Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,
Πρώτη φορά φέτος, κέρδισε η μητέρα μου, "επιταγή" κοινωνικού τουρισμού.
Το θέμα είναι ότι μου φαίνεται αρκετά περίπλοκο και θέλω τις γνώσεις οποιουδήποτε γνωρίζει.
Καταρχάς, επειδή η μητέρα μου δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα εισιτήρια αυτά, μπορώ εγώ να τα χρησιμοποιήσω ως γιος (προστατευόμενο μέλος κλπ.). Εννοώ πάντα ΜΟΝΟΣ μου, χωρίς να βρίσκεται μαζί μου, η μητέρα μου δικαιούχος. Και επίσης αν μπορώ εγώ, εφόσων είμαι όντως δικαιούχος, να συμπεριλάβω ένα ασχετο άτομο στις διακοπές μαζί μου.
Ουσιαστικά για να καταλάβεται, να πάω μόνος μου με την κοπέλα μου διακοπές, μιας και οι δικοί μου, δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν.
Και αν τελικά γίνεται αυτό, πως ακριβώς λειτουργεί αυτό, τι πρεπει να κάνω ουσιαστικά..
Ξέρω μόνο για την σελίδα που βλέπεις τα καταλύματα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Ο αριθμός που έχει δίπλα στο όνομα της μητέρα σου είναι ουσιαστικά το "κουπόνι". Μιλάς με το κατάλυμα, τους δίνεις τον αριθμό, εκείνοι μέσω του Site του ΟΑΕΔ επιβεβαιώνουν την εγκυρότητά του και κάνεις την κράτηση στέλνοντας κάποια προκαταβολή.

Σε σχέση με το όνομα τώρα πρέπει να ρωτήσεις το κατάλυμα. 90% το κάνουν χωρίς πρόβλημα, επειδή όμως υπάρχουν και κάποιοι που φοβούνται ελέγχους ( :P ) καλύτερα να ρωτήσεις κατ' ευθείαν τους ίδιους. Θεωρώ πως από τη στιγμή που εμφανίζεσαι ως προστατευόμενο μέλος της δικαιούχου θα είναι ακόμα πιο εύκολο.

Δημοσ.

εγω ξερω δεν δινει καποια προκαταβολη και γενικως δεν δινει χρηματα καθολου διοτι οι 5 μερες που δικαιουται μεσω κοινωνικου τουρισμου το καταλημα ειναι 100% δωρεαν η διαμονη!

θα πληρωσει τιποτα εξτρα παροχες αν θελει όπως πρωινο κτλπ η αν θελει ανω των 5 δωρεαν ημερων πληρωνει κανονικα την διαμονη του,και θα πληρωσει κανονικα και τα εισητηρια από και προς τον προορισμο του.

Δημοσ.

Μέσω εργατικής εστιας είναι αυτό? Υπάρχει ακόμα η εργατική εστία (που σίγουρα την πληρώνουμε στη μισθοδοσία)?

Δημοσ.

εγω ξερω δεν δινει καποια προκαταβολη και γενικως δεν δινει χρηματα καθολου διοτι οι 5 μερες που δικαιουται μεσω κοινωνικου τουρισμου το καταλημα ειναι 100% δωρεαν η διαμονη!

θα πληρωσει τιποτα εξτρα παροχες αν θελει όπως πρωινο κτλπ η αν θελει ανω των 5 δωρεαν ημερων πληρωνει κανονικα την διαμονη του,και θα πληρωσει κανονικα και τα εισητηρια από και προς τον προορισμο του.

Την τελευταία φορά που το είχα χρησιμοποιήσει (καμιά 5ετία πίσω) είχε ένα συμβολικό ποσό ανά μέρα, που ήταν ανάλογο της κατηγορίας του ξενοδοχείου. Τώρα αν το έχουν κάνει εντελώς δωρεάν δεν το γνωρίζω.

• Like 1
Δημοσ.

Ο αριθμός που έχει δίπλα στο όνομα της μητέρα σου είναι ουσιαστικά το "κουπόνι". Μιλάς με το κατάλυμα, τους δίνεις τον αριθμό, εκείνοι μέσω του Site του ΟΑΕΔ επιβεβαιώνουν την εγκυρότητά του και κάνεις την κράτηση στέλνοντας κάποια προκαταβολή.

Σε σχέση με το όνομα τώρα πρέπει να ρωτήσεις το κατάλυμα. 90% το κάνουν χωρίς πρόβλημα, επειδή όμως υπάρχουν και κάποιοι που φοβούνται ελέγχους ( :P ) καλύτερα να ρωτήσεις κατ' ευθείαν τους ίδιους. Θεωρώ πως από τη στιγμή που εμφανίζεσαι ως προστατευόμενο μέλος της δικαιούχου θα είναι ακόμα πιο εύκολο.

Εννοείς κάτι σε φάση, να δηλώσω ότι θα πάω εγώ με την μητέρα μου στα χαρτιά, και ουσιαστικά να σκάσω μούρη με την κοπέλα μου... ?! :P

Για προκαταβολή και  εγώ από όσο έψαξα, δεν ζητάνε... πάντως δεν είναι εντελός δωρεάν, απλά δίνεις ένα συμβολικό ποσό ανα ημέρα, ανάλογα με το κατάλυμα που θα πας, μέχρι ένα 10ρικο το πολύ από ότι κατάλαβα....

Μέσω εργατικής εστιας είναι αυτό? Υπάρχει ακόμα η εργατική εστία (που σίγουρα την πληρώνουμε στη μισθοδοσία)?

Είναι πρόγραμμα του οαεδ για ανέργους (κοινωνικού τουρισμού)... Δεν γνωρίζω για αυτό που λες...

Δημοσ.

Εννοείς κάτι σε φάση, να δηλώσω ότι θα πάω εγώ με την μητέρα μου στα χαρτιά, και ουσιαστικά να σκάσω μούρη με την κοπέλα μου... ?! :P

Το αυτό. Θα ρωτήσεις πρώτα το ξενοδοχείο αν δέχεται να το κάνεις κι ενώ στον ΟΑΕΔ θα φαίνεται ότι τα έχει χρησιμοποιήσει η μητέρα σου, στην πραγματικότητα δεν...

Δημοσ.

Το αυτό. Θα ρωτήσεις πρώτα το ξενοδοχείο αν δέχεται να το κάνεις κι ενώ στον ΟΑΕΔ θα φαίνεται ότι τα έχει χρησιμοποιήσει η μητέρα σου, στην πραγματικότητα δεν...

καλώς... κατάλαβα....

ευχαριστώ...! 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Επειδή με τρώει η περιέργεια και το συγκεκριμένο δεν το γνωρίζω, ποιός θα μπορούσε να μου εξηγήσει τι είναι αυτό το πρόγραμμα;

Δημοσ.

Επειδή με τρώει η περιέργεια και το συγκεκριμένο δεν το γνωρίζω, ποιός θα μπορούσε να μου εξηγήσει τι είναι αυτό το πρόγραμμα;

Με απλά λόγια, ο αοεδ, όπως και άλλοι οργανισμοί, προκυρήσουν εναν διαγωνισμό, που έχει κάποια κριτήρια που πρέπει να τηρείς, το συγκεκριμένο είναι για ανεργους εγγεγραμμενους στον οαεδ. Και αν είσαι κάποιος από αυτούς που θα επιλεγεί, μπορείς να πας διακοπες, σε στάνταρ ξενοδοχεία-ξενωνες που σου δινει  ο  οαεδ, και να πληρώσεις ουσιαστικά ένα πολύ μικρό μέρος από το κόστος διαμονης.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με απλά λόγια, ο αοεδ, όπως και άλλοι οργανισμοί, προκυρήσουν εναν διαγωνισμό, που έχει κάποια κριτήρια που πρέπει να τηρείς, το συγκεκριμένο είναι για ανεργους εγγεγραμμενους στον οαεδ. Και αν είσαι κάποιος από αυτούς που θα επιλεγεί, μπορείς να πας διακοπες, σε στάνταρ ξενοδοχεία-ξενωνες που σου δινει  ο  οαεδ, και να πληρώσεις ουσιαστικά ένα πολύ μικρό μέρος από το κόστος διαμονης.

Αχαα. Nice.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...