αναγνωρισω το χρονο που δουλεψα εξω με ενα σωρο χαρτια - επικυρωσεις - μεταφρασεις, θα τρεχουν αιτησεις για δουλεια, Σεπτεμβρη θα ξαναφυγω για 3 μηνες εξωτερικο, ουφ!).

Ελπιζω τελη Ιουλη να φυγω για 10 ημερες διακοπες σε νησι, μαλλον Λεσβο. Επισης 15αυγουστο μαλλον παραδοσιακα Πελοπόννησο. Εχω χρονια να κανω πραγματικες διακοπες, εννοω οχι στο πατρικο των γονεων μου και ελπιζω φετος που θα εχω 1.5 μηνα ελευθερο να τα καταφερω και να βαλω τα υπολοιπα στην ακρη.

Εσεις;

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Koυραστηκα μονο που το διαβασα

Euro , φραπε ,μπανιο κ@λαρακια + μπιτσομπαρο

Ευτυχως με το που κλεινω τον υπολογιστη σε 2 λεπτα ειμαι ηδη στην θαλασσα

• Like 3
Δημοσ.

περιμένω/ελπίζω/κανονίζω να γαμήσω δίμετρες ξανθιές μουνάρες βόρειο Ευρωπαίες τουρίστριες.

Δημοσ.

Koυραστηκα μονο που το διαβασα

Euro , φραπε ,μπανιο κ@λαρακια + μπιτσομπαρο

Ευτυχως με το που κλεινω τον υπολογιστη σε 2 λεπτα ειμαι ηδη στην θαλασσα

Kαλα  το Euro είναι αρκετο για να σου φτιάξει τη διάθεση φετος το καλοκαιρι ελπιζω να μην παω πολλες φορές κουβά βεβαια γιατι παιζω και στοίχημα και ως τωρα τα καταφέρνω. Το προηγουμενο μηνα ειχα κερδιζει 70 ευρω συνολικα και τους ειχα δωσει πισω τα 10. Από διακοπες εδώ που είμαι εχω τη θαλασσα 5 λεπτά .... και τρομερές θαλασσες!!! Οποτε είμαι ηδη σε διακοπες μετα τη δουλεια παμε για μπανάρες απευθειας από γκομενες καλα παμε δοξα το θεο παιζω με 2 που παλεύουν να με πεισουν να κάνω σχέση ... μονο το στοίχημα είναι η εννοια μας !!! Α και μη γινει και καμια μαλακια στη δουλεια και με πρηζουνε.

Δημοσ.

Θα φτιάξω σιγά σιγά το καινούργιο μου σπίτι..και κάποιες διακοπές.  Έχει και Euro και Ολυμπιακούς φέτος άρα θα χει και πολλες μασαμπούκες με φιλαράκια ολο το καλοκαίρι. 

• Like 1
Δημοσ.

Euro, παραλία, 2 απαλλακτικές εργασίες για την σχολή και ολοκλήρωση πτυχιακής. Ταξιδάκια δυστυχώς δεν προβλέπονται λόγω budget αλλά ελπίζω για κάνα 2ημερο  σπίτια φίλων.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν ελπίζω σε τίποτα

Πωπωπω εσύ και ο Max Payne.

Τέσπα, ον τοπικ.

Βόλτες, γκόμενες, φραπέ.

Αυτά.

Δημοσ.

Αν καταφέρω να δω παραλία πάνω από 3 φορές και μείνω σε μέρος με θάλασσα έστω για ένα βράδυ, θα είναι τρομερή επιτυχία για φέτος!

• Like 1
Δημοσ.

Χαλκιδικη κανα 2 εβδομαδες και πιο συγκεκριμενα στο Σανι. 

Τις υπολοιπες μερες, εκμαθηση διαφορων προγραμματων (ph, illustrator, creo, rhino κτλ..)

Δημοσ.

χαχαχα να κερδίσω το λαχείο/ λοττο/ τζόκερ!!! Η μόνη μου ελπίδα τώρα τελευταία! ευτυχώς που δεν είμαι τζογαδόρος..

• Like 1
Δημοσ.

Περιμένω να ξεμπερδέψω με την εξεταστική που προβλέπεται να είναι εξαιρετικά στριφνή αυτό το εξάμηνο

Ελπίζω να πάω παραλία τόσες φορές που να την βαρεθώ

Κανονίζω να δώ την ταινία Warcraft αν και ξέρω ότι θα είναι μαπα και θα φάω κράξιμο που διάλεξα αυτή την ταινία

Δημοσ.

ΚΑΙ φέτος δουλεια.

Πέρσυ 1 μπάνιο. φέτος αν γίνουν 2 καλα θα ναι

Τι δουλεια ρε? Ιουλιο τσιμπάω 2 εβδομάδες άδεια και ξαφανιζομαι στην Αθηνα κλειστα τηλεφωνα / βολτες ολη μερα / θα βγω με κολλητούς / θα παμε παραλιακή πως και πως περιμένω την άδεια 5 εβδομάδες και αυτή που μας έρχεται!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...