Haldol Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Σήμερα ήμουν με τον κολλητό για καφέ στην Αγ. Πελαγία [Κρήτη] και με περιτριγύριζε ένα όμορφο κουνουπάκι. Μόλις βρέθηκε σε πεδίο βολής -χλατς- έφαγε μια σφαλιαρίτσα και ισοπεδώθηκε στο χέρι μου. Αλλά ο φίλος φρίκαρε. Μου λέει ότι είναι κουνούπι τίγρης. Είναι όντως αυτό το είδος ; Επιτόπου έψαξα σε Google - Wikipedia και η αλήθεια είναι ότι μοιάζει τρομακτικά πολύ. Αν είναι, χρειάζεται να κάνω κάτι; Αναφορά σε κάποια υπηρεσία, εμβόλιο σε εμένα μη τυχόν και πρόλαβε και με γεύτηκε, ίσως διαθήκη;
volos27 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 ετσι φαινεται.εχω δει μερικα στην κομοτηνη ,με τσιμπισανε κ 2 φορες 2
billpao Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Εχω πετύχει μπόλικα τετοια. Δεν φαντάζομαι να είναι κουνούπι τιγρης. Αλλά και κουνούπι τιγρης να είναι, γιατί όντως μοιαζει παρά πολυ, δεν πιστεύω πως μπορείς να παθεις κάτι σοβαρό (εμένα που με έχουν τισμπήσει τουλάχιστον δεν έχω παθει κάτι). 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μας έχουν φάει τα κουνούπια αυτές τις μέρες, έρχονται εδώ που κάθομαι και τα βλέπω πάνω στην lcd οθόνη του υπολογιστή.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Κουνούπι τίγρης πρέπει να ναι.Κρήτη μένω και γω και με τσιμπάνε καθημερινά.Δεν έχω πάθει κάτι.Θα είχα αρρωστήσει άσχημα εδω και καιρό.Μπορεί αυτά της Κρήτης,γενικά της Ελλάδας να είναι κουνούπια τίγρης αλλά είναι ακίνδυνα.Δεν υπάρχει φόβος .Δεν νομίζω να είναι μολυσμένα Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2016 από BLuE_PaNtHeR 1
mary Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ναι κουνούπι τίγρης είναι. Μέχρι Θεσσαλονίκη έφτασαν τα σκασμένα.
iordanis77 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Πριν 3-4 χρονια αυτα τα κουνουπια με ειχαν καταφαει... Αφηνουν τεραστιο σημαδι που κανει μερες να φυγει. Κατοπιν εβαλα σιτα και σωθηκα. Οι τιγρεις ειναι μια βιονικη εκδοση του παλιου καλου κουνουπιου. Πιο γρηγορα, πιο μικρα, αθορυβα, τσιμπανε και πανω απο τα ρουχα. Και πιο λαιμαργα, τσιμπανε πολυ.
Ghost_Rider Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 ας πλησιασουν αν τολμουν θα φανε μπαν απο την ηλεκτρικη ρακετα μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα