Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα τα φωτα σας πανω στο θεμα αυτο,τα χρηματα που μπορω να δωσω για τη καρτα ειναι 130-140ευρω max και εχω βρει αυτες τις δυο και ,ποια ειναι η καλυτερη,υπαρχει επιπλεον καποια που να αξιζει περισσοτερο?Θα ηθελα επισης να ρωτησω και εδω ειναι που με μπερδευουν λιγο τα πραγματα,διοτι το τροφοδοτικο που εχω intertech sl-500a δεν νομιζω οτι εχει τα σωστα καλωδια για να δωσει ρευμα στη καινουργια καρτα,αρα η καρτα θα λειτουργησει αν απλως τη συνδεσω στη motherboard χωρις τροφοδοτικο ή θα πρεπει να αγορασω νεο τροφοδοτικο,γιατι απ'οσο ειδα η gtx 750ti δεν θελει επιπλεον συνδεσεις.Το συστημα που εχω τωρα: cpu: i5-3350p,gpu: asus hd 7750,ram: 8gb hyper x fury

Δημοσ.

Θα ηθελα τα φωτα σας πανω στο θεμα αυτο,τα χρηματα που μπορω να δωσω για τη καρτα ειναι 130-140ευρω max και εχω βρει αυτες τις δυο και ,ποια ειναι η καλυτερη,υπαρχει επιπλεον καποια που να αξιζει περισσοτερο?Θα ηθελα επισης να ρωτησω και εδω ειναι που με μπερδευουν λιγο τα πραγματα,διοτι το τροφοδοτικο που εχω intertech sl-500a δεν νομιζω οτι εχει τα σωστα καλωδια για να δωσει ρευμα στη καινουργια καρτα,αρα η καρτα θα λειτουργησει αν απλως τη συνδεσω στη motherboard χωρις τροφοδοτικο ή θα πρεπει να αγορασω νεο τροφοδοτικο,γιατι απ'οσο ειδα η gtx 750ti δεν θελει επιπλεον συνδεσεις.Το συστημα που εχω τωρα: cpu: i5-3350p,gpu: asus hd 7750,ram: 8gb hyper x

περιπου ιδιες ειναι οι καρτες, εγω θα περνα την nvidia γιατι ειμαι φανμποι.Παντως θα σου λεγα μαζεψε κανα 20-40αρι ακομα και κοιτα για gtx 950, πιο μετα μαζεψε για τροφοδοτικο δεν παθαινει τιποτα αυτο που εχεις τωρα.

Δημοσ.

Η απορια μου ειναι αν παρω καποια καρτα περα απο την gtx 750ti θα θελει και ρευμα απο το τροφοδοτικο και δεν νομιζω οτι το τροφοδοτικο που εχω ,εχει 6 pin cable που νομιζω οτι θελει η καρτα για ρευμα,ισχυει αυτο?Αυτο θελω να ξεκαθαρισω.

Δημοσ.

^Αν και εγώ σε παρέπεμψα αλλού,θα σου απαντήσω,πρέπει να αλλάξεις τροφοδοτικό, όχι γιατί δεν έχει 6πινα κ.τ.λ,αλλά επειδή δεν είναι καλής ποιότητας και από τη στιτγμή που το pc χρησιμοποιείται και ως παιχνιδομηχανή, χρήζει άμεσης αντικατάστασης.

Δημοσ.

^Αν και εγώ σε παρέπεμψα αλλού,θα σου απαντήσω,πρέπει να αλλάξεις τροφοδοτικό, όχι γιατί δεν έχει 6πινα κ.τ.λ,αλλά επειδή δεν είναι καλής ποιότητας και από τη στιτγμή που το pc χρησιμοποιείται και ως παιχνιδομηχανή, χρήζει άμεσης αντικατάστασης.

Ευχαριστω για την απαντηση λεω να περιμενω λιγο και να παω σε αυτο και αυτο.

Δημοσ.

Δώσε budget και για τα δύο.

Για καρτα επειδη το εψαξα και οντως αξιζει περισσοτερο θα δωσω 160 για την gtx 950,για τροφοδοτικο μεχρι 50.Σκεφτομουν και για καινουργιο κουτι, διοτι με αυτο που εχω τωρα δεν μπορω να κανω καλο cable management (vento a8 chassis).Αλλα σιγα σιγα,με τι προτεινεις να ξεκινησω?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κουτί και τροφοδοτικό μαζί.Όταν μαζέψεις και για κάρτα απλά θα την κουμπώσεις και voila.  Aφού θα μαζέψεις όμως για την 950 δώσε λίγο πόνο ακόμα για 960-380 Επίσης άν δεν έχεις πρόβλημα να αγοράσεις μεταχειρισμένη θα έχεις φτηνές επιλογές μιας και πολλά άτομα θα σπρώξουν τα παλιά για να πάρουν τις καινούργιες. Αρκεί ξαναλέω να κάνεις υπομονή θα βρεις πχ 670 - 760 κλπ με 100-140.

Τροφοδοτικά άν κάνεις μια γύρα στο forum θα βρείς καμμιά δεκαριά προτάσεις αναλόγως και κατανάλωσης της εκάστοτε κάρτας.

Δημοσ.

Κουτί και τροφοδοτικό μαζί.Όταν μαζέψεις και για κάρτα απλά θα την κουμπώσεις και voila. Aφού θα μαζέψεις όμως για την 950 δώσε λίγο πόνο ακόμα για 960-380 Επίσης άν δεν έχεις πρόβλημα να αγοράσεις μεταχειρισμένη θα έχεις φτηνές επιλογές μιας και πολλά άτομα θα σπρώξουν τα παλιά για να πάρουν τις καινούργιες. Αρκεί ξαναλέω να κάνεις υπομονή θα βρεις πχ 670 - 760 κλπ με 100-140.

Τροφοδοτικά άν κάνεις μια γύρα στο forum θα βρείς καμμιά δεκαριά προτάσεις αναλόγως και κατανάλωσης της εκάστοτε κάρτας.

Τι τροφοδοτικο προτεινειες?(οχι μεταχειρισμενο)
Δημοσ.

Για 950 ενα ποιοτικο 500ρι αρκει και περισσευει(θα ελεγα και πιο κατω αλλα δεν λεει).

Πολυ καλες επιλογες και γνωστες στα χρηματα αυτα

https://www.skroutz.gr/c/30/psu-trofodotika.html?keyphrase=thermaltake+530

(το δευτερο εχει και μερικα αποσπωμενα καλωδια)

Δημοσ.

Μη κανεις το λαθος και παρεις new 960 σε τοσα λεφτα δεν αξιζει.

Μπορεις να παρεις ηδη 280x πχ στα ~150 και οπου να ναι gtx 970 θα πεσει κατω απο 200 στις αγγελιες.

Τροφο, ειμαι της αποψης οτι πρεπει να εχεις τουλαχιστον mid-high end σε ενα σχετικα νεο συστημα. Οποτε κοιτας απο 80+ για new, και απο 60+ για used.

Δημοσ.

Μη κανεις το λαθος και παρεις new 960 σε τοσα λεφτα δεν αξιζει.

Μπορεις να παρεις ηδη 280x πχ στα ~150 και οπου να ναι gtx 970 θα πεσει κατω απο 200 στις αγγελιες.

Τροφο, ειμαι της αποψης οτι πρεπει να εχεις τουλαχιστον mid-high end σε ενα σχετικα νεο συστημα. Οποτε κοιτας απο 80+ για new, και απο 60+ για used.

Καλα ορισμενοι πραγματικα τα πιστευετε αυτα που γραφετε οπως το παραπανω???Μηπως να τις δινουν και τσαμπα τις 970???

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...