pirate79 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Πριν μια εβδομαδα αγορασα τον ssd,παρατηρησα οτι η θερμοκρασια του ειναι κολλημενη στο 30c με οποιο προγραμμα και να εβαλα.Τον δοκιμασα και σε φιλου τον υπολογιστη,εχουμε την ιδια μητρικη και κανει τα ιδια. Του φιλου ο υπολογιστης εχει ssd "adata" και δειχνει θερμοκρασιες. Εχει καποιο προβλημα ο δισκος η δεν εχει καθολου αισθητηρα;
Sheogorath Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Και στο δικό μου ο Agility 3 δεν έχει, στα 30 είναι συνεχώς. Μην σε αγχώνει, δεν ζεσταίνεται εξάλλου. 1
SPANK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Και εμένα καπου εκει ειναι η θερμοκρασία μια χαρά ειναι και 40 να πάει παλι ειναι οκ 2
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Αρκετοι ssd δεν εχουν καν αισθητηρα για την θερμοκρασια οποτε μην κολλας στο τι διχνουν τα προγραματα 1
soteras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Και εμένα ένας OCZ είναι πάντα στους 30 άντε άμα κάνω καμία βαριά βαριά αντιγραφή να νεβάση 1-2 βαθμούς αλλά γενικά οι SSD από όσο ξέρω ανεβάζουν υπερβολικά δύσκολα θερμοκρασία 2
Ghost007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 μια απο τα ιδια και οι δυο δισκοι που εχω ειναι απο 28 εως 32 μαξ ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα