TheBus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 An mporeis file moy Dude, apla anafere to poso reyma trabaei apo to metasximatisti toy. Diladi to noymero poy grafei pano i trofodosia toy se monada mA. (Kapoy logika tha grafei kati toy stil : OUTPUT 4,5V - 500mA). Apla rotao gia tin katanalosi giati prosopika exo barethei na asxoloymai me mpataries, mia kai to sarabalo poy exo troei to reyma opos ego ta mpiftekia!!
GIORGARAS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 paides tha me endiaferomai na mou peite poses ores krataei to discman apo to lidl giati eida kai auto sto plaisio http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=955&Nav_Section_Id=779&Catalog_Id=1&Product_Id=112317&Merchant_Id=1&sts_cid=3 kai fenete kalo. euxaristo poli.
Dude Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Apo oti vlepw twra Output: 4,5V-700mA. Oi mpateries oi epanafortizomenes pou itan sto kouti mazi me to mp3 itan 1,2V sta 600mA.Parola auta tis liges fores pou to doulepsa me tis mptaries(giati meta variomoun na tis epanafortizw ) antexe arketa.Sugkekrimena evgaze 1 kai kati ews 2 cd gemata ws ta mpounia(peripou 200 kommatia to cd).Gia mena itan arketo.Apla to reuma einai alli xari.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.