aris1986 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ημουν σε ενα σπιτι μιας φιλης στον Αγιο ελευθεριο και μπαινει μεσα απο την μπαλκονοπορτα Επαθε ενα σοκ, γελασα και το μαζεψα βεβαια. Εχει στο ποδαρακι του κωδικο: ZG-GR14Μ32ΤΖ ή GR14Μ32ΤΖ-ZG Ειναι στρογγυλο και μεταλλικο οπως καταλαβατε. Ξερει κανεις τι ρατσα ειναι; Ο αριθμος τι αντιπροσωπευει; Ειναι φιλικο απο κανενα σπιτι θα το εσκασε. Καθε βοηθεια δεκτη.
thant Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Επιτελους βρεθηκε ο Κούκι!!! http://www.insomnia.gr/topic/607330-%CF%87%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%83-%CF%80%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%82/?hl=+%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%82 3
aris1986 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 https://en.wikipedia.org/wiki/Fischer%27s_lovebird Ειναι lovebird βασικα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ημουν σε ενα σπιτι μιας φιλης στον Αγιο ελευθεριο και μπαινει μεσα απο την μπαλκονοπορτα Επαθε ενα σοκ, γελασα και το μαζεψα βεβαια. Εχει στο ποδαρακι του κωδικο: ZG-GR14Μ32ΤΖ ή GR14Μ32ΤΖ-ZG Ειναι στρογγυλο και μεταλλικο οπως καταλαβατε. Ξερει κανεις τι ρατσα ειναι; Ο αριθμος τι αντιπροσωπευει; Ειναι φιλικο απο κανενα σπιτι θα το εσκασε. Καθε βοηθεια δεκτη. Πως το μάζεψες; Μπήκε στο σπίτι μέσα το έπιασες με τα χέρια και αγόρασες κλουβί να το χώσεις ή υπήρχε κλουβί απο πριν στο σπίτι; 1
aris1986 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Πως το μάζεψες; Μπήκε στο σπίτι μέσα το έπιασες με τα χέρια και αγόρασες κλουβί να το χώσεις ή υπήρχε κλουβί απο πριν στο σπίτι; Mπηκε μεσα, προσγειωθηκε στους καναπεδες, το επιασα με τα χερια και ειχα ενα κλουβι αφημενο απο παλια οχι τοσο της προκοπης οπως φαινεται για να το βαλω μεσα. 1
astrosunnefo Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Είναι Pied Peach-Faced Lovebird. Πιθανότατα του '14, σύμφωνα με τα στοιχεία τού δαχτυλιδιού. 1
status Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ο κωδικός του δακτυλιδιού είναι χώρα προέλευσης,χροβολογοα γέννησης, εκτροφέας, δυστυχώς δεν έχει άλλες πληροφορίες. Επειδή είχα αγαπορνη να ξέρεις ότι το εν λόγω είδος είναι τρομερά συντροφικό, θέλει παρέα και αλληλεπίδραση, και φροντίδα. Με τον καιρό, εάν το κρατήσεις, και σε μάθει, θα κυκλοφορεί μέσα το σπίτι άνετα, εμένα καθόταν τον ώμο μου (χαρ!!!!) Και μου τραβούσε τα γένια Να του πάρεις καλαμαροκοκκαλο, και κανένα μπινελικι από το πετ σοπ. Α, και γουστσρουν φρούτα. 2
bluesattack Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ε ας ρωτησει σε ενα φορουμ για πουλια, σε ενα petshop η να παρει τηλ εναν εκτροφεα στην τυχη.Καποιος δεν θα εχει μια database ? Mπορει να καταληξει στον ιδιοκτητη 1
status Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ε ας ρωτησει σε ενα φορουμ για πουλια, σε ενα petshop η να παρει τηλ εναν εκτροφεα στην τυχη.Καποιος δεν θα εχει μια database ? Mπορει να καταληξει στον ιδιοκτητη Δύσκολο, δεν είναι σαν τα σκυλιά, ο εκτροφέας το πουλάει σε πετ σοπ, και το πετ σοπ ΑΝ θυμάται ή γνωρίζει τον ιδιοκτήτη. Κωλοφαρδια θα είναι ο εκτροφέας να το έχει δώσει σε γνωστό του απευθείας. Εαν ηρθε απο καλλιθεα ειναι ο κουκι σιγουρα Καμιά σχέση με τον κουκι ρε. Είναι σαφής οι διαφορές τους. 1
aris1986 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ε ας ρωτησει σε ενα φορουμ για πουλια, σε ενα petshop η να παρει τηλ εναν εκτροφεα στην τυχη.Καποιος δεν θα εχει μια database ? Mπορει να καταληξει στον ιδιοκτητη Πηγα σε petcity τα κλασσικα μου ειπαν του '14 μοντελο κτλπ! Θα το κρατησω..!
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Πηγα σε petcity τα κλασσικα μου ειπαν του '14 μοντελο κτλπ! Θα το κρατησω..! Aααα το '14 ηταν αριστη χρονια για αγαποπουλια! Βασικα ακου τον status, ο τυπος ξερει..
status Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Πηγα σε petcity τα κλασσικα μου ειπαν του '14 μοντελο κτλπ! Θα το κρατησω..! Αν δεν έχει ηλεκτρικά παράθυρα γυρνά ο πίσω ΚΤΕΟ έχει περάσει; Τυχερός είσαι ρε φίλε, εγώ σκοτώνομαι να αγοράσω και εσένα ου μπαίνουν απ τα παράθυρα.;ρ Aααα το '14 ηταν αριστη χρονια για αγαποπουλια! Βασικα ακου τον status, ο τυπος ξερει.. Πέη ξέρω, απλά έζησα με ένα αγαπορνη για 3 χρόνια και έμαθα τα χουγια του, σαν σκύλος με φτερά είναι, αγαπάει μόνο εσένα, αφού πήγαινε να με πάρει αγκαλιά το τότε αίσθημα, που το είχαμε πάρει μαζί ετσι, και τσιριζε, δεν ήθελε να με αγγίζει άλλος άνθρωπος.;ρ 1
hliastsek Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Επειδή είχα αγαπορνη... Τι ειναι η αγαΠΟΡΝΗ; παπαγαλάκι που κάνει πεζοδρόμιο; εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες.... 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα