Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πριν 2 μήνες πήρα την LG 43LF5400. Εχω συνδέσει τον αποκωδικοποιητη της nova. Την τελευταία εβδομάδα 2 φορες μόλις την άνοιξα είχε μονο ήχο χωρίς εικόνα. Εντωμεταξύ της διαφορες καρτέλες-πληροφορίες της εμφανίζει κανονικά αλλα μόλις της κλείνω η εικόνα είναι μαύρη και έχει μονο ήχο 

Τι λέτε να φταίει? αν είχε κάποιο πρόβλημα η τηλεόραση ας πούμε το πανελ η κάτι άλλο της καρτέλες πως της εμφανίζει

Η εικόνα επανέρχεται μόλις αλλάζω μπουκέτο η μετά από λίγο

Δημοσ.

Κλείσε παντζούρια (γενικά προσπάθησε να είναι το δωμάτιο όσο πιο σκοτεινό γίνετε), άνοιξε την τηλεόραση και με έναν καλό φακό πάνω στην οθόνη προσπάθησε να δεις, διακρίνονται εικόνες/σκιές ? ή συνεχίζεις να το βλέπεις εντελώς μαύρο ?

Δημοσ.
Αν εννοείς της ρυθμίσεις της τηλεόρασης δηλαδή να πατήσω από το τηλεκοντρολ της τηλεόρασης δεν το δοκίμασα.
Αλλα πατώντας από το τηλεκοντρολ της nova μιας και αυτό μονο δουλεύω ότι και να πατήσω menu, options, tv guide info τα εμφανίζει κανονικά, από το κοντρολ της τηλεόρασης το μονο που πάτησα ήταν η φωνή που μου άνοιξε κανονικά την μπάρα και την αυξησα

το δοκίμασα αυτό έβαλα φακό μπροστά και δεν έδειχνε τίποτα,  τελείως μαυρίλα

Δημοσ.

αφου εμφανιζει τις ρυθμισεις και ολα αυτα αυτο σημαινει τουλαχιστον οτι δεν υπαρχει καποιο καμμενο pixel,μηπως κατι φταιει με το σημα?

Δημοσ.
Δε ξέρω εδώ και δυο χρονια μια χαρά σήμα είχε και να πεις ότι ήταν και χειμώνας αέρας βροχή και να κουνήθηκε το πιάτο υπήρχε πιθανότητα να ήταν το σήμα αλλα τώρα ο καιρός είναι πεντακάθαρος

Γίνετε δηλαδή αν δεν έχει καλο σήμα να έρχεται μονο ήχος χωρίς εικόνα?

Δημοσ.

Μάλλον έχει θέμα το backlight inverter. Καλό θα ήταν να τηλεφωνούσες από εκεί που την αγόρασες και να τους πεις τι συμβαίνει γιατί λογικά θα χρειαστεί μάστορα.

Δημοσ.

Μάλλον έχει θέμα το backlight inverter. Καλό θα ήταν να τηλεφωνούσες από εκεί που την αγόρασες και να τους πεις τι συμβαίνει γιατί λογικά θα χρειαστεί μάστορα.

Μα λέει ότι εμφανίζει κανονικά μενού κλπ. Εικόνα δεν φέρνει το Nova μέχρι να αλλάξει μπουκέτο...

Δημοσ.

Μα λέει ότι εμφανίζει κανονικά μενού κλπ. Εικόνα δεν φέρνει το Nova μέχρι να αλλάξει μπουκέτο...

Όντως με παραξένεψε αυτό, αλλά λέει ότι το δοκίμασε μόνο για την ένταση και όχι για το μενού.

Δημοσ.

Με HDMI,  δεν δοκίμασα με άλλο καλώδιο, και να βάλω άλλο καλώδιο ,δεν ξέρω ποτε θα το ξανακάνει  θα πρέπει να περιμένω

Mενού τα εμφανίζει κανονικά αλλα δεν δοκίμασα από το κοντρολ της tv μονο από της nova
Εχει σχέση αυτό? αν ήταν το backlight inverter. το μενού της nova θα το εμφάνιζε ενώ από το κοντρολ της τηλεόρασης όχι?

ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ
έκλεισα την tv και την ξαναανοιξα εικόνα δεν έχω μονο ήχο πήρα το τηλεκοντρολ της τηλεόρασης και δουλέουν όλα ρυθμίσεις, q μενού όλες η καρτέλες ανοίγουν απλά δεν έχει εικόνα
Δημοσ.

Τσέκαρε το πιάτο μην έχει τίποτα το lnb στη συνδεση με το καλωδιο σκουριασει ή κουνηθεί ιδικά αν ειναι σε καμία ταράτσα πολυκατικίας που ανεβεί ο καθενας πάνω.Μπορεί να είναι αδύναμπ σήμα.

Επίσης αν μπορεί δοκίμασε να μην παίξεις νοβα πεξε με τα αναλογικα δειχνει κύματα η βαλε κανα υπολογιστή στικάκι ή κατι πανω στην τβ να δεις συμπεριφορα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φταίει ο αποκωδικοποιητής της nova, το κάνει και σε εμένα καμιά φορά, πατάω να ανοίξει,ενω το λαμπάκι είναι κίτρινο δεν χαμπαριάζει. Τον κλείνω, τον ανοίγω και όλα οκ. Δες στις ρυθμίσεις του αποκωδικοποιητή έκει που λέει για ρυθμίσεις περιβάλλοντος, εξοικονόμησης ενέργειας και απενεργποίησε και τις 2 επιλογές.

Δημοσ.
Τι εννοείς δεν χαμπαριάζει?
Σε εμενα όλα δουλέουν, αλλάζει κανάλια  εμφανίζει πληροφορίες, δεν είναι δηλαδή κολλημένος ο δεκτης, ανταποκρίνεται στο τηλεκοντρολ, απλά δεν έχει εικόνα 
Της περιβαλλοντικές ρυθμίσεις τις έχω ποτε και αναμονή

Τσέκαρε το πιάτο μην έχει τίποτα το lnb στη συνδεση με το καλωδιο σκουριασει ή κουνηθεί ιδικά αν ειναι σε καμία ταράτσα πολυκατικίας που ανεβεί ο καθενας πάνω.Μπορεί να είναι αδύναμπ σήμα.

Επίσης αν μπορεί δοκίμασε να μην παίξεις νοβα πεξε με τα αναλογικα δειχνει κύματα η βαλε κανα υπολογιστή στικάκι ή κατι πανω στην τβ να δεις συμπεριφορα

το δοκίμασα, δεν έχω εικόνα και μόλις συνδέω το pc δείχνει κανονικά, λογικά κάποιο πρόβλημα από τη nova πρέπει να είναι, όλα δουλέουν εκτος από τη nova 

Δημοσ.

Δοκίμασε ένα άλλο καλώδιο. Αν συνεχίσει να το κάνει, στην συγκεκριμένη θύρα HDMI της TV θα βάλεις κάποια άλλη πηγή (π.χ. DVD, κλπ). Aν πάλι δεν έχεις εικόνα, έχει θέμα η θύρα της TV. Aν έχεις εικόνα, έχει θέμα ο δέκτης, οπότε παίρνεις τηλέφωνο στην Nova για αντικατάσταση...

Θέμα πάνελ ή φωτισμού δεν είναι αφού έχεις μενού κλπ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...