kostas3456 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 καλησπέραθέλω να ρωτήσω αν μέσα από το seagate go net nas docking station μπορώ να τρέχω λειτουργικό μέσο δικτύου?ευχάριστο
jim_p Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Να τρεχεις κατι στον ιδιο τον δισκο? Ή να εχεις καποιο image στον δισκο και μεσω δικτυου να το φορτωνεις σε ενα αλλο συστημα και εκεινο το συστημα να εκκινιε απο αυτο? Το πρωτο δεν νομιζω να γινεται. Για το δευτερο δες αν ο δισκος σου μπορει να δουλεψει σαν pxe σερβερ.
kostas3456 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 μιλάω για το δεύτερο που είπες..η έστω να έχω ένα backup image μέσα και μέσω δικτύου να το τραβάω από εκείο δίσκος έχει κανονικά ip υποστηρίζει ssh και ftpτο βλέπω και από το android αλλα όταν βάζω τη διαδρομή του στο system restore το windows απλά δεν το βρίσκει
jim_p Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Αν δεν εχιε pxe σερβερ πανω του, οπως εχει ηδη ftp, ssh και samba σερβερ, δεν μπορεις να εκκινησεις απο αυτον με κανενα τροπο. Οταν λες οτι δεν το βρισκουν τα windows για system restore τι εννοεις? Που γραφεις τη διαδρομη του και δεν την δεχεται?
kostas3456 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 το γράφω στο windows system restorehttps://www.google.gr/search?q=windows+10+system+restore&biw=1920&bih=971&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiFjfq6-4jNAhUB1xQKHfSJCMAQ_AUIBygC#imgrc=ffvjeWJ3fgOD9M%3A .και απλός δίνω τη διαδρομή και μου ζητάει κωδικό και password αλλα δεν έχω ορίσει κάποιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα