Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε η ώρα που το παιδί μου θα δώσει Πανελλήνιες και ψάχνω για κάποιο καλό φροντιστήριο στην περιοχή της Ηλιούπολης και του Αγίου Δημητρίου. 

Επεξ/σία από schumiz
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Η Πύλη είναι πολύ καλό, στον Άγιο Δημήτριο.

Δημοσ.

Ρε φιλε φροντιστηριαρχη  θεμα με στημενη ερωτηση και θετικο feedback απο λογαριασμο με 0 μηνυματα που δημιουργηθηκε σημερα 4 λεπτα αφου ανοιξες το θεμα . Για χαζους μας περνας?

Αν θες διαφημιση τραβα πληρωσε σε καμια εφημεριδα , δεν ειμαστε χτεσινοι.

• Like 5
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τώρα που καταλάβαμε τι κομπίνα πήγε να πουσάρει ο φροντιστιριάρχης το έκανε έντιντ και το σχόλιο και το θέμα.

Nice.

Δημοσ.

Έτσι για να καταλαβαίνετε και να το θυμάστε όταν δεν μου απαντάτε στα θέματα που ανοίγω :P . Εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό το πράγμα και κάνω την ίδια δουλειά.  B)

Πάντως, δεν υπάρχει περίπτωση όντως να ψάχνει πληροφορίες; 

Δημοσ.

ε πες κ εσύ το φροντιστήριο σου....το δικαιούσαι..είσαι πιο παλιός!!! :)

(παιδιά εγώ δεν έχω πάντως...δεν θα τα κονομήσετε από μένα!!  :P )

• Like 1
Δημοσ.

ε πες κ εσύ το φροντιστήριο σου....το δικαιούσαι..είσαι πιο παλιός!!! :)

(παιδιά εγώ δεν έχω πάντως...δεν θα τα κονομήσετε από μένα!!  :P )

Στο insomnia μπαίνω πάνω από 20 φορές την ημέρα, εδώ και χρόνια, σε όποιο σημείο του κόσμου κι αν βρίσκομαι. Άρα είναι μέρος της καθημερινότητάς μου. Η δουλειά δεν χωράει εδώ. Never, jamais, κλπ. Μπορεί να με νευριάζουν κάποιες καταστάσεις αρκετές φορές, αλλά δεν φταίει το insomnia γι' αυτό και ποτέ δεν θα προωθούσα τη δουλειά μου εδώ. Δεν μου βγαίνει.

• Like 2
Δημοσ.

Μα δεν είπαν ότι θα καταργηθούν οι εξετάσεις ....τα αρχαία..κτλ υπόλοιπες ομορφιές??

Τί να το κάνει το φροντιστήριο ο νέος?....έχει το ίντερνετ...!!!

Πέρα απ την πλάκα....ειδικά στο θέμα φροντιστηρίου η άκυρη διαφήμιση στο άσχετο δεν νομίζω να έχει απόδοση...Τα παιδιά ξέρουν ποιος κάνει καλό μάθημα...έχει επιτυχίες...έχει πρόγραμμα και δεν περιμένουν να πάνε "μια ώρα δωρεάν να δούνε τους καθηγητές" τί είναι...πασαρέλα?Να δουν αν είναι όμορφοι???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...