johnieXoX Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 καλησπέρα στο φόρουμ ψάχνω για κάποιο πλυντήριο ρούχων, και λόγω έλλειψης χώρου, χρειάζομαι στενό πλυντήριο.. έχω καταλήξει σε Whirlpool TDLR 70210 το έχει χρησιμοποιήσει κανείς? υπάρχει κάποιο άλλο που προτείνετε?
opera Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Pitsos εμπιστοσύνη, έχω ενα Top 750 από το 1998,σκυλί βγήκε. Γενικός κανόνας όχι 2 συνεχόμενα πλυσιματα, να κρυώνει 1ωρα πριν την επόμενη φορά. 1
johnieXoX Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 ωραία η παρατήρησή σου για τα συνεχόμενα πλυσίματα, θα το προσέχω βλέπω πως τα pitsos και τα bosch έχουν διαστάσεις 40x65 ο χώρος μου είναι οριακός.. μαζί με τα καλώδια και την παροχή νερού φοβάμαι μην έχω πρόβλημα ανάμεσα σε brandt, whirlpool, candy, indesit και hoover υπάρχει κάποια προτίμηση?
leonidas_fs Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Εγω πήρα Whirlpool πριν κανα 6μηνο μια χαρα μου φαίνεται. Οικονομικό και καλό φαινεται να είναι!
johnieXoX Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 στο skroutz διάβασα για το whirlpool πως κάποιοι έχουν παράπονα από την ποιότητα πλύσης και πως γαργιάζουν τα ρούχα. έχεις παρατηρήσει κάτι?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Brandt 3,5 χρόνια δεν έχει καταλάβει τίποτα. Καμιά φορά ξεχνιέμαι και το φορτώνω και το καημένο δεν μπορεί να στύψει τα ρούχα με ευκολία.
Zerg13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 http://www.skroutz.gr/s/6122274/Hoover-DYT-7142D2-1.html http://www.skroutz.gr/s/6121833/Candy-EVOGT-12072D3-1-S.html θα έλεγα κατι απο τα 2 αυτα. χωρίς να έχω κανει διατριβή στις 2 αυτές μάρκες, μάλλον η πρωτη, η Hoover. θα έλεγα να αποφύγεις τα whirpool χωρίς να είναι και κακη επιλογή, είναι μέτρια. Brandt 3,5 χρόνια δεν έχει καταλάβει τίποτα. Καμιά φορά ξεχνιέμαι και το φορτώνω και το καημένο δεν μπορεί να στύψει τα ρούχα με ευκολία. Πολύ καλή Γαλλική μάρκα. Αν μπορεί? να βρεθεί κάτι οικονομικό σε αυτη την μάρκα, είναι ακριβά
De@th L0rd Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Zanussi 15+ χρόνια still going strong με νερό της πούτσας γεμάτο άλατα. Α και όλα τα πλυσίματα χωρίς αποσκληρυντικό μόνο μαλακτικό.
johnieXoX Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 βγάζει και η zanussi πλυντήρια άνω φόρτωσης κάπου διάβασα πως τα hoover τα φτιάχνει η candy κάπου αλλού διάβασα πως τα ιταλικά δεν είναι τόσο καλά (δηλαδή zanussi, candy, whirlpool) το bosch βγαίνει μεγαλύτερο από ότι θα θελα το brandt δεν βγάζει 7κιλο που ψάχνω.. είμαι σε αδιέξοδο..
Backpacker Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Στα άνω φόρτωσης Brandt είναι εγγύηση. Πολύ καλά πλυντήρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα