Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευσεβείς πόθοι.

Απορία. Αυτές οι ιπτάμενες κατσαρίδες, που λέτε, πώς είναι; Μία φορά μου έτυχε τέτοια "επίθεση", αλλά δεν ξέρω αν ήταν κατσαρίδα ή κάποιο σκαθάρι, ας πούμε. Ήταν μαύρο κι αρκετά μεγαλόσωμο. Πάντως, το teza την έκανε τη δουλειά του. Το τέζαρε, το (άγνωστης ταυτότητος) Τερεζουλίνι!

Εχουν γινει σκληροπυρηνικες πλεον,αντεχουν μεχρι και σε αυτο. Θελει ψεκασμα 5-6 φορες πανω στο κεφαλι για να τις πιασει τις τεραστιες!

Το θαυμα,πρεπει να το δεις για να το πιστεψεις! 

χαχαχα δε το λες θαυμα ακριβως,μαλλον εφιαλτη το λες!

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χαχαχα δε το λες θαυμα ακριβως,μαλλον εφιαλτη το λες!

Οταν βλεπεις ιπταμενο αντικειμενο,το οποιο συμφωνα με τις γνωσεις σου το χαρακτηριζεις σπουργιτι  και καταληγει να ειναι κατσαριδα τοτε μονο σε θαυμα το αποδιδεις!  (Τωρα βεβαια που το ξανασκεφτομαι...το λεω βουντου  :ph34r: )

Δημοσ.

Οταν βλεπεις ιπταμενο αντικειμενο,το οποιο συμφωνα με τις γνωσεις σου το χαρακτηριζεις σπουργιτι  και καταληγει να ειναι κατσαριδα τοτε μονο σε θαυμα το αποδιδεις!  (Τωρα βεβαια που το ξανασκεφτομαι...το λεω βουντου  :ph34r: )

Καλα τι μου θυμισες,μια φορα ηταν μια και πετουσε μεσα στο δωματιο γυρω απο το φως κι ελεγα εγω ''α τι ωραια,πεταλουδα ειναι,μη την πειραξετε!'' Μεχρι που εσκασε σαν τανκς πανω στη βιβλιοθηκη κι ειδαμε απλως πως ηταν μια τεραστια φτερωτη κατσαριδαρα!

Και εγώ φοβάμαι πολύ!!! Αν και σχεδόν 30 χρονών γαιδουρα...

Δε νομιζω πως εχει να κανει με την ηλικια! :) Εγω δεν ειχα ιδιαιτερο θεμα διοτι ποτε δεν ειχα συναντησει πολλες,ποσο μαλλον τεραστιες και φτερωτες. Στο τελευταιο μου σπιτι η περιοχη ειχε παρα πολλες κι εβλεπα συνεχεια στο σπιτι και στη βεραντα με αποτελεσμα πλεον να εχω ψυχολογικο και δε νομιζω να μου φυγει ποτε πλεον!

Δημοσ.

Καλα τι μου θυμισες,μια φορα ηταν μια και πετουσε μεσα στο δωματιο γυρω απο το φως κι ελεγα εγω ''α τι ωραια,πεταλουδα ειναι,μη την πειραξετε!'' Μεχρι που εσκασε σαν τανκς πανω στη βιβλιοθηκη κι ειδαμε απλως πως ηταν μια τεραστια φτερωτη κατσαριδαρα!

Ποια πεταλουδα! Το κτηνος,που ειδα,την ειχε για δεκατιανο τη δικια σου! Μιλαμε για κατσαριδοσαυρο!

Δε νομιζω πως εχει να κανει με την ηλικια! :) Εγω δεν ειχα ιδιαιτερο θεμα διοτι ποτε δεν ειχα συναντησει πολλες,ποσο μαλλον τεραστιες και φτερωτες. Στο τελευταιο μου σπιτι η περιοχη ειχε παρα πολλες κι εβλεπα συνεχεια στο σπιτι και στη βεραντα με αποτελεσμα πλεον να εχω ψυχολογικο και δε νομιζω να μου φυγει ποτε πλεον!

Μπορει και να φυγει αν το δουλεψεις με τη λογικη. Το ιδιο σκηνικο,εμενα  μου γυρισε σε αναισθησια. Μονο το "κρατς" με αηδιαζει πια.

Δημοσ.

Το μυστικο ειναι καινουριες πορτες και παραθυρα με σιτες (που να τις κλεινουμε οταν μπαινοβγαινουμε)

Προσοχη να μην υπαρχουν τρυπες σε τοιχους - επιπλα κουζινας - μπανιου  και πολυ καλη καθαριοτητα

HTB1oXMwGXXXXXbgXXXXq6xXFXXXi.jpg

Δημοσ.

Το μυστικο ειναι καινουριες πορτες και παραθυρα με σιτες (που να τις κλεινουμε οταν μπαινοβγαινουμε)

Προσοχη να μην υπαρχουν τρυπες σε τοιχους - επιπλα κουζινας - μπανιου  και πολυ καλη καθαριοτητα

HTB1oXMwGXXXXXbgXXXXq6xXFXXXi.jpg

Eιχε πολλα σημεια προσβασης το σπιτι. Η καθαριοτητα δε παιζει τοσο ρολο τελικα γιατι κι ολα τελεια που ηταν εγω συχνα εβλεπα.

Δημοσ.

Eιχε πολλα σημεια προσβασης το σπιτι. Η καθαριοτητα δε παιζει τοσο ρολο τελικα γιατι κι ολα τελεια που ηταν εγω συχνα εβλεπα.

Αν ειναι ολα καθαρα και βλεπεις κατσαριδες πρεπει να ελεγξεις παντου για τρυπες ρωγμες κλπ

Δημοσ.

Αν ειναι ολα καθαρα και βλεπεις κατσαριδες πρεπει να ελεγξεις παντου για τρυπες ρωγμες κλπ

Ειτε να ελενξει αν μενει σε ισογειο..

Δημοσ.

Eντωμεταξυ, επειδη στο νερο λεει επιζουν για τουλαχιστον μια ωρα, μολις τη καταπιεις πιθανοτατα θα τη νιωθεις να περπαταει μεσα  στο στομαχι σου.

Αν μου συνέβαινε αυτό η θα έπινα αλκοόλ για να μεθύσει η κατσαρίδα,η ναρκωτικά για να μαστουρώσει.Αν δεν έπιαναν αυτά θα έκανα εγχείρηση.  :-D

Δημοσ.

Συγνώμη!!! Αλλά σε τι ακριβώς αναφέρεσαι; Kατσαρίδες;

Δημοσ.

Συγνώμη!!! Αλλά σε τι ακριβώς αναφέρεσαι; Kατσαρίδες;

Ε ναι!! :ρ εσύ οχι;

ναι είχε διαφορά σημεία πρόσβασης.

Ειτε να ελενξει αν μενει σε ισογειο..

σε ρετιρέ έμενα.
Δημοσ.

Απ την αλλη και μεις δεν τρωμε γαρίδες; κατσαρίδες θαλάσσης ειναι..

Εμεις δεν τις τρωμε γιατι ειναι πολυ ακριβες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...