Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκεί που ζείς κόβετε τα φτερά στις κατσαρίδες;Μήπως τις στειρώνετε κιόλας;   :-D

Εμεις τις αποστειρωνουμε για να τις απολυμανουμε απο τα κωλοβακτηριδια.

Ειναι σημαντικο να διατηρεις καθαρα τα κατοικιδια σου :mrgreen:

εγω προσωπικα δεν εχω δει ιπταμενη κατσαριδα 

Νεος εισαι ακομα μη βιαζεσαι, καποια στιγμη θα δεις. Εγω ειχα δει τη δεκαετια του '90,  μπηκε απ το πατζουρι και προσγειωθηκε στο στερεοφωνικο μου.

Αφήστε αυτές τις σιχαμερές υπάρξεις. Ας ξεχαστούμε..

Θα θελες ε? :devil:

hall7.jpg

• Like 2
  • Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα θελες ε? :devil:

Ευσεβείς πόθοι.

Απορία. Αυτές οι ιπτάμενες κατσαρίδες, που λέτε, πώς είναι; Μία φορά μου έτυχε τέτοια "επίθεση", αλλά δεν ξέρω αν ήταν κατσαρίδα ή κάποιο σκαθάρι, ας πούμε. Ήταν μαύρο κι αρκετά μεγαλόσωμο. Πάντως, το teza την έκανε τη δουλειά του. Το τέζαρε, το (άγνωστης ταυτότητος) Τερεζουλίνι!

Δημοσ.

η κατσαριδα μπορει να σου κανει κατι?να σε τσιμπησει ,να σε δαγκωσει κλπ?

Δεν νομιζω. Απλως επειδη ειναι βρωμικες, οπως φοβουνται και τα ποντικια για τυχον αρρωστιες. Εγω στη θεσσαλια φοβομουν τις πρασινες τεραστιες ακριδες, πιο πολυ απο σιχαμαρα. Ειτε τις καμπιες τις πρασινες τις μεγαλες των δεκα cm, αναθεμα τι σκατα πεταλουδες βγαζουν αυτες;!

Αλλα τα εντομα μου βγαζουν ενα ξαφνικο τρομο ενα τιναγμα ενα πραγμα. Δεν μου κοβονται τα ποδια οπως στους σεισμους.

Δημοσ.

τα ποντικια δεν μου προκαλουν κατι,με τους σεισμους φοβαμαι μην πεσει τπτ πανω στο pc η στην οθονη

για οποιον ψαχνει για κατοικιδιο 

post-204789-0-94510100-1465732280_thumb.png

Δημοσ.
Απορία. Αυτές οι ιπτάμενες κατσαρίδες, που λέτε, πώς είναι;

Aυτη που ειδα εγω ηταν μαυρη, δε θυμαμαι αλλες λεπτομερειες που ζητας, αν ειχε μεγαλη μυτη, πρασινα ματια ή κατσαρες τριχουλες στα ποδια.

Μία φορά μου έτυχε τέτοια "επίθεση", αλλά δεν ξέρω αν ήταν κατσαρίδα ή κάποιο σκαθάρι, ας πούμε. Ήταν μαύρο κι αρκετά μεγαλόσωμο. Πάντως, το teza την έκανε τη δουλειά του. Το τέζαρε,

Το ψεκασες στον αερα?

το Τερεζουλίνι!

Αυτο??

dinatos_info26.jpg

Απλως επειδη ειναι βρωμικες, οπως φοβουνται και τα ποντικια για τυχον αρρωστιες.

Τις προαλλες καπου διαβαζα οτι ειναι καλυτερα να σου πεσει στο καφε κατσαριδα παρα μυγα... διοτι η μυγα λεει εχει πιο πολλα μικροβια.

η κατσαριδα μπορει να σου κανει κατι?να σε τσιμπησει ,να σε δαγκωσει κλπ?

Υποθετω οτι μπορει να μπει στο στομα σου αν το εχεις ανοιχτο οταν κοιμασαι.

Δημοσ.

Τις προαλλες καπου διαβαζα οτι ειναι καλυτερα να σου πεσει στο καφε κατσαριδα παρα μυγα... διοτι η μυγα λεει εχει πιο πολλα μικροβια.

Όχι ρε, είναι επειδή καταπίνεται πιο εύκολα. 

• Like 2
Δημοσ.

Όχι ρε, είναι επειδή καταπίνεται πιο εύκολα. 

Eντωμεταξυ, επειδη στο νερο λεει επιζουν για τουλαχιστον μια ωρα, μολις τη καταπιεις πιθανοτατα θα τη νιωθεις να περπαταει μεσα  στο στομαχι σου.

Δημοσ.

Eντωμεταξυ, επειδη στο νερο λεει επιζουν για τουλαχιστον μια ωρα, μολις τη καταπιεις πιθανοτατα θα τη νιωθεις να περπαταει μεσα  στο στομαχι σου.

ε τωρα το εχεσες τελειως :shock:

• Like 1
Δημοσ.
Το ψεκασες στον αερα?

Ναι. Κι ευτυχώς την πήρε κάμποση ποσότητα - ήμουν κοψοχολιασμένη και ψέκαζα στα ψιλοκουτουρού, έτσι όπως μου είχε τιναχτεί μπροστά στα ξαφνικά (είχα τρέξει στο μπάνιο να πάρω το teza, και την έχασα απ' το οπτικό μου πεδίο μετά). Εννοείται πως -αφού την ψέκασα- έφυγα τρέχοντας, κλείνοντας ερμητικά την πόρτα ξοπίσω μου. Το πρωί μοναχά μπήκα μέσα, επιδεικνύοντας τέτοια προσοχή σα να βάδιζα σε περιοχή με νάρκες, κι είδα πως είχε ψοφολογήσει κάτω απ' το κρεβάτι. Πήρα σκούπα και φαράσι και μάζεψα το πτώμα της, μονολογώντας "άλλο κακό να μη με βρει".

Και πόσες άλλες τέτοιες εμπειρίες απείρου κάλλους να διηγηθώ; Τι κατσαρίδες, τι ακρίδες, τι γκιόνηδες, περιστέρια και πετροχελίδονα... Μέχρι κι ένα παράξενο έντομο, το οποίο το κοπανούσες κι είχε τον απέθαντο, το σκασμένο. Η μόνη λύση που έβρισκα, ήταν να το καπακώνω με ένα χαρτί κουζίνας και κατόπιν να τυλάω το χαρτί με σελοτέιπ, για να μην βγει όξω. Και, φυσικά, ξεφόρτωμά του όξω απ' το σπίτι, γιατί τι θα γινόταν αν κατάφερνε να ξαναβγεί;!

Αυτο??

dinatos_info26.jpg

Χμ, όχι στο τόσο χαριτωμένο, οφείλω να ομολογήσω.

Δημοσ.

μου θυμισες αυτο που πραγματικα σου κοβει τα ποδια

Με τη ζεστη,που κανει, ενα τετοιο χαριτωμενο βιντεακι ηταν ταμαμ! Παρηγαγα 1kg ιδρωτα και δροσιστηκα!

• Like 1
Δημοσ.

υπαρχουν ιπταμενες κατσαριδες?

που ζειτε?

εννοειται πως υπαρχουν,για την ακριβεια μονο αυτες πετυχαινω τελευταια! εσυ που ζεις,που δεν εχεις δει ποτε?

Δημοσ.

εννοειται πως υπαρχουν,για την ακριβεια μονο αυτες πετυχαινω τελευταια! εσυ που ζεις,που δεν εχεις δει ποτε?

Το θαυμα,πρεπει να το δεις για να το πιστεψεις! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...