Silverage Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Τί μαλακίες είναι αυτές; Αν δεν μπορείς να πας δηλαδή δεν παίρνεις πτυχίο;
Dagobert Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Ο γενικός κανόνας είναι το υποχρεωτικό της παρουσίας στην ορκομωσία. Η γραμματεία είναι η μόνη αρμόδια για διευκρινήσεις.
Anorymous Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Στην καβαλα το 2011 που πηρα πτυχιο πηρα παπυρο και απλο πτυχιο, ο κολητος μου που δεν πηγε στην ορκομωσια πηρε μονο το απλο πτυχιο.
Ψιτ Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Oχι, δεν ειναι για μεταπτυχιακο. Σε πτυχιο και διδακτορικο ειναι. Επιβεβαιωμενα και για τα τρια, για την φετινη χρονια. Σε πιστεύω. Η δική μου εμπειρία, το 2010, ήταν αυτή που έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα. Ίσως είναι και θέμα εσωτερικού κανονισμού.
DDevil Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Παρε τηλ τη γραμματεια και ρωτα αν και εγω αν ημουν στη θέση σου φυσικά και θα ρωτουσα αν γινεται να μου δώσουν αδεια για να πάω. 2 μερες τις τσιμπάς φευγεις το απόγευμα της προηγουμενης φτανεις εκει πρωί πας απευθειας στην ορκωμοσια και το απόγευμα ξαναφευγεις ή φευγεις την άλλη μερα.
jennyV Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 πιθανόν να σου ζητήσουν να ορκιστείς στον πρύτανη.Αλλιώς πηγαίνεις απλά όποτε μπορείς για να πάρεις το πτυχίο. Αλλά ελπίζω να μη σε δυσκολέψουν για μια τυπικότητα
alexia27 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Σας ευχαριστώ όλους για την απάντηση σας!!! Την επομενη ορκωμοσια αν δεν παω στην καλοκαιρινη την ξεχναμε, το ιδιο πραγμα θα ειναι μπορει και χειροτερο εργασιακα και απ οσο ξερω παει για χειμωνα σιγα μην περιμενω τοσο!!! Επισης παντα πρωι και καθημερινη ειναι οι ορκομωσιες απ οσο ξερω για καμποσες σχολες, να ταν αργια θα πηγαινα!!!! Φυσικά εννοείται πρώτα θα εχω ενημερωσει τη γραμματεια να μου πουν τι και πως και αν!!! Δε ειναι οτι θα δηλωσω ορκομωσια και δε θα παω ποτε!!! Πρωτα θα ενημερωθω αν μπορω να το κανω και πως φυσικα θα παρω το μεταπτυχιακο!!! Παντως στο προπτυχιακο σε εμας στο χημικο θυμάμαι πολύ καλά ότι κάποιοι δεν είχαν έρθει. Και είχα ακούσει ότι γενικά δεν υπάρχει θέμα ιδιαιτερο. Τωρα ναι σε καποιες σχολες μπορει να ειναι ζορικα τα πραγματα. Φανταζομαι οχι στο δικο μου μεταπτυχιακο!!!!!!!
fotaras13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ο γενικός κανόνας είναι το υποχρεωτικό της παρουσίας στην ορκομωσία. Η γραμματεία είναι η μόνη αρμόδια για διευκρινήσεις. Καλά δεν ειναι και υποχρεωτικο υπο την εννοια οτι αν δεν πας δε παιρνεις πτυχιο. τετοιο πραγμα δεν υφισταται. Ουσιαστικα πτυχιουχος κρινεσαι οταν εχεις περασει ολα τα μαθηματα/εργαστηρια και παρουσιασεις/καταθεσεις τη διπλωματικη (αν εχεις). Οποτε δεν μπορει κανενας να σου κανει τπτ το ιδιαιτερο αν δεν πας... Ισως ζητησουν καποια βεβαιωση για την απουσια σου αν και δεν το νομιζω ουτε αυτο. Η ορκομωσια ειναι μια τυπικη διαδικασια και τπτ αλλο. πιθανόν να σου ζητήσουν να ορκιστείς στον πρύτανη. Υπάρχει τέτοια @@ρια? Πρώτη φορά το ακούω όπως στο στρατό που κάτι άθεους/γιοτάδες τους όρκιζαν στο γραφείο με το διοικητη και το λοχαγό...
jennyV Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 ναι μια φίλη μου δεν μπορούσε να πάει στη δική της και την έβαλαν να ορκιστει στον πρύτανη (απλά για να δώσει όρκο, είτε θρησκευτικό είτε πολιτικό). κι σε έμενα κάτι τέτοιο είχαν πει ότι θα μπορούσα να το κάνω στην πρώτη μου σχολή, επείδη πιθανον να μην μπορούσα να παραστώ στην ορκωμοσία. Τελικά πήγα και δεν έμαθα τι γίνεται... 1
Unabomber Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δεν νομιζω να εχεις θεμα, (δεν γνωριζω βεβαια περι greek uni) αλλα μου φαινεται περιεργο να μην στο δωσουν λογω απουσιας σου.... Στο πρωτο master, πηγα στην ορκωμοσια λογω οτι μετα εγινε γαματο graduation party..... στο δευτερο, ουτε καν πατησα..... εκανα το παρτακι στην backyard μου. μετα απο λιγο καιρο βεβαια ηρθε μεσω post office. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα