alxlightning Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ας μιλησουμε για αγχη, γκομενικα, δουλειες και ο,τι μας απασχολει.Να σας πω τα δικα μου. Χωρισα προσφατα και αφου περασα τη διβδομαδη καταθλα (γιατι τι θα λεγε ο κοσμος αν το ξεπερνουσα πιο γρηγορα), εβαψα μαλλι και δεν είμαι πια μπλε αλλα πλατινα/γκρι, είμαι ετοιμος πλεον να ερθω αντιμέτωπος με το συβας.Επισης ταλανίζομαι γιατι πρεπει να κανονισω να παρω αδεια για διακοπες και να κλεισω και αεροπορικα. Ο συνδυασμος αυτων είναι τρομακτικος και ηδη στη δουλεια γινεται χαμουλης με τις αδειες.Σκέφτομαι να αγορασω καινουρια τηλεοραση αλλα μου φαινεται ότι θα ηταν σπαταλη. Από όταν υπαρχουν καπιταλ κοντρολζ δεν ψωνιζω ρουχα και καλλυντικα τοσο, οποτε τα χαλαω σε τεχνολογια. Την τωρινη μου τηλεοραση την εχω έναν χρονο ακριβως.Δεν ξερω τι πρεπει να αγορασω για να νιώσω καλυτερα :/Περαν αυτων, περιμενω να με καλεσουν σε συνεντευξη για δουλεια σε καποιες εταιριες για ντιτζιταλ μάρκετινγκ και με αγχωνει το ότι δεν ξερω ποτε θα συμβει αυτο. Συγκρατιεμαι καθημερινα να μη σπαμαρω με μειλ. Θα ηθελα παρα πολύ να αρχισω να δουλευω καπου που να μη μισω τη ζωουλα μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ας μιλησουμε για αγχη, γκομενικα, δουλειες και ο,τι μας απασχολει. Να σας πω τα δικα μου. Χωρισα προσφατα και αφου περασα τη διβδομαδη καταθλα (γιατι τι θα λεγε ο κοσμος αν το ξεπερνουσα πιο γρηγορα), εβαψα μαλλι και δεν είμαι πια μπλε αλλα πλατινα/γκρι, είμαι ετοιμος πλεον να ερθω αντιμέτωπος με το συβας. Επισης ταλανίζομαι γιατι πρεπει να κανονισω να παρω αδεια για διακοπες και να κλεισω και αεροπορικα. Ο συνδυασμος αυτων είναι τρομακτικος και ηδη στη δουλεια γινεται χαμουλης με τις αδειες. Σκέφτομαι να αγορασω καινουρια τηλεοραση αλλα μου φαινεται ότι θα ηταν σπαταλη. Από όταν υπαρχουν καπιταλ κοντρολζ δεν ψωνιζω ρουχα και καλλυντικα τοσο, οποτε τα χαλαω σε τεχνολογια. Την τωρινη μου τηλεοραση την εχω έναν χρονο ακριβως. Δεν ξερω τι πρεπει να αγορασω για να νιώσω καλυτερα :/ Ωραίο το πλατίνα/ γκρι.Ps4; Home theater ; drone που είναι και της μόδας; Smart watch; Vr;
Προτεινόμενες αναρτήσεις