Vapir Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 πάντως είναι πολύ περίεργο , στη θέση του θα το έψαχνα μπας και καίει κανένας πλαστικά στο διαμέρισμα του και περνάει η μυρωδιά απο τον αεραγωγό, δεν παίζει να έκαψαν κάτι μια φορά κ να μυρίζει ακόμα 1
Liverpool89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Η καποιο ανεμιστερακι απο σενα ή το κατω ειναι στα τελευταια του. Ή καποιο κατι εβαλε να καει. Οπως σε κανενα τηγανι. Εμας η διπλα αναψε το κλιματιστικό της. Δεν ξερω γιατι τεσσερης μερες μυριζε εντονη μυρωδια καμενου πλαστικου. Λες και κατι απο μέσα στο σπιτι πηγαινε να αρπαξει 2
Makedon123 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μου φαίνεται πολύ περίεργο να συνεχίζει να μυρίζει ακόμα και τώρα, δηλαδή τι θα μπορούσε να καίγεται για μέρες ?? μήπως παθαίνεις εγκεφαλικό ? Δεν νομίζω να παθαίνω εγκεφαλικό αφού όσοι έχουν έρθει στο σπίτι μου το μυρίζουν. Επίσης μυρίζει και στο κάτω το σπίτι. Η καποιο ανεμιστερακι απο σενα ή το κατω ειναι στα τελευταια του. Ή καποιο κατι εβαλε να καει. Οπως σε κανενα τηγανι. Εμας η διπλα αναψε το κλιματιστικό της. Δεν ξερω γιατι τεσσερης μερες μυριζε εντονη μυρωδια καμενου πλαστικου. Λες και κατι απο μέσα στο σπιτι πηγαινε να αρπαξει Πολύ πιθανόν να είναι το ανεμιστιράκι θα το κοιτάξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα