Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Profile μου είναι εφόσον δεν προσβαλλω κανεναν θα γραφω ότι γουστάρω. Αμα δεν τους αρέσει στα @@ μου Δεν σου είπα τι να κάνεις, μπορείς να κάνεις οτι γουστάρεις και στα @@ σου, υπάρχουν άλλοι που δεν θέλουν να δίνουν αφορμές από το fb profile τους. Οι εργοδότες τα αφεντικά και τα λοιπά τσιράκια στις δουλειές ψάχνουν και ασχολούνται στα κρυφά με τον άλλον από το internet σε αηδιαστικό βαθμό, ειδικά αν μιλάμε για γυναίκα ακόμη περισσότερο. Μιλάω πάντα για τις περιπτώσεις που δεν έχεις κάνει add το αφεντικό. Εγώ επειδή δεν θέλω να δίνω λογαριασμό σε κανέναν να βλέπει από μια search engine ή ως μέλος του fb τι κάνω έχω πάρει τα μέτρα μου όσο μπορώ. To έχω κάνει αυτο Αυτό με τις search engines δεν το ήξερα, το κάνω τώρα. Προτιμώ να βγάζει το linkedin οταν αναζητούν το ονομα μου. Απο άτομο που δεν με έχει φίλο δεν φαίνεται τίποτα. Μόνο φωτο προφιλ και εξώφυλλο. Οκ τότε δεν παίζει ρόλο είτε σβήσεις τα άλλα είτε οχι, εκτός αν σε κάνει add το αφεντικό. 1
patrickdrd Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 με addon στο firefox: Facebook - Delete My Timeline
DDevil Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δεν σου είπα τι να κάνεις, μπορείς να κάνεις οτι γουστάρεις και στα @@ σου, υπάρχουν άλλοι που δεν θέλουν να δίνουν αφορμές από το fb profile τους. Οι εργοδότες τα αφεντικά και τα λοιπά τσιράκια στις δουλειές ψάχνουν και ασχολούνται στα κρυφά με τον άλλον από το internet σε αηδιαστικό βαθμό, ειδικά αν μιλάμε για γυναίκα ακόμη περισσότερο. Μιλάω πάντα για τις περιπτώσεις που δεν έχεις κάνει add το αφεντικό. Εγώ επειδή δεν θέλω να δίνω λογαριασμό σε κανέναν να βλέπει από μια search engine ή ως μέλος του fb τι κάνω έχω πάρει τα μέτρα μου όσο μπορώ. Οκ τότε δεν παίζει ρόλο είτε σβήσεις τα άλλα είτε οχι, εκτός αν σε κάνει add το αφεντικό. Nαι οι μαλακες οι κουτσομπόληδες ασχολούνται που δεν εχουν τιποτα καλυτερο να κάνουν.... τι τον νοιαζει τωρα τον εργοδοτη τι κανω εγω αφου φυγω από τη δουλεια. Oποτε δειξτους από την αρχη ότι τους γραφεις στα @@ σου και θα σε αφησουν ησυχο θα πάνε να κουτσομπολέψουν άλλους. 1
logokrimenos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Facebook Post Manager για chrome και πένα. Αλλα θέλει λίγο ώρα γτ σε εμένα έσβηνε ένα μήνα κάθε φορά
iordanis77 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ερωτημα. Σε δικη σου αναρτηση, μπορεις να σβησεις σχολια αλλων?
logokrimenos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ερωτημα. Σε δικη σου αναρτηση, μπορεις να σβησεις σχολια αλλων? Με αυτό το εργαλείο σβήνει ολόκληρη την ανάρτηση και γενικά σβήνει και σχόλια και αναρτήσεις που έχεις κάνει σε άλλους φίλους. Πάει στο αρχείο δραστηριοτήτων και επιλέγεις οι δημοσιεύσεις σας. Ότι λοιπόν βλέπεις εκεί σβήνεται.
panosno1com Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 στειλε μου πμ με αυτο ή γραψτο εδω, παρακαλω ! είναι αυτό , το εχω στο chrome , το βρηκα πριν 1-2 μηνες στο store του chrome! 1
iordanis77 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Με αυτό το εργαλείο σβήνει ολόκληρη την ανάρτηση και γενικά σβήνει και σχόλια και αναρτήσεις που έχεις κάνει σε άλλους φίλους. Εγω ρωτησα για μεμονωμενη αναρτηση, οχι ολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα