Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.. Έχω ένα πρόβλημα με το λάπτοπ μου... Πριν 3 χρόνια είχα προσπαθήσει να κάνω αλλαγή της παστας και δεν τα κατάφερα.... Είχα βάλει πολύ ποσότητα και έπιασε γύρο γύρο τα σιδεράκια...Αφού τον ξανά κουμποσα... Πάω να τον ανοίξω τίποτα.....άνοιγε ο υπολογιστής νεκρή οθόνη και μετά από λίγα δευτερόλεπτα το ανεμηστηρακι δούλευε αρκετά δυνατά και εκλεινε... Τον ξανά άνοιξα προσπάθησα να το καθαρίσω γύρο γύρο την πάστα που είχε πάει...τον ξανά κλείνω και δούλεψε μια χαρά....το πήγα στον τεχνικό αλλάζει την πάστα και τέλος....πάω σήμερα να αλλάξω την πάστα... Κάνω την ίδια διαδικασία αλλά αυτήν την φορά έβαλα λίγο(δεν έχει ξεχειλίσει)...και μου έχει κάνει το ίδιο σκηνικό... Δεν ανοίγει πάλι... Τον άνοιξα καθάρισα όσο μπορούσα γύρω γύρω την πάστα που ήταν από τότε που τα είχα κάνει @@ αλλά και πάλι τίποτα... Καμία ιδέα; ωστόσο άνοιξα και του ξαδέρφου μου που είναι το ίδιο... Άλλαξα την πάστα και όλα μια χαρα....υποθέτω πως το πρόβλημα ξεκινάει από την παλιά πάστα αλλά την καθάρισα σήμερα όσο πιο καλά γίνεται....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...