Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχας εχεις επιλεξει πανακριβη μητρικη και πανακριβο σσδ και οχι ιδανικο σκληρο...

αν υπαρχουν ιδιαιτεροι λογοι για της επιλογες σου οκ...αλλιως ζητα προτασεις για αλλαγη...

καρτα αυτη τη στιγμη καινουργια δε προτεινεται καμια...μονο μεταχειρισμενη 970-390..αλλιως περιμενεις της καινουργιες σειρες..

με λιγα λογια κοβωντας απο της κακες για εμενα επιλογες σου γλυτωνεις ενα 150αρι χαλαρα..και το βαζεις + για καρτα

πας σε μια 1070 π.χ σε λιγο που βγενει και πεταει το μηχανημα σε 1080π...

Δημοσ.

και εγω στην ιδια κατασταση με σενα βρισκομαι,περιπου ιδια Parts απλα περιμενω να δω τι θα γινει με τις 1070 αλλιως θα παω σε καμια strix 970 ή με πολυ ζορι σε 980τι.Τα παιδια εδω στο forum μου ειπαν να περιμενω λιγο.μεχρι 15-25 του μηνα ελπιζω να ερθουν ελλαδα.Αν δεν μπορεις να περιμενεις διαλεξε μια καλη υλοποιηση της 970.

Δημοσ.

Οι σκληροι το τροφοδοτικο και ο ssd ειναι απο το προηγουμενο συστημα..Δεν θεωρω οι toshiba πως εχουν κατι κακο.2 χρονια τους εχω και ειναι πολυ καλοι

Δημοσ.

και εγω για την hero alpha πηγαινα αλλα η hero σκετο κανει 80 ευρω κατω και το μονο που της λειπει ειναι το rgb header/wi-fi(useless)/και το λιγο πιο ωραιο σκουρο χρωμα.Η hero ειναι μια καλη επιλογη για μενα

• Like 1
Δημοσ.

οκ τοτε οπως ειπε και ο sheogorath δεν υπαρχει λογος για νεο θεμα..

.μετεφερε την ερωτηση σου στην ενοτητα για αναβαθμιση καρτας γραφικων....

http://www.insomnia.gr/topic/606957-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/page-33

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...