Nasia04 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Καλησπερα...εδω και αρκετο καιρο μοιραζομαι τον ιδιο λογαριασμο google με ενα ακομα ατομο χωρις να εχει γινει συγχρονισμος.Θα ηθελα ομως να φτιαξω ενα δικο μου λογαριασμο google αφου πρωτα φυγω απο αυτον που ειμαι ηδη..δεν ειμαι σιγουρη πως να το κανω σωστα οποτε οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα
parsifal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Η ενότητα "Insomnia Site - Forum" είναι για θέματα που έχουν σχέση με τη λειτουργία του ίδιου του Insomnia. Σου μετακίνησα το θέμα στη σωστή ενότητα.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Καλησπερα...εδω και αρκετο καιρο μοιραζομαι τον ιδιο λογαριασμο google με ενα ακομα ατομο χωρις να εχει γινει συγχρονισμος.Θα ηθελα ομως να φτιαξω ενα δικο μου λογαριασμο google αφου πρωτα φυγω απο αυτον που ειμαι ηδη..δεν ειμαι σιγουρη πως να το κανω σωστα οποτε οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσαΑπενεργοποιείς αυτόν το λογαριασμό και φτιάχνεις καινούργιο.
Nasia04 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Το τι πρεπει να κανω το ξερω,το θεμα ειναι το πως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα