Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

Μετά από 5 χρόνια σκέφτομαι (μέσα στο καλοκαίρι) να αλλάξω το Χperia S (!) που έχω. Το S έβγαλε τα λεφτά του και με το παραπάνω.

Έχω αρχίσει και ψάχνω και έχω στο μυαλό μου τα εξής:

Xiaomi Redmi Note 3 Pro (Snapdragon 650, 3/32GB)

Asus ZenFone 3 (λογικά με τα 4/32GB)

Kαι τα μεγάλα brands (ψιλό) έχουν αποκλειστεί, αλλά αν αξίζει κάποιο είμαι ανοικτός! Εννοείτε ότι αν υάρχει κάποιο μοντέλο που βγαίνει πιο μετά (όπως το Asus), μπορώ να περιμένω, αρκεί να αξίζει! Ή αν υπάρχει κάτι με λιγότερα, ευχαρίστως!

Τι θέλω? Να τρέχει απροβλημάτιστα τα πάντα (παιχνίδια κλπ), όσο και να το ζορίσω να μην κολλάει, κάμερα καλή, σωστά χρώματα, μπαταρία να βγάζει 1+ μέρα με κανονική χρήση και να κρατήσει τουλάχιστον 2-3 χρόνια. Με root μάλλον δεν θα ασχοληθώ!

Επιπλέον, μιας και το έχω συνηθίσει, καλό θα ήταν, αν υπάρχει κάποιο, μέσω HDMI (όπως το S) ή μέσω HML ή κάτι ανάλογο να "βγάζει" εικόνα σε (μη smart) τηλεόραση.

Ευχαριστώ!

Υ.Γ Έψαξα στο gearbest και δίνει το Redmi Note 3 Pro στα 210 ευρώ (+ screen protector + silicon case = 220 ευρώ), απλώς δεν ξέρω τι παίζει με αγορές από έξω όσον αφορά εγγυήσεις, ROM / ελληνικά, αξιοπιστία κλπ.

Επεξ/σία από cpttony
Δημοσ.

καταρχήν όπως έχουμε πει ξανά για φωτογραφίες ξεχνάς τα κινέζικα.εδικά το redmi note 3 pro που το δοκίμασα, δεν βγάζει καλές σε περίεργο φωτισμό.μπαταρία όμως, επιδώσεις αξιοπιστία είναι σκυλί.Εγγύηση ισχύει για 1 χρόνο από το κινέζικο κατάστημα με έξοδα να το στείλεις δικά σου και κανα 2μηνο χωρίς κινητό.

έρχεται με αγγλοκινέζικα και μετά για να βάλεις ελληνικά πρέπει να κάνεις αίτηση ξεκλειδώματος bootloader στην xiaomi, να την δεχτούν, να κάνεις το ξεκλείδωμα και να βάλεις την ρομ από την ελληνική κοινότητα που είναι κορυφή.φαίνεται λίγο μεγάλη διαδικασία αλλά είναι εύκολη.

έχω φτιάξει 2 redmi note 3 pro για ένα φίλο και είναι άψογα και τα 2 με μοναδικό μείον την κάμερα.

για τα λεφτά που θες πολύ καλό είναι και το oneplus 2 που μπορείς να το πάρεις από το site τους με 2 χρόνια εγγύηση.

αφού δεν έχεις θέμα να περιμένεις όμως, περίμενε το oneplus 3, zuk 2 και zuk 2 pro που θα έχουν ευρωπαική εγγύηση και θα είναι με cyanogenmod 13, στοκ android ουσιαστικά, και φυσικά περίμενε και το asus zenfone 3 να δούμε σε τι τιμές θα βγει.

Δημοσ.

καταρχήν όπως έχουμε πει ξανά για φωτογραφίες ξεχνάς τα κινέζικα.εδικά το redmi note 3 pro που το δοκίμασα, δεν βγάζει καλές σε περίεργο φωτισμό.

Kοίτα, δεν θέλω κάτι ιδιαίτερο, αρκεί να έχουν ευκρίνεια η φωτογραφίες. Ειδικά σε μακρινές αποσάσεις, πως τα πάει? Το τωρινό μου σε μακρινές αποστάσεις θολώνει αρκετά.

έρχεται με αγγλοκινέζικα και μετά για να βάλεις ελληνικά πρέπει να κάνεις αίτηση ξεκλειδώματος bootloader στην xiaomi, να την δεχτούν, να κάνεις το ξεκλείδωμα και να βάλεις την ρομ από την ελληνική κοινότητα που είναι κορυφή.φαίνεται λίγο μεγάλη διαδικασία αλλά είναι εύκολη.

Ωχ, μήπως να το πάρω από Ελλάδα και ας πληρώσω 60 ευρώ διαφορά? Όχι μόνο για την ελληνική ROM (αν σου βάζουν αυτή) αλλά και για την εγγύηση!

για τα λεφτά που θες πολύ καλό είναι και το oneplus 2 που μπορείς να το πάρεις από το site τους με 2 χρόνια εγγύηση.

Mπα, δεν μου γέμισε το μάτι. Το νέο μοντέλο Oneplus 3 κάτι λέει :) .

Θα περιμένω και το ZenFone 3, που απ' ότι είδα υστερεί σε κάποια βάση του Redmi Note 3 Pro (μπαταρία, CPU, GPU) ενώ σε άλλα υπερτερεί (κάμερα, επιλογές RAM, OS, Gorilla Glass)!

Με το gearbest, απάντησες και δεν το κατάλαβα ή όχι?

Asus zenfone 3 http://www.gsmarena.com/asus_zenfone_3_ze552kl-8106.php

άλλα τιμή υπολόγιζε αυτό που κοιτάς στα 380 ευρώ.

380 για ποια έκδοση? Λογικά την 4/32GB!

Δημοσ.

Εγώ το Xiaomi Redmi Note 3 pro έχω και μπορώ να συμφωνήσω απόλυτα σχετικά με την κάμερα. Θέλει κάποιου είδους καλιμπράρισμα και στο γειτονικό φόρουμ της χιαόμι υπάρχει ολόκληρο θρεντ σχετικά με την κάμερα. Θέλει πολύ ψάξιμο και δοκιμές και επειδή δεν έχω χρόνο αυτο το διάστημα το χω αφήσει έτσι. Η αλήθεια είναι ότι θέλει πολύ ψαξιμο σχετικά με την κάμερα...

O επεξεργαστής αυτός που θα φοράει το ASUS θα είναι καινούριος και θα είναι ενδεχομένως η πρώτη φορά που θα το δούμε σε κινητό. Με μια πρόχειρη ματιά που έριξα το συγκεκριμένο τσιπάκι διαφημίζεται κυρίως για την εξοικονόμηση ενέργειας μιας και θα έχει παραχθεί στα 14nm. Η κάρτα γραφικών είναι υποδεέστερη του Adreno 510 που έχει το Redmi Note 3 Pro, και κατά τη γνώμη μου έρχεται για να αντικαταστήσει το Snapdragon 616 που φορούσε το Xiaomi Redmi 3.

Δημοσ.

Kοίτα, δεν θέλω κάτι ιδιαίτερο, αρκεί να έχουν ευκρίνεια η φωτογραφίες. Ειδικά σε μακρινές αποσάσεις, πως τα πάει? Το τωρινό μου σε μακρινές αποστάσεις θολώνει αρκετά.

Ωχ, μήπως να το πάρω από Ελλάδα και ας πληρώσω 60 ευρώ διαφορά? Όχι μόνο για την ελληνική ROM (αν σου βάζουν αυτή) αλλά και για την εγγύηση!

Mπα, δεν μου γέμισε το μάτι. Το νέο μοντέλο Oneplus 3 κάτι λέει :) .

Θα περιμένω και το ZenFone 3, που απ' ότι είδα υστερεί σε κάποια βάση του Redmi Note 3 Pro (μπαταρία, CPU, GPU) ενώ σε άλλα υπερτερεί (κάμερα, επιλογές RAM, OS, Gorilla Glass)!

Με το gearbest, απάντησες και δεν το κατάλαβα ή όχι?

380 για ποια έκδοση? Λογικά την 4/32GB!

θολές την ημέρα δεν θα είναι, αλλά σε ιδιαίτερες απαιτήσεις θα έχει.πχ μου στέλνουν φωτογραφία μισή ίσκιο μισή φως και πάλευα να διακρίνω τα σκούρα αντικείμενα στον ίσκιο.

και από ελλάδα να το πάρεις δεν θα έχεις την ρομ από τα παιδιά στην ελληνική κοινότητα, θα έχεις μια ότι να ναι περασμένη με flashtool, η ελληνική θέλει ξεκλείδωτο bootloader και πέρασμα με twrp.

για το gearbest (που είναι καλό μαγαζί) ισχύει ότι για όλους τους κινέζους, εγγύηση έχει ένα χρόνο αλλά το στέλνεις με δικά σου έξοδα και περιμένεις κανα 2μηνο.

• Like 1
Δημοσ.

Από Xiaomi κάτι πιο καινούργιο δεν προβλέπεται άμεσα να βγει. Εμφανίστηκε βέβαια στο ΤΕΝΑΑ, ένα Xiaomi Redmi 3A, όπως επίσης κυκλοφορεί και μία φήμη για ένα στις 4.3 ίντσες με 820, αλλά δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσουν. Το να σου προτείνω το Mi5, ολοι το θάβουν εδώ, οπότε μπορείς να δεις ένα review από ξένο στο φόρουμ της ελληνικής MIUI, για να δεις εάν αξίζει τελικά ή όχι (αν και το πήρε και άλλος από εδώ και έλεγε πολύ καλά λόγια). Επίσης αυτή την περίοδο πολλά μαγαζιά γιορτάζουν τα γενέθλιά τους, όπως πχ  το Geekbuying που έχω δει για τώρα, και κάνουν προσφορές, οπότε μπορεί να βρεις πιο νωρίς κάτι που σου αρέσει σε καλύτερη τιμή. Επίσης το Oneplus 2 ακούγεται ότι είναι καλό, αλλά δεν έχω προσωπική άποψη.

Δημοσ.

δεν το κράζουμε επειδή δεν ειναι καλό, το κράζουμε γιατί η τιμή του είναι εκτός πραγματικότητας σε σχέση με τον ανταγωνισμό 

Δημοσ.

και από ελλάδα να το πάρεις δεν θα έχεις την ρομ από τα παιδιά στην ελληνική κοινότητα, θα έχεις μια ότι να ναι περασμένη με flashtool, η ελληνική θέλει ξεκλείδωτο bootloader και πέρασμα με twrp.

για το gearbest (που είναι καλό μαγαζί) ισχύει ότι για όλους τους κινέζους, εγγύηση έχει ένα χρόνο αλλά το στέλνεις με δικά σου έξοδα και περιμένεις κανα 2μηνο.

Άρα, από 'που και να το πάρω, θα χρειαστεί να αλλάξω ROM (ελπίζω να είναι εύκολη διαδικασία). Ουσιαστικά, αν δώσω την διαφορά από Eλλάδα-Εξωτερικό, θα είναι για την άμεση εξυπηρέτηση σε περίπτωση βλάβης.

Από Xiaomi κάτι πιο καινούργιο δεν προβλέπεται άμεσα να βγει. Εμφανίστηκε βέβαια στο ΤΕΝΑΑ, ένα Xiaomi Redmi 3A, όπως επίσης κυκλοφορεί και μία φήμη για ένα στις 4.3 ίντσες με 820, αλλά δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσουν. Το να σου προτείνω το Mi5, ολοι το θάβουν εδώ, οπότε μπορείς να δεις ένα review από ξένο στο φόρουμ της ελληνικής MIUI, για να δεις εάν αξίζει τελικά ή όχι (αν και το πήρε και άλλος από εδώ και έλεγε πολύ καλά λόγια). Επίσης αυτή την περίοδο πολλά μαγαζιά γιορτάζουν τα γενέθλιά τους, όπως πχ  το Geekbuying που έχω δει για τώρα, και κάνουν προσφορές, οπότε μπορεί να βρεις πιο νωρίς κάτι που σου αρέσει σε καλύτερη τιμή. Επίσης το Oneplus 2 ακούγεται ότι είναι καλό, αλλά δεν έχω προσωπική άποψη.

Εγώ το Xiaomi Redmi Note 3 pro έχω και μπορώ να συμφωνήσω απόλυτα σχετικά με την κάμερα. Θέλει κάποιου είδους καλιμπράρισμα και στο γειτονικό φόρουμ της χιαόμι υπάρχει ολόκληρο θρεντ σχετικά με την κάμερα. Θέλει πολύ ψάξιμο και δοκιμές και επειδή δεν έχω χρόνο αυτο το διάστημα το χω αφήσει έτσι. Η αλήθεια είναι ότι θέλει πολύ ψαξιμο σχετικά με την κάμερα...

O επεξεργαστής αυτός που θα φοράει το ASUS θα είναι καινούριος και θα είναι ενδεχομένως η πρώτη φορά που θα το δούμε σε κινητό. Με μια πρόχειρη ματιά που έριξα το συγκεκριμένο τσιπάκι διαφημίζεται κυρίως για την εξοικονόμηση ενέργειας μιας και θα έχει παραχθεί στα 14nm. Η κάρτα γραφικών είναι υποδεέστερη του Adreno 510 που έχει το Redmi Note 3 Pro, και κατά τη γνώμη μου έρχεται για να αντικαταστήσει το Snapdragon 616 που φορούσε το Xiaomi Redmi 3.

Κοίτα, πως λειτουργούν τα κινητά δεν ξέρω, τα specs βλέπω.. και από αυτά καταλαβαίνω Redmi Note 3 Pro > Asus ZenFone 3 > Oneplus 2 στα βασικά που ξέρω και καταλαβαίνω (CPU GPU, RAM).

To Μι5 το έχω δει, αλλά κάτι μου λέει ότι θα έχει τιμή πάνω από 350 ευρώ!

Eίμαι ήδη στις 4.3", νομίζω είναι καιρός να προχωρήσω ;)

Δημοσ.

Άρα, από 'που και να το πάρω, θα χρειαστεί να αλλάξω ROM (ελπίζω να είναι εύκολη διαδικασία). Ουσιαστικά, αν δώσω την διαφορά από Eλλάδα-Εξωτερικό, θα είναι για την άμεση εξυπηρέτηση σε περίπτωση βλάβης.

Κοίτα, πως λειτουργούν τα κινητά δεν ξέρω, τα specs βλέπω.. και από αυτά καταλαβαίνω Redmi Note 3 Pro > Asus ZenFone 3 > Oneplus 2 στα βασικά που ξέρω και καταλαβαίνω (CPU GPU, RAM).

To Μι5 το έχω δει, αλλά κάτι μου λέει ότι θα έχει τιμή πάνω από 350 ευρώ!

Eίμαι ήδη στις 4.3", νομίζω είναι καιρός να προχωρήσω ;)

Από 320$ ξεκινάει απ' ότι βλέπω στο kimovil. Δες ποιο μοντέλο σου κάνει και αντέχει η τσέπη σου και μετά κοιτάμε και πιο μαγαζί μέσα είναι το πιο αξιόπιστο. 

Δημοσ.

Επειδή εδω και μερικες βδομαδεσ έχουν πέσει πολύ οι τιμές τους, ειδικά στην Eυρωπη, μπορείς να δεις και τα Lumia 950/950XL.. Ξεκινανε απο 330 στο skroytz

Δημοσ.

Από 320$ ξεκινάει απ' ότι βλέπω στο kimovil. Δες ποιο μοντέλο σου κάνει και αντέχει η τσέπη σου και μετά κοιτάμε και πιο μαγαζί μέσα είναι το πιο αξιόπιστο. 

Μίλησα για Ελλάδα.

Δημοσ.

από όπου και να πάρεις χιαομι θα έχεις εγγύηση από κίνα, δηλαδή θα περιμένεις.μην σε αγχώνει πολύ δύσκολα χαλάνε, είναι σκυλιά.η πιο μικρή έκδοση του mi5 έχει 315 στο geekbyuing που έχει χαμηλότερη συχνότητα στην cpu από τα άλλα mi5 64/128

εγώ σου προτείνω με κλειστά μάτια huawei p9 lite με 3gb ram 

υγ με τίποτα 350 για το mi5, με λίγα ακόμα παίρνεις v10

Δημοσ.

Mε λίγα λόγια ξεχνάμε το Asus.. και μένουμε στο Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Mi5. Το Oneplus 3 το ξεχνάμε επίσης, βγήκε τιμή στα 400+ ευρώ!

Kαι τα 2, απ' ότι βλέπω είναι το ίδιο πράγμα από γενική απόδοση. Το Μι5 με 820 έναντι του 650. Μικρές διαφορές. Αξίζουν αυτή η διαφορά χρημάτων?

Από έξω ποιο κατάστημα προτείνετε (να έχετε ψωνίσει από αυτό) και από Ελλάδα τι λέτε, αξίζει?

Με την έξοδο για τηλεόραση, τι γίνεται?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...