iordanis77 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ναι. Κι ευτυχώς την πήρε κάμποση ποσότητα - ήμουν κοψοχολιασμένη και ψέκαζα στα ψιλοκουτουρού, έτσι όπως μου είχε τιναχτεί μπροστά στα ξαφνικά (είχα τρέξει στο μπάνιο να πάρω το teza, και την έχασα απ' το οπτικό μου πεδίο μετά). Εννοείται πως -αφού την ψέκασα- έφυγα τρέχοντας, κλείνοντας ερμητικά την πόρτα ξοπίσω μου. Ξεχασα να σου πω οτι δε ψεκαζουμε ποτε με κατσαριδοκτονο στον αερα. Μολυνες ολο το δωματιο. Ειτε να ελενξει αν μενει σε ισογειο.. Εχεις την εντυπωση οτι στους ψηλους οροφους δεν υπαρχουν? 1
astrosunnefo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ξεχασα να σου πω οτι δε ψεκαζουμε ποτε με κατσαριδοκτονο στον αερα. Μολυνες ολο το δωματιο. Ακόμη και χωρίς να υπάρχει ρεύμα από κάποιο ανοιχτό παράθυρο ξέρω ΄γω; Η αλήθεια είναι πως δεν το ήξερα, αλλά εκείνη τη στιγμή -ακόμη και να το ήξερα- νομίζω πως ποσώς θα μ' ενδιέφερε.
iordanis77 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ακόμη και χωρίς να υπάρχει ρεύμα από κάποιο ανοιχτό παράθυρο ξέρω ΄γω; Η αλήθεια είναι πως δεν το ήξερα, αλλά εκείνη τη στιγμή -ακόμη και να το ήξερα- νομίζω πως ποσώς θα μ' ενδιέφερε. Καλυτερα θα ηταν να υπηρχαν ανοιχτα παραθυρα για να βγει εξω το δηλητηριο. Σκεψου ποσο απο αυτο ρουφηξες τις επομενες μερες. 1
astrosunnefo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Καλυτερα θα ηταν να υπηρχαν ανοιχτα παραθυρα για να βγει εξω το δηλητηριο. Σκεψου ποσο απο αυτο ρουφηξες τις επομενες μερες. Στη προκειμένη την έβγαλα φτηνά, μιας κι είχα κλείσει την πόρτα και την επομένη, αφότου μάζεψα το πτώμα, άνοιξα τα παράθυρα να αεριστεί ο χώρος. Θα το έχω υπόψιν μου, όμως. Σ' ευχαριστώ! 1
Avatar_GR Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Λίγο offtopic, αλλά πολύ καλή δουλεία για κατσαρίδες, μυρμήγκια και οτιδήποτε άλλο είναι το βορικό οξύ. Το παίρνετε σε άσπρη σκόνη, το απλώνετε σε μέρη που δεν φαίνεται (κάτω από κρεβάτι, σε γωνίες κτλ) και το αφήνετε να δράσει. Το βορικό οξύ είναι βλαβερό για τον άνθρωπο μόνο αν το φάτε και σε αρκετά μεγάλες ποσότητες.. οπότε είναι ασφαλές. Googlaρετε το 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα