status Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Τι ειναι η αγαΠΟΡΝΗ; παπαγαλάκι που κάνει πεζοδρόμιο; εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες.... Πφφφ, αγαπ-ορνης, αγάπη + ορνηθα.;ρ που θαρρείς ότι βγήκε το lovebird? (Supah mega , supah dupah grik pride, όταν ονομάζαμε εμείς πουλιά, αυτοί ήταν τα πουλιά.;ρ) 1
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Αν δεν έχει ηλεκτρικά παράθυρα γυρνά ο πίσω ΚΤΕΟ έχει περάσει; Τυχερός είσαι ρε φίλε, εγώ σκοτώνομαι να αγοράσω και εσένα ου μπαίνουν απ τα παράθυρα.;ρ Πέη ξέρω, απλά έζησα με ένα αγαπορνη για 3 χρόνια και έμαθα τα χουγια του, σαν σκύλος με φτερά είναι, αγαπάει μόνο εσένα, αφού πήγαινε να με πάρει αγκαλιά το τότε αίσθημα, που το είχαμε πάρει μαζί ετσι, και τσιριζε, δεν ήθελε να με αγγίζει άλλος άνθρωπος.;ρ Γαματα ειναι τα παπαγαλιδια, παλιοτερα παντα ειχα badgies και cockatiels τα τελευταια χρονια χρονια ομως δεν... Μια περιοδο εψαχνα τρελα για parrotlets αλλα δεν βρηκα εκτροφεα και γενικα το παρατησα λογω ελλειψης χρονου εντος σπιτιου..
status Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Σκοπεύεις να το αφήνεις ώρα εκτός ε, γιατί θέλει μεγαλύτερο, αν έχεις σκοπό να λείπεις ώρες από το σπίτι ειδικά. 3
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 @aris1986 Και μεγαλυτερο κλουβι να του επαιρνες δε θα ηταν κακη ιδεα, γενικα ενα κλουβι ποτε δεν ειναι αρκετα μεγαλο για παπαγαλο. Βεβαια σιγα σιγα θα μπορεις να τον αφηνεις και ελευθερο να σουλατσαρει οποτε οκ. 1
status Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Γαματα ειναι τα παπαγαλιδια, παλιοτερα παντα ειχα badgies και cockatiels τα τελευταια χρονια χρονια ομως δεν... Μια περιοδο εψαχνα τρελα για parrotlets αλλα δεν βρηκα εκτροφεα και γενικα το παρατησα λογω ελλειψης χρονου εντος σπιτιου.. Κοκατειλ, γαμανε φίλε, αλλά είναι πιο χαζα απ τα lovebirds 1
hliastsek Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Κάτι για πόρνες και πουλιά διαβάζω εδώ και δεν μπορώ να συνεχίσω. Εχω και ένα επίπεδο. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Κοκατειλ, γαμανε φίλε, αλλά είναι πιο χαζα απ τα lovebirds Ισχυει, ειναι τα κοκερ σπανιελ των πτηνων 1
status Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Κάτι για πόρνες και πουλιά διαβάζω εδώ και δεν μπορώ να συνεχίσω. Εχω και ένα επίπεδο. Οφφτοπικ βέβαια,αλλαlast time I checked πουλιά και πόρνες πήγαιναν μαζί.ρ
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Πηγα σε petcity τα κλασσικα μου ειπαν του '14 μοντελο κτλπ! Θα το κρατησω..! Καλορίζικο και πρόσεχε μην το σκάσει πάλι και αρχίσουν κάτι posts εδώ για παπαγαλάκια που έφυγαν από κλουβιά κτλ 3
status Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Καλορίζικο και πρόσεχε μην το σκάσει πάλι και αρχίσουν κάτι posts εδώ για παπαγαλάκια που έφυγαν από κλουβιά κτλΤο αρχίζεις κανένα τρίμηνο, σε κλειστό δωμάτιο και κόβει βόλτες,και σιγά σιγά, του αυξανεις τα τετραγωνικά που θα κόβει βόλτες, ε, όταν μάθει το σπίτι και ποιον θεωρεί σμήνος του, τότε το βγαζεις και έξω βόλτα,αλλα αυτό παίρνει χρόνο. Εμένα το έπαιξε μία φορά ατίθασος νεανίας και έφυγε σπιτι, και μόλις κατάλαβε ότι έκανε μαλακια, έκατσε σε ένα κλαδί και τσιριζε μέχρι να παω να τον πάρω. Βέβαια με είδε και πήδησε αμέσως στον ώμο μου.
defacer Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Εντωμεταξύ γελάμε εδώ αλλά πριν μια βδομάδα στη γειτονιά έβγαλε κάποιος ανακοινώσεις ότι χάθηκε ο Rico ο παπαγάλος και δίνει 2Κ αμοιβή.
status Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Εντωμεταξύ γελάμε εδώ αλλά πριν μια βδομάδα στη γειτονιά έβγαλε κάποιος ανακοινώσεις ότι χάθηκε ο Rico ο παπαγάλος και δίνει 2Κ αμοιβή. Για αρχή μιλάμε για την αισθηματική αξία του κατοικίδιου, όπως και τον σκύλο,τον παπαγάλο τον θεωρείς μέρος της οικογένειας σου, δεύτερον, αν ο Ρικο είναι κανένας γκρι αφρικανικός ή κανένας μακαο, που ο νεοσος κάνει 700€, χώρια τον χρόνο που θα σπαταλήσεις για να γίνει μέρος της οικογένειας σου, λιγα είναι. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Εντωμεταξύ γελάμε εδώ αλλά πριν μια βδομάδα στη γειτονιά έβγαλε κάποιος ανακοινώσεις ότι χάθηκε ο Rico ο παπαγάλος και δίνει 2Κ αμοιβή. Έχει μεγάλη πέραση το insomnia.
status Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Πηγα σε petcity τα κλασσικα μου ειπαν του '14 μοντελο κτλπ! Θα το κρατησω..! Που 'σαι, μάστορα πάρε του και κανένα παιχνίδι του μικρού, κάτι κρεμαστά σαν ανεμόσκαλα, θα το εκτιμήσει.
xpapias Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Ζηλευω μ αυτά που διαβαζω. Αλλα θα με αγχωνε η ιδεα οτι ο μαγκας την κοπανησε απο αλλου. Και οτι ολοι μιλανε σε αοριστο χρονο. Ειναι επενδυση (και φοβερη παρεα ταυτοχρονα) αλλα αμα φυγουν ή αρρωστησουν... Ειχα βαλει και εγω προσφατα thread αλλα ηταν το μονο που μου εμεινε. Καλη επιτυχια με την εξημερωση του aris.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα