Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Η γνώμη μου για τους καπνιστές είναι αυτή: Περιμένω να σε ορμήξουν.
xrider Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 ειναι ιατρικα τεκμηριωμενο περι κρισεων πανικου... απο καρδιολογο συγκεκριμενα... εδω που μενω (νησι) δεν υπαρχει πορτα για δουλεια που να μην εχω χτυπησει... και παντου η ιδια απαντηση... λουκετο... η μενουν τα αφεντικα... δεν παιρνουν προσωπικο η χρισιμοποιουν τα δυο τρια ατομα που εχουν εδω κ χρονια ολοκληρα... οσο για τους ερωτες κλπ... δεν μου βγαινει πλεον ρε παιδια... δε θελω... δεν εχω την αναγκη απο ερωτες πως να το πω... βγηκα απο παρολιγο γαμο προσφατα και δε θελω...
cosmos000 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Καταρχάς ψυχραιμία.... Καταλαβαίνω ότι είσαι θολωμένη και αγχωμένη για το μέλλον γενικώς.Γεγονότα που σου έχουν συμβεί σε έχουν καταβάλλει ακόμα περισσότερο....ΑΛΛΑ (πάντα υπάρχει ένα μεγάλο αλλά)...δεν τελειώνει η ζωή από τις αναποδιές και τις ατυχίες που μας συμβαίνουν.Μια χαρά νέα κοπέλα είσαι...και αν βρεις λίγο εσωτερική ηρεμία θα τα καταφέρεις όχι μόνο στο θέμα του καπνίσματος αλλά γενικότερα... Ένας άτυχος έρωτας...η ανεργία...δεν θα σε νικήσουν...μην απαγοητεύεσαι... βρες μέσα σου αισιοδοξία και ξεκίνα να βλέπεις τα πράγματα από άλλη οπτική....μην λυπάσαι τον εαυτό σου ,ούτε να σε ρίχνουν αυτά.Όλοι μας έχουμε πιάσει τον "πάτο" που λέμε δεν είναι κάτι πρωτότυπο ούτε μοναδικό. Πιστεύω ότι προσπαθείς να κόψεις το κάπνισμα για να αποδείξεις κάτι στον εαυτό σου.... όχι δεν πρέπει να το βλέπεις έτσι.Επίσης να ξέρεις...κανείς δεν πέθανε από ελλειψη νικοτίνης. Πρακτικά τώρα...εγώ όταν το έκοψα...είχα πάρει ένα στυλό και εικονικά το είχα στο χέρι μου σαν τσιγάρο...και έκανα και τζούρες κιόλας...(χαχα γελάω τωρα που το σκέφτομαι....αλλά με βοήθησε αυτό γιατί είχα την συνήθεια της κίνησης).....έπινα μεγάλες ποσότητες νερού...χυμών...τα σκ προσπαθούσα να κοιμηθώ πολλές ώρες ... Σε νησί είσαι...ξεκίνα να κάνεις βόλτες...μπάνια... έτσι ώστε να σε βοηθά να ξεχνιέσαι... Κάποιον/α φίλη κοντινή που θα σε βοηθούσε ψυχολογικά αν έχεις...ζήτα την βοήθεια της... Όταν το αποζητάς...παίρνε βαθιές ανάσες... Το κόλπο για μένα ήταν ο χρόνος...έλεγα μέσα μου..."άντε 5-10-20 μέρες θα φύγει η εξάρτηση" και πραγματικά έτσι ήταν... Βασικά...βρες λίγο την εσωτερική σου ηρεμία...και μετά θα είναι εύκολο να το σταματήσεις...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Τόσα πράγματα σου προτείναμε αλλά είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσεις το κάπνισμα.
xrider Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 σημερα πηγα με παρεα σε παραλια... και ξερετε τι?? δεν πατησα ουτε στο ελαχιστο κοντα στη θαλασσα... δεν εχω ορεξη για τιποτα... και οχι δεν ειναι λογω απογοητευσης στο αισθηματικο κομματι... ειναι οτι εχω κουραστει πλεον τοσο πολυ που δεν θελω να κανω τιποτα καθως τιποτα πλεον δε με επλησσει... και ξερετε κατι?? ναι θελω να το κοψω.. θελω να βγω εξω να κανω βολτες... αλλα οι βολτες ναι.. εχουν αμμεση σχεση με το χρημα... καθως δε νοειται βολτα που δε θα κατσεις να πιεις ενα καφε... να παρεις το οχημα και να βρεθεις στην αλλη ακρη του νησιου... γιατι ετσι στη βαρεσε... η τιβι ειτε υπαρχει ειτε οχι ενα κ το αυτο... καθως δεν υπαρχει κατι ενδιαφερον πλεον.. κοιμαμαι οντως πολλες ωρες... και τα περισσοτερα τσιγαρα γινονται με τον καφε.. η το αλκοολ... το οποιο αλκοολ εχει αρχισει και ελαττωνεται.. οσο κ να θελω δλδ να κατεβασω τη μιση καβα... ετσι για να βρεθω σ αλλη διασταση για λιγο... να ξεχαστω εντελως... τετοια ψυχικη κουραση δεν την εχω ξαναβιωσει... οποτε ποια γαληνη μου λες?? οταν συνεχως οι δικοι σου δε σε καταλαβαινουν πως εχεις κουραστει απιστευτα... κ νομιζουν πως λουφαζεις... να το λες ξεκαθαρα πως δεν ειναι ετσι.. και εκεινοι να συνεχιζουν τα δικα τους... και χωρια αυτου οι μια γκαντεμια πισω απ την αλλη... ε ξερετε κατι?? αν συνεχως προσπαθειτε.. και συνεχως ολο αδιεξοδα μπροστα σας... καποια στιγμη κουραζεστε... και παραιτειστε για να επανελθετε αργοτερα... εγω τωρα κοιταζω αφου εχω παραιτηθει να ασχολουμαι με το θεμα του τι μπορει να γινει για να νιωσω "νταξ μωρε.. τι κ αν σιχαθηκαμε τη ζωη μας εδω περα κ δεν παιζει να παμε μια τριημερη να ξελαμπικαρουμε λιγακι... θα την παλεψουμε" ... καθως ακρη δε βρισκω... φαυλος κυκλος... ειπα να ξαναπιασω κατι που με τρωει σαν το σαρακι... και μ ενοχλει απιστευτα οπως και πολλους γυρω μου... δε ξερω γιατι το αναβω το ρημαδι πλεον... αλλα το πρωι... που θα φτιαξω καφε και θα καθισω στο νετ να διαβασω... αν δεν κανω μισο πακετο μεχρι να τελειωσει... θα σκασω... εχω φτασει σ ενα σημειο που δε ξερω γιατι το αναβω... οτι να ναι ειμαι ετσι??
cosmos000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Το ανάβεις γιατί ...νομίζεις ότι σε ξαλαφρώνει απ όλα τα υπόλοιπα...αν ήταν έτσι...φέρτε μου όλον τον παπαστράτο!!! Σ έχει πάρει από κάτω...
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 σημερα πηγα με παρεα σε παραλια... και ξερετε τι?? δεν πατησα ουτε στο ελαχιστο κοντα στη θαλασσα... δεν εχω ορεξη για τιποτα... και οχι δεν ειναι λογω απογοητευσης στο αισθηματικο κομματι... ειναι οτι εχω κουραστει πλεον τοσο πολυ που δεν θελω να κανω τιποτα καθως τιποτα πλεον δε με επλησσει... και ξερετε κατι?? ναι θελω να το κοψω.. θελω να βγω εξω να κανω βολτες... αλλα οι βολτες ναι.. εχουν αμμεση σχεση με το χρημα... καθως δε νοειται βολτα που δε θα κατσεις να πιεις ενα καφε... να παρεις το οχημα και να βρεθεις στην αλλη ακρη του νησιου... γιατι ετσι στη βαρεσε... η τιβι ειτε υπαρχει ειτε οχι ενα κ το αυτο... καθως δεν υπαρχει κατι ενδιαφερον πλεον.. κοιμαμαι οντως πολλες ωρες... και τα περισσοτερα τσιγαρα γινονται με τον καφε.. η το αλκοολ... το οποιο αλκοολ εχει αρχισει και ελαττωνεται.. οσο κ να θελω δλδ να κατεβασω τη μιση καβα... ετσι για να βρεθω σ αλλη διασταση για λιγο... να ξεχαστω εντελως... τετοια ψυχικη κουραση δεν την εχω ξαναβιωσει... οποτε ποια γαληνη μου λες?? οταν συνεχως οι δικοι σου δε σε καταλαβαινουν πως εχεις κουραστει απιστευτα... κ νομιζουν πως λουφαζεις... να το λες ξεκαθαρα πως δεν ειναι ετσι.. και εκεινοι να συνεχιζουν τα δικα τους... και χωρια αυτου οι μια γκαντεμια πισω απ την αλλη... ε ξερετε κατι?? αν συνεχως προσπαθειτε.. και συνεχως ολο αδιεξοδα μπροστα σας... καποια στιγμη κουραζεστε... και παραιτειστε για να επανελθετε αργοτερα... εγω τωρα κοιταζω αφου εχω παραιτηθει να ασχολουμαι με το θεμα του τι μπορει να γινει για να νιωσω "νταξ μωρε.. τι κ αν σιχαθηκαμε τη ζωη μας εδω περα κ δεν παιζει να παμε μια τριημερη να ξελαμπικαρουμε λιγακι... θα την παλεψουμε" ... καθως ακρη δε βρισκω... φαυλος κυκλος... ειπα να ξαναπιασω κατι που με τρωει σαν το σαρακι... και μ ενοχλει απιστευτα οπως και πολλους γυρω μου... δε ξερω γιατι το αναβω το ρημαδι πλεον... αλλα το πρωι... που θα φτιαξω καφε και θα καθισω στο νετ να διαβασω... αν δεν κανω μισο πακετο μεχρι να τελειωσει... θα σκασω... εχω φτασει σ ενα σημειο που δε ξερω γιατι το αναβω... οτι να ναι ειμαι ετσι?? Αν ψαχνεις συμπαράσταση και συμβουλές του τύπου: "Δεν πειράζει το κάνεις επειδή το χρειάζεσαι ή κάτι τέτοιο". Είσαι σε λάθος μέρος.
groot Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Εάν όντως έχεις σιχαθεί την συνήθεια, τότε ο λόγος που δεν το κόβεις είναι αδυναμία χαρακτήρα. Άρα, ψάχνεις τρόπους να δυναμώσεις τον χαρακτήρα σου. Σίγουρα, το να τον μαστιγώνεις επειδή δεν είναι δυνατός, δεν βοηθάει. Ξεκίνα από το να κρατάς απλά "όχι" σου και επεκτείνεσαι στο τσιγάρο.
xrider Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 χφφφ... σημερα εκανα καμια 10αρια... και ειπα να παω για βουτιες... τετοια κατακορυφη πτωση επιδοσεων και τοσο ασχημη αισθηση του να νιωθεις σα να εχεις αρπαξει γερο κρυολογημα... ελεος... πλεον υποφερω απο αυτο αν καθυστερησω να κανω ενα για πολλες ωρες... με το που κανω ειμαι σα να ανεβαζω πυρετο... ε μετα απο λιγο η την κοβω στον υπνο καθως δεν την παλευω... η αναβω το επομενο και φευγει αυτο το αισθημα... φυσικα τα στερητικα ειναι παρα πολυ εντονα σε σημειο οι δικοι μου να με χαρακτηριζουν πρεζακι... κοκκαλωνω σ ενα σημειο και χανομαι κυριολεκτικα απ τις κρισεις πανικου... δλδ σημερα ειπα να ξαναπιασω την προσπαθεια αλλα μαχαιρι με την καμια... αν δεν κανω παλι... μετα απο ωρες... δεν παιζει να ξυπνησω να το πω ετσι... δεν ενεργοποιουμαι... και ολο αυτο το σκηνικο μου χει ριξει την αυτοπεποιθηση... στα ταρταρα... ασχολιαστο το να προσπαθησω να ασχοληθω με καποιο σπορ... οπως δοκιμασα σημερα... για τοση αηδια μιλαμε...
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Εγκλωβιζεσαι άδικα. Ξεκινα το ψαξιμο στο νετ και την αναγνωση και ισως βοηθήσει να σχηματιστει η αποφαση στο μυαλο σου. Τωρα απο τη στιγμη που είναι τοσο εντονα τα στερητικα (ποσο καπνιζεις και τι τσιγαρα?), ισως θα ήταν σοφο να μιλησεις και με εναν φαρμακοποιο ή γιατρό καθαρά για το οργανικο κομματι.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 χφφφ... σημερα εκανα καμια 10αρια... και ειπα να παω για βουτιες... τετοια κατακορυφη πτωση επιδοσεων και τοσο ασχημη αισθηση του να νιωθεις σα να εχεις αρπαξει γερο κρυολογημα... ελεος... πλεον υποφερω απο αυτο αν καθυστερησω να κανω ενα για πολλες ωρες... με το που κανω ειμαι σα να ανεβαζω πυρετο... ε μετα απο λιγο η την κοβω στον υπνο καθως δεν την παλευω... η αναβω το επομενο και φευγει αυτο το αισθημα... φυσικα τα στερητικα ειναι παρα πολυ εντονα σε σημειο οι δικοι μου να με χαρακτηριζουν πρεζακι... κοκκαλωνω σ ενα σημειο και χανομαι κυριολεκτικα απ τις κρισεις πανικου... δλδ σημερα ειπα να ξαναπιασω την προσπαθεια αλλα μαχαιρι με την καμια... αν δεν κανω παλι... μετα απο ωρες... δεν παιζει να ξυπνησω να το πω ετσι... δεν ενεργοποιουμαι... και ολο αυτο το σκηνικο μου χει ριξει την αυτοπεποιθηση... στα ταρταρα... ασχολιαστο το να προσπαθησω να ασχοληθω με καποιο σπορ... οπως δοκιμασα σημερα... για τοση αηδια μιλαμε... Μα είσαι πρεζάκι. Βέβαια όχι με πρέζες, με τσιγάρο. Είσαι εθισμένη στον απόλυτο βαθμό.
ReKeira Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Έχω ακούσει γι'αυτη τη μέθοδο απο έναν γνωστο μου που έχει κόψει το τσιγάρο.Θέλει πρώτα να πάρεις την απόφαση να το κόψεις και μετα βοήθεια από ειδικό.Και σίγουρα αλλαγή στον όλο τρόπο σκέψης-ζωης,σε μεγάλο ποσοστό το τσιγάρο για μας τους καπνιστές είναι ντόπα ισως οχι στην αρχή του αλλα μετά από κάποια χρόνια που πλέον είμαστε "συνειδητα" καπνιστες. ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ με την ειδική συσκευή βιοσυντονισμού BICOM® ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ,ΟΙ ΜΛΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΣΙΓΑΡΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!! ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ "ΤΣΙΓΑΡΑ" ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ... Υ.Γ. Κανένας δε μπορεί να εγγυηθει οτι θα ζήσω περισσότερο απο έναν μη καπνιστη,απλα σκεφτόμαι οτι πλεον καπνίζουμε τσιγάρα και καπνους απο υπολοιματα σκουπιδίων με μείξη καρκινογονων.Ο παππους μου καπνιστης δε πέθανε ουτε ειχε θέμα υγειας ,αλλα τα τσιγαρα του δεν τα αγόραζε απο περίπτερο (καλλιεργούσε καπνα). Υ.Γ.2 ΝΑ ΠΑΙΖΩ PRO ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ;;;;; Ααοχοαοχοοαοχοα
Baator Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 "Η μέθοδος: Η βιοσυντονιστική θεραπεία γίνεται με τη βοήθεια μιας συσκευής, BICOM® 2000, η οποία χρησιμοποιεί τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που λαμβάνει από τον ασθενή ή από τα δείγματα των ουσιών που τοποθετούνται μέσα σ' αυτή, χωρίς να παράγει τίποτα τεχνητά. Για τη θεραπεία antismoking τοποθετούμε στη συσκευή στάχτη, αποτσίγαρα και δείγμα σάλιου του καπνιστή. Η συσκευή αποστέλλει στο σώμα αντιστραμμένα τα κύματα των ουσιών αυτών, με την μορφή ενός ανεπαίσθητου μαγνητικού πεδίου, με αποτέλεσμα την εξουδετέρωση της επιρροής τους στον οργανισμό. Ο εθισμός που υπάρχει εξαλείφεται, σβήνοντας από την μνήμη των κυττάρων την επίδραση της νικοτίνης." ΜΑΓΕΙΑ με λίγα λόγια. Παίρνουν στάχτη, αποτσίγαρα και σάλιο, τα βάζουν σε ένα μαγικό κουτί και αυτό δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο (?!?) που στέλνει αντεστραμμένα τα κύματα των ουσιών αυτών (ΚΛΑΜΑ, τα ΚΥΜΑΤΑ των ουσιών αυτών!!) που σβήνει από την μνήμη των κυττάρων την επίδραση της νικοτίνης. Ντροπή να παραθέτουμε Links από τέτοιυς απατεώνες που ψάχνουν κορόιδα να τους αρπάξουν τα λεφτά. Το όλο ζουμί είναι στην παράγραφο παρακάτω που λέει ότι πιθανώς δεν θα έχει αποτέλεσμα άμεσα, αλλά να χρειαστούν επαναληπτικές συνεδρίες για να "καθαρίσει" ο ασθενής. Γνωρίζουμε πολύ καλά και η επιστήμη έχει πολύ συγκεκριμένους όρους για το τι είναι και τα κύματα και τα μαγνητικά πεδία και ο ηλεκτρομαγνητισμός και όλοι οι όροι που αναφέρει το άρθρο. Το να τους χρησιμοποιούμε σαν να βλέπουμε μια κακογυρισμένη σειρά επιστημονικής φαντασίας που απλά πετάει όρους από 'δω κι' από κει για να ακούγεται scientific, μόνο κακό κάνει. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 "Η μέθοδος: Η βιοσυντονιστική θεραπεία γίνεται με τη βοήθεια μιας συσκευής, BICOM® 2000, η οποία χρησιμοποιεί τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που λαμβάνει από τον ασθενή ή από τα δείγματα των ουσιών που τοποθετούνται μέσα σ' αυτή, χωρίς να παράγει τίποτα τεχνητά. Για τη θεραπεία antismoking τοποθετούμε στη συσκευή στάχτη, αποτσίγαρα και δείγμα σάλιου του καπνιστή. Η συσκευή αποστέλλει στο σώμα αντιστραμμένα τα κύματα των ουσιών αυτών, με την μορφή ενός ανεπαίσθητου μαγνητικού πεδίου, με αποτέλεσμα την εξουδετέρωση της επιρροής τους στον οργανισμό. Ο εθισμός που υπάρχει εξαλείφεται, σβήνοντας από την μνήμη των κυττάρων την επίδραση της νικοτίνης." ΜΑΓΕΙΑ με λίγα λόγια. Παίρνουν στάχτη, αποτσίγαρα και σάλιο, τα βάζουν σε ένα μαγικό κουτί και αυτό δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο (?!?) που στέλνει αντεστραμμένα τα κύματα των ουσιών αυτών (ΚΛΑΜΑ, τα ΚΥΜΑΤΑ των ουσιών αυτών!!) που σβήνει από την μνήμη των κυττάρων την επίδραση της νικοτίνης. Ντροπή να παραθέτουμε Links από τέτοιυς απατεώνες που ψάχνουν κορόιδα να τους αρπάξουν τα λεφτά. Το όλο ζουμί είναι στην παράγραφο παρακάτω που λέει ότι πιθανώς δεν θα έχει αποτέλεσμα άμεσα, αλλά να χρειαστούν επαναληπτικές συνεδρίες για να "καθαρίσει" ο ασθενής. Γνωρίζουμε πολύ καλά και η επιστήμη έχει πολύ συγκεκριμένους όρους για το τι είναι και τα κύματα και τα μαγνητικά πεδία και ο ηλεκτρομαγνητισμός και όλοι οι όροι που αναφέρει το άρθρο. Το να τους χρησιμοποιούμε σαν να βλέπουμε μια κακογυρισμένη σειρά επιστημονικής φαντασίας που απλά πετάει όρους από 'δω κι' από κει για να ακούγεται scientific, μόνο κακό κάνει. Αν όντως υπάρχει κόσμος που τα πιστεύει αυτά ανησυχώ για τα παιδιά τους, όχι για αυτούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα