mary Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Εχει κανένα 3ημερο που παρατηρησα οτι η γραμματοσειρα στο facebook δεν ειναι πλέον η Arial αλλά η Segoe UI. Επιγραμματικα θα πω τα εξης: 1. Η αλλαγή γραμματοσειράς παρατηρείται αποκλειστικα και ΜΌΝΟ στο facebook και σε καμια άλλη ιστοσελιδα. 2. Δοκιμασα να κανω log in σε άλλον υπολογιστη και η γραμματοσειρα παραμενει η ίδια (Segoe UI), όταν ο κατοχος του pc στο δικό του προφίλ είχε την Arial στο facebook. 3. Δοκιμασε άλλος να κανει log in στο δικο μου υπολογιστη και η γραμματοσειρά που εμφανίζονταν σε αυτον ήταν η Arial. 4. Οταν κανω log in από private browsing (σε οποιοδηποτε browser) η γραμματοσειρά του Facebook πριν συνδεθω ειναι η Arial, ενώ μετά την σύνδεση ειναι η Segoe. 5. Δεν εχω κανεναν ιο, μιας και ετρεξα το malwarebytes και με βρηκε καθαρη. 6. Δεν εχω πειραξει καμια γραμματοσειρά του συστηματος. Το ερωτημα: Εχει παρατηρησει κανείς αλλαγή της γραμματοσειράς στο Facebook; Ή παιζει να κανουν πειραματα με το προφιλ μου;
overpower Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Πολλες φορες αναλογα την χωρα, εχεις και διαφορετικη εμφανιση. Πχ για το νεοτερο UI, αν ειχες χωρα US ή UK το επαιρνες πιο συντομα. Δοκιμασε να αλλαξεις χωρα αν σε ενοχλει και ισως φτιαξει. *Τωρα ειδα οτι το εχεις στα ελληνικα, οποτε λογικα θα θες και να το κρατησεις. Δες μηπως υπαρχει επιλογη καπου στις ρυθμισεις ή προσπαθησε να απεγκαταστησεις την γραμματοσειρα απο πινακα ελεγχου -> γραμματοσειρες.
mary Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Τελικά χωρίς να έχω πειράξει κάτι, σημερα παρατηρησα οτι η γραμματοσειρά ξανα είναι η Arial....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα