Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακριά απ' τα μαρλμπορο. Τα κάπνιζα για χρόνια μέχρι που τα σιχάθηκα ανεπανόρθωτα ένα πρωΐ επειδή μύρισα πόσο βρωμάνε αμμωνία!

Δεν μας λες τι καπνά σ΄ αρέσουν, θεματοθέτα. Σκούρα, ξανθά, αρωματικά; Για στριφτό το σκέφτεσαι;

Καλά είναι τα Ντάβιντοφ, όχι γκολντ όμως, το βυσσινί πακέτο. Εγώ τώρα κάνω καπνό Ασσο Ανευ και πολύ μ' αρέσει.

Δημοσ.

Η αμμωνία που λέγαμε; Κάνει συγκεκριμένη γεύση και συγκεκριμένη κοκτέλα χημικών ώστε να μην θέλεις να αλλάξεις μάρκα. Δεν το κάνει μόνο η Μάρλμπορο αλλά σε αυτή την μάρκα μου φαίνεται πιο χτυπητή η διαφορά. Εκανα το μαλακό πακέτο και αδυνατούσα να κάνω έστω ένα τσιγάρο απο το σκληρό, μεταξύ άλλων!

• Like 1
Δημοσ.

^Για να είμαι ειλικρινής, δεν θα μου άρεσε η εικόνα ενός άντρα να καπνίζει slim. :rolleyes:

Χαχα σωστο

Η αμμωνία που λέγαμε; Κάνει συγκεκριμένη γεύση και συγκεκριμένη κοκτέλα χημικών ώστε να μην θέλεις να αλλάξεις μάρκα. Δεν το κάνει μόνο η Μάρλμπορο αλλά σε αυτή την μάρκα μου φαίνεται πιο χτυπητή η διαφορά. Εκανα το μαλακό πακέτο και αδυνατούσα να κάνω έστω ένα τσιγάρο απο το σκληρό, μεταξύ άλλων!

Τα μαλμπορο ειδικα τα γκολντ που ταχαμ εχουν λιγοτερη μυρωδια σε κανουν και νιωθεις πως εισαι θαλαμος αεριων....!

Γνωμη μου και ναι κατι εκαναν με τα συνθετα σιγουρα

Ούτε κ μένα astrosunnefo..αλλά δεν ήξερα αν είναι άντρας ή γυναίκα.χαχα!τότε davidoff gold!

Ενταξει ρε παιδια για πειτε μου λιγο την διαφορα ξερω οτι τα slim ειναι με μεγαλυτερο μηκος απο τα αλλα και καπως πιο λεπτα? Τι διαφορα εχουν απο πχ τα κατοσταρια κλπ?
Δημοσ.

Ρε παιδια πειτε καμια μαρκα αλλη πιο ωραια γιατι τα silk cut white ειναι θεοξερα και ενας φιλος μου με εδωσε marlboro gold και εκεινα δεν μου αρεσαν...! Καμια συμβουλη για να εχουν 'ωραια' εννοω δηλαδη μετρια με ελαφρια γιατι τα αλλα δεν μου αρεσουν......? Ευχαριστω...!

ωραια γευση εχουν τα Murati. Επισης τα Lucky Strike .

Δημοσ.

παντα εκανα 2 πακετα την μερα ,τωρα τελευταια δεν φτανουν ,εχω την αισθηση οτι εχουν κανει κατι κ τελειωνει το τσιγαρο γρηγορα

γι'αυτο το λογο αλλαξα σε prince κανα 2 μηνες τωρα  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...