bluesattack Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Με αφορμή αυτό θα αφήσω απλά κάτι εδώ. Όταν ξεκίνησα στη δουλειά μου εδώ έμεινα μαλάκας με το πόσο ευγενικοί είναι σχεδόν όλοι σχεδόν πάντα. Σε επίπεδο θα έρθει το αφεντικό του αφεντικού μου και θα τον στήσω κατα λάθος να με περιμένει μαζί με κάποιον άλλο του ίδιου επιπέδου και θα με δει που ασχολούμαι με κάτι άλλο και θα μου πει "μήπως έχεις δέκα λεπτά" (για να έρθω στη συνάντηση που ήδη έχει κανονιστεί αλλά μου ξέφυγε). Και στη συνάντηση θα μου ανακοινώσουν τι αποφάσισαν για το τάδε θέμα και στο τέλος θα μου πουν κι ευχαριστούμε που μας άκουσες. It's sad ότι συνδέουμε μια σειρά από τόσο θετικά χαρακτηριστικά με το ρόλο του θύματος ενώ βασικά είναι λόγοι σεβασμού. Σιγα τη ευγενεια. Ενταξει δεν ειπαμε να ειναι αγροικος καποιος και να μουγκριζει αλλα ας ανακοινωσει η εταιρεια περικοπες και απωλεια μερικων εκατονταδων η χιλιαδων ξεωρ γω θεσεων εργασιας (μεταξυ των οποιων και στελεχων) να δουμε που θα παει η επαγγελματικη ψευτοαβροφροσυνη
defacer Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δεν περιμένω να καταλάβεις, ειδικά εσύ και εφόσον έτυχε να αναφέρω στελέχη, ότι δε μιλάω για το ελληνικό "είμαστε ευγενικοί όταν είναι εύκολο". Είναι πάντα ευγενικοί. Και ότι δεν είναι θέμα "ψευτοαβροφροσύνης" αλλά παιδείας, διαφορετικά δε θα το έκαναν όλοι. Oops, δεν ήμουν ευγενικός. 1
bluesattack Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Πως το λεει η παροιμια ?...στα δυσκολα φαινονται οι φιλοι (και στην απολυση-ιεραρχηση..οι ''ευγενικοι'' συναδελφοι)
DDevil Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Πως το λεει η παροιμια ?...στα δυσκολα φαινονται οι φιλοι (και στην απολυση-ιεραρχηση..οι ''ευγενικοι'' συναδελφοι) Φιλε αμα περιμένεις τα "δυσκολα" για να τους ανακαλύψεις το έχασες το παιχνιδι. Πρέπει να ξέρεις από πριν ποιοι είναι οι ρουφιάνοι και ποιοι τα καλα παιδια. Μην σε αιφνιδιασουν.
bluesattack Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Φιλε αμα περιμένεις τα "δυσκολα" για να τους ανακαλύψεις το έχασες το παιχνιδι. Πρέπει να ξέρεις από πριν ποιοι είναι οι ρουφιάνοι και ποιοι τα καλα παιδια. Μην σε αιφνιδιασουν. Εννοειται , ελα μωρε, για το παιδακι τον dafacer τα λεω, που ανακαλυψε τα αυρουπαικα γουορκ εθικς .Εξαλλου υπαρχει και ενα εργατικο ρητο που λεει οτι στους 100 οι 101 ρουφιανοι , με παγκοσμια ισχυ.
DDevil Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Εννοειται , ελα μωρε, για το παιδακι τον dafacer τα λεω, που ανακαλυψε τα αυρουπαικα γουορκ εθικς .Εξαλλου υπαρχει και ενα εργατικο ρητο που λεει οτι στους 100 οι 101 ρουφιανοι , με παγκοσμια ισχυ. Eιχα έναν προϊσταμενο στη δουλεια (με τον οποιο τσακωνόμασταν και με άλλαξαν τμήμα) ο οποιος μια μερα ειχε βάλει κάτι φωνες ακουγοταν μέχρι το απέναντι γραφειο ελεγε σε έναν στο τηλεφωνο "αμα έχεις αρχιδια ελα από κοντα να με απειλησεις" χαχαχαχα
adi32 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δεν μπορουμε να ειμαστε αγαπητοι σε ολους κι αν γινεται αυτο τοτε ειμαστε ψευτικοι και τους κοροιδευουμε Καλο ειναι να ειμαστε αγαπητοι σε αυτους που πραγματικα αξιζουν 1
silverado Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 http://www.lifehack.org/308912/these-10-habits-mean-youre-likable-person Διάβασα αυτό το άρθρο για το τι να κάνεις για να είσαι αγαπητός, φοβάμαι πως λέει πολλά πράγματα που δεν είμαι, περιληπτικά: να μην είσαι ξερόλας δεν ανακατεύεσαι εκεί που δεν σου ζητάνε τη γνώμη δεν κρατάς κακία είσαι υπομονετικός κάνεις κομπλιμέντα στους άλλους βλέπεις την καλή πλευρά των ανθρώπων δεν βγάζεις έυκολα συμπεράσματα είσαι αυθεντικός είσαι γεννειόδωρος είσαι εχέμυθος Με τα περισσότερα συμφωνώ, πχ. κάτι τύπους ξερόλες που πετάγονται, ή που βγάζουν συνεχώς χολή για άλλους, αποκλείεται να γίνουν αγαπητοί. Δυστυχώς εγώ δεν είμαι ούτε υπομονετικός, ούτε βλέπω τη καλή πλευρά των ανθρώπων, και κρατάω κακία από δω και από κει... Ποια άλλα πιστεύετε χωράνε σε αυτή τη λίστα; Αγαπητος ειναι σε καποιους και ο χειροτερος τσογλανος. Αξιζει να παριστανεις καποιον αλλον για να εισαι αγαπητος ; Αγαπητος σε ποσους ; Αγαπητος πραγματικα ή αγαπητος απο προσποιηση των αλλων γιατι ετσι βολευονται ολοι ; Προσφερεις κατι στο να γινουν καλυτεροι οι αλλοι με το να ανεχεσαι. αλλα και να κολακευεις τα ελλατωματα των αλλων ; Ωραιο αρθρο. να μην είσαι ξερόλας σε εναν κοσμο που ολοι οι υπολοιποι θα ειναι δεν ανακατεύεσαι εκεί που δεν σου ζητάνε τη γνώμη αστους να αποφασιζουν για σενα χωρις εσενα δεν κρατάς κακία και ας σου δειχνουν ολοι μονο το κακο τους προσωπο είσαι υπομονετικός οταν ολοι αλλοι ειναι ανυπομονοι κάνεις κομπλιμέντα στους άλλους ενω τους αξιζουν χειροπεδες βλέπεις την καλή πλευρά των ανθρώπων οταν απλα ειναι αθεατη δεν βγάζεις έυκολα συμπεράσματα δεν βαζω μυαλο με τιποτα είσαι αυθεντικός υποκριτης αν κανω αλλα τα υπολοιπα του αρθρου. Αν αντιθετα εξαφανισω τα υπολοιπα και κρατησω το αυθεντικος και γενναιοδωρος απο κατω πετυχα τζακποτ είσαι γενναιόδωρος εδω εχει δικιο είσαι εχέμυθος η μαφια το εκτιμαει ιδιαιτερα 1
adi32 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Ακριβως Εγω γενικα ειμαι αγαπητος και καλος μεχρι αηδιας Αν ομως μου φερθεις πουστικα θα σου κανω τη ζωη πατινι και θα με μισησεις Αλλα τοτε θα το χαρω παρα πολυ 1
Irene.j Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Το χαμογελο εκ των εσω! Ευπροσηγορια. Χιουμορ. Παντως οποιος προσπαθει να προσποιηθει τον αγαπητο καταληγει τραγελαφικος! όπως και να χει , είτε κομπλιμέντο το ονομάσεις είτε κολακεία ευχαριστώ άλλα εγώ προτιμώ την ευθύτητα .. Maus,φιλοφρονηση δε σημαινει ανειλικρινεια.Νομιζω οτι στη λεξη "κοπλιμεντο" εχει δοθει αρνητικη εννοια και αυτο αδικως. Δεν ειναι απαραιτητα ενα υπουλο,σαλιαρικο μεσον επιτευξης καποιου σατανικου σχεδιου! Καλο ειναι να ειμαστε ανοιχτοι και δεκτικοι...κρινοντας φυσικα την υποσταση του απο τον πομπο!
bluesattack Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Η φιλοφρονηση ειναι ..κουραστικη, πρεπει να εχει προηγηθει σκεψη.Σε αντιθεση με το αθωο ψεμματακι , σε ερωτηση του αλλου , για να μην τον/την στεναχωρησεις.
Irene.j Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Η φιλοφρονηση ειναι ..κουραστικη, πρεπει να εχει προηγηθει σκεψη.Σε αντιθεση με το αθωο ψεμματακι , σε ερωτηση του αλλου , για να μην τον/την στεναχωρησεις. Τι σκεψη χρειαζεται αν οντως διακρινω κατι καλο ή ωραιο ή αξιοθαυμαστο στον αλλο? Ειναι κουραστικο εφοσον το ατομο,που τα λεει , ειναι ετσι και το εχει για καραμελα.
Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Maus,φιλοφρονηση δε σημαινει ανειλικρινεια Δεν διαφωνώ, απλά εγώ αναφέρομαι στα άτομα που κάνουν φιλοφρονήσεις σε όλους και σε όλα για να είναι αρεστοί! Μπήκε κάποτε ένας στην παρέα και τους έλεγε όλους αδελφούς!! 'Που είσαι αδελφέ μου' στον έναν 'τι κάνεις αδελφέ' στον άλλον.. οι περισσότεροι στην αρχή τον συμπάθησαν και η δικιά μου το ίδιο και όταν μου το είπε της απάντησα 'καλά περίμενε λίγο καιρό και θα δεις τι Καραγκιόζης είναι αυτός' .. Επιβεβαιώθηκα πολύ σύντομα, μου λέγαν 'καλά πως τον κατάλαβες' αλλά εμένα δεν μου ήταν καθόλου δύσκολο.. Αδελφό χωρίς να ξέρεις τον άλλον ρε? Απλά γλοιώδης...
DDevil Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Εγω συνηθως δεν ζορίζομαι να λέω φιλοφρονήσεις αφενος γιατι με τους φιλους που έχω επιλεξει και με εχουν επιλέξει τρέφω μεγάλη εκτιμηση οποτε ότι λέω μου βγαινει αυθόρμητα και στους υπολοιπους απλα δεν λεω τιποτα.
bluesattack Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Αδελφό χωρίς να ξέρεις τον άλλον ρε? Απλά γλοιώδης... Μηπως απλα δεν θυμοταν τα ονοματα ? Γιατι εγω οταν με χαιρεταει καποιος και εγω δεν θυμαμαι το ονομα του ...τον λεω μεγαλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις