Προς το περιεχόμενο

Sony: Έναρξη κυκλοφορίας της νέας σειράς smartphone, Xperia X


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Aκομα προσπαθω να καταλαβω τον λογο της  κυκλοφοριας του Χ την  συγκεκριμενη χρονικη στιγμη με  το  συγκεκριμενο chipset και με την  συγκεκριμμενη τιμη ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο απο που προκυπτει? Εγω χρονια με sony ποτε δεν ευχαριστηθηκα καμερα, διοτι στο αυτοματο ειναι τραγικο το λογισμικο τους, καθως σηκωνει θορυβο για πλακα.. Οταν εχεις κινητο στις 100 φωτο οι 99 ειναι αυθορμητες, με την ελλειψη OIS λογικο ειναι να μην μπορει να δουλεψει τοσο σωστα στο αυτοματο. Απο την αλλη στο Μ ειιναι οκ, αλλα οταν δε σου δινει χρονο κλειστρου, κανεις μιση δουλεια. 

Φιλε μου λυσε μου μια απορια, τι διαφορα εχει ενα κινητο με οθονη FHD απο ενα με 4Κ οθονης εκτος απο το να του ξεζουμιζει την μπαταρια??Εκτος απο το VR το οποιο αφορα ελαχιστους, τι κερδος εχεις?

 

Οσο για τις τιμες, να τις κοιτατε μετα απο 3 μηνες, οταν βγαινει μια συσκευη εννοειται οτι κοπαναει day one..

 

Απο εκει και περα, για μενα η sony οσο επιμενει σε αυτο το σχεδιο τοσα χρονια θα χανει, ο κοσμος το βαρεθηκε, δεν επεισε, τουλαχιστον με τα μπεζελ που ειχε, καθως φαινονται μεγαλα και ας μην ειναι τραγικα, αφου δεν βολευει το κινητο να το κρατας σε αντιθεση με πολλα αλλα που ενω ειναι μεγαλυτερα ειναι πιο βολικα.

 

Τελος, με το Ζ3 εδωσε σχεδον τα παντα, αυτονομια κορυφαια, στεγανοποιηση, SD, επιδοσεις, και αντι να καθαρισει μετα με ενα καλο σχεδιο και μια κορυφαια καμερα και παραπανω ram (ειδικα στο compact Οπου επαιζε μονη της), εβγαλε τα μετρια Ζ5 και τα τραγικα X..

 

Εχω παει σε s7 edge και αν και μεγαλο για τα δικα μου δεδομενα, ειναι ο,τι καλυτερο και πιο ολοκληρωμενο ειχα ποτε, αν ηταν και FHD η οθονη παιζει να εβγαζε 10 ωρες οθονης.

Ξέρω γούστα είναι αυτά, αλλά κατά τη γνώμη μου, το Z5 είναι κλάσεις ανώτερο σχεδιαστικά από το Galaxy S7/edge...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...