jonnispap Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Γεια σας παιδια μου εχει ερθει ενα email απο τη συγκεκριμενη εταιρια https://networkofone.com/ οι οποιοι μου προτινουν να αγορασουν στην ουσια τα δικαιωματα των βιντεο μου στο youtube εναντι καποιων χρηματων (αυτο καταλαβα οτι γινεται μετα απο ψαξιμο). Δηλ θα υπαρχουν τα βιντεο αλλα δε θα εχω εσοδα εγω απο αυτα αν συμφωνησω. Το εψαξα γενικα οτι εχουν κανει προταση σε πολλους που εχουν καναλια youtube και καποιοι αναφερουν οτι οντως πηραν τα χρηματα απο το συμβολαιο που τους εστειλαν μεσω paypal και ανεφεραν λεφτα απο 2000 $ μεχρι 25000 $ αναλογα με τη κινηση του καναλιου τους. Εχει συμβει σε καποιον απο εσας που εχετε Youtube καναλι? Πολυ φοβαμαι οτι ειναι απατεωνια. Απο κατω σας εχω και τι ακριβως μου εχουν στειλει. My name is Omar Sanchez and I'm a Content Analyst at Network of One, a YouTube licensing company that discovers, verifies, and acquires the world's leading content. WE ARE NOT AN MCN.We recently came across your videos,and would love to make you a paid licensing offer to you for (Amount) dollars. What differentiates us from any other company is the fact that we invest on your video(s), rather than acquire your channel. In exchange, we'd like to insert our approved Google advertisements on a small selection of your videos. The advertisements are a mixture of skippable to transparent ads. The offer would not affect all your videos that you currently have uploaded to your channel, or any future uploads.Many of our clients take advantage of the investment to buy studio equipment, props, as well as other key needs to maximize and enhance video production in order to get ahead of other channels that compete against you in your video category.Please don’t hesitate to let me know what questions you have.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα