adi32 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Οταν ειναι αρκετα μεγαλη και εχει απολυτη ησυχια μπορει να ακουστει σε καποιες επιφανειες Οι χειροτερες ειναι οι ιπταμενες Οταν μπαινουν απο το παραθυρο προκαλουν πανικο
adi32 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 υπαρχουν ιπταμενες κατσαριδες? που ζειτε? Στην Αθηνα http://www.insomnia.gr/topic/529652-%CE%B9%CF%80%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%82/?do=findComment&comment=53211452 1
bluesattack Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Ενα κλασιμο το ριχνεις παντως, μονο στην ιδεα.. 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 όταν είδα αυτή την ταινία οι παλάμες μου ήταν μονίμως μούσκεμα
adi32 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 μου θυμισες αυτο που πραγματικα σου κοβει τα ποδια 3
AntiCambeR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 υπαρχουν ιπταμενες κατσαριδες? που ζειτε? Εκεί που ζείς κόβετε τα φτερά στις κατσαρίδες;Μήπως τις στειρώνετε κιόλας;
gnsX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Εκεί που ζείς κόβετε τα φτερά στις κατσαρίδες;Μήπως τις στειρώνετε κιόλας; αυτά τα θηρία δεν υπάρχουν σε όλες τις περιοχές, στου χουριό πχ δεν έχουμ 1
volos27 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Εκεί που ζείς κόβετε τα φτερά στις κατσαρίδες;Μήπως τις στειρώνετε κιόλας; εγω προσωπικα δεν εχω δει ιπταμενη κατσαριδα
astrosunnefo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Αφήστε αυτές τις σιχαμερές υπάρξεις. Ας ξεχαστούμε.. Τσιχλίτσα κανείς; Το θυμάστε; Τι γέλια έχω ρίξει με δαύτο. 1
redhotstef Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 μου θυμισες αυτο που πραγματικα σου κοβει τα ποδια https://www.youtube.com/watch?v=VK_sgbeWlRw Γιατι δε φοβουνται ρε γαμωτο? Δεν μπορω να το καταλαβω. Ειναι ετοιμοι να πεθανουν σε οποια ατυχια προκυψει; Δεν πιστευω οτι αυτα που κανουν οφειλονται μονο στην ικανοτητα τους να εχουν ισορροπια ,χωρια τον ανεμο σε αυτα τα υψη, πρεπει να υπαρχει και σταθερη τυχη. Οι περισσοτεροι εφιαλτες που εχω δει στη ζωη μου αφορουσαν στην υψοφοβια. Με εβλεπα να ημουν ξαπλωμενος στην ταρατσα ενος κτηριου πχ με επιφανεια πχ 1m x 1m και να μην υπηρχε τροπος να κατεβω. Ειτε να ημουν σε κολονα της δεη,χωρις ομως τα συνεργα που εχουν οι εναεριτες. 1
adi32 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Γιατι δε φοβουνται ρε γαμωτο? Δεν μπορω να το καταλαβω. Ειναι ετοιμοι να πεθανουν σε οποια ατυχια προκυψει; Δεν πιστευω οτι αυτα που κανουν οφειλονται μονο στην ικανοτητα τους να εχουν ισορροπια ,χωρια τον ανεμο σε αυτα τα υψη, πρεπει να υπαρχει και σταθερη τυχη. Οι περισσοτεροι εφιαλτες που εχω δει στη ζωη μου αφορουσαν στην υψοφοβια. Με εβλεπα να ημουν ξαπλωμενος στην ταρατσα ενος κτηριου πχ με επιφανεια πχ 1m x 1m και να μην υπηρχε τροπος να κατεβω. Ειτε να ημουν σε κολονα της δεη,χωρις ομως τα συνεργα που εχουν οι εναεριτες. Ακριβως το ιδιο βλεπω κι εγω και πολλες φορες οτι πρεπει να πεσω απο υψος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα