Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν βάλεις tracking number στο paypal τότε τα χρήματα σου θα αποδεσμευτούν 2-3 μέρες από την παραλαβή.

Με αυτό τον τρόπο έχεις τα χρήματα σου λίγο νωρίτερα από τις 21 μέρες.

Δεν ισχύει αυτό. Τουλάχιστον όχι για tracking από ΕΛΤΑ. Πρόσφατα είχα πουλήσει κάτι και ενώ είχα βάλει tracking no και παρά το ότι ο αγοραστής παρέλαβε σε μόλις 4-5 μέρες (από Ελλάδα ήταν), τα λεφτά αποδεσμεύτηκαν ακριβώς σε 21 μέρες.

Δημοσ.

Eβαλα και στο Paypal τρακινγκ εξισου...μμμ δλδ θα πρεπει να παραλαβει αυτος και μετα να παρω εγω τα χρηματα??? 

Δημοσ.

Eβαλα και στο Paypal τρακινγκ εξισου...μμμ δλδ θα πρεπει να παραλαβει αυτος και μετα να παρω εγω τα χρηματα??? 

Όχι. Θα πρέπει να περάσουν ακριβώς 21 μέρες όπως σου έγραψα. Διάβασε επιτέλους τι σου γράφει αναλυτικά το Paypal άνθρωπέ μου!

Δημοσ.

Χαλαρωσε ρε αδερφε δεν ρωτησα εσενα προσωπικά το ειδα τι ειπε απλα το παλικάρι ειχε την διαθεση να δωσει μια απαντηση ελεος δλδ...

Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό. Τουλάχιστον όχι για tracking από ΕΛΤΑ. Πρόσφατα είχα πουλήσει κάτι και ενώ είχα βάλει tracking no και παρά το ότι ο αγοραστής παρέλαβε σε μόλις 4-5 μέρες (από Ελλάδα ήταν), τα λεφτά αποδεσμεύτηκαν ακριβώς σε 21 μέρες.

δηλαδη με fake tracking για κινα την εκανες ταρατσα, αφου θελει πανω απο 21 μερες για να φτασει :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...