Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει κανένα 3ημερο που παρατηρησα οτι η γραμματοσειρα στο facebook δεν ειναι πλέον η Arial αλλά η Segoe UI.

Επιγραμματικα θα πω τα εξης:

1. Η αλλαγή γραμματοσειράς παρατηρείται αποκλειστικα και ΜΌΝΟ στο facebook και σε καμια άλλη ιστοσελιδα.

2. Δοκιμασα να κανω log in σε άλλον υπολογιστη και η γραμματοσειρα παραμενει η ίδια (Segoe UI), όταν ο κατοχος του pc στο δικό του προφίλ είχε την Arial στο facebook.

3. Δοκιμασε άλλος να κανει log in στο δικο μου υπολογιστη και η γραμματοσειρά που εμφανίζονταν σε αυτον ήταν η Arial.

4. Οταν κανω log in από private browsing (σε οποιοδηποτε browser) η γραμματοσειρά του Facebook πριν συνδεθω ειναι η Arial, ενώ μετά την σύνδεση ειναι η Segoe.

5. Δεν εχω κανεναν ιο, μιας και ετρεξα το malwarebytes και με βρηκε καθαρη.

6. Δεν εχω πειραξει καμια γραμματοσειρά του συστηματος.

Το ερωτημα:

Εχει παρατηρησει κανείς αλλαγή της γραμματοσειράς στο Facebook; Ή παιζει να κανουν πειραματα με το προφιλ μου;

post-170815-0-32294400-1464540092_thumb.png

post-170815-0-69279700-1464540103_thumb.png

Δημοσ.

Πολλες φορες αναλογα την χωρα, εχεις και διαφορετικη εμφανιση.

Πχ για το νεοτερο UI, αν ειχες χωρα US ή UK το επαιρνες πιο συντομα.

Δοκιμασε να αλλαξεις χωρα αν σε ενοχλει και ισως φτιαξει.

*Τωρα ειδα οτι το εχεις στα ελληνικα, οποτε λογικα θα θες και να το κρατησεις. Δες μηπως υπαρχει επιλογη καπου στις ρυθμισεις ή προσπαθησε να απεγκαταστησεις την γραμματοσειρα απο πινακα ελεγχου -> γραμματοσειρες.

Δημοσ.

Τελικά χωρίς να έχω πειράξει κάτι, σημερα παρατηρησα οτι η γραμματοσειρά ξανα είναι η Arial.... :whistle:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...