alxlightning Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 εγω κάθε βραδυ τινάζομαι και μετα από λιγο με παιρνει ο υπνοςδε με αγχωνει όμως, κάθε άλλο βασικα, νομιζω με χαλαρωνει και διασκεδαζω λιγοβεβαια γκομενοι εχουν παραπονεθεί κάμποσες φορες ότι τους τρομαζει :S 2
jennyV Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 δοκίμασε διατάσεις για να χαλαρώσουν οι μύες πριν τον ύπνο.
thant Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Όπως είπαν και άλλοι, μου συμβαίνει μερικες φορες οταν με παίρνει ο ύπνος ανάσκελα. Δεν χρειάζεται να δω καποιο ονειρο, απλα συμβαίνει. Μήπως και εσυ κοιμάσαι ανάσκελα?
*nenya* Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Πολύ συχνά κοιμάμαι ανάσκελα, ναι, γιατί πέφτω σαν πτώμα ξερή. Θα δοκιμάζω να ξεκινώ τον ύπνο από κανα πλευρό.
thant Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Πολύ συχνά κοιμάμαι ανάσκελα, ναι, γιατί πέφτω σαν πτώμα ξερή. Θα δοκιμάζω να ξεκινώ τον ύπνο από κανα πλευρό. Νομιζω πως βρεθηκε η λυση!!! Τύφλα να 'χουν οι γιατροί...
*nenya* Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Πάντα έχω πίστη στους γιατρούς του φόρουμ μας! 2
defacer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Θα δοκιμάζω να ξεκινώ τον ύπνο από κανα πλευρό. Πάντα έχω πίστη στους γιατρούς του φόρουμ μας! Μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι... 2
johnyboy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 το παθαίνω και εγώ που κοιμάμαι ανάσκελα ειδικά το καλοκαίρι.τινάζω το πόδι σαν να βαράω μανιβέλα.νομίζω όμως ότι το κάνω και όταν κοιμάμαι στο πλάι.από τότε που έκοψα τους φραπέδες και το πολύ φαί το κάνω λιγότερο.
astrosunnefo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Κι εγώ το παθαίνω, που κοιμάμαι -κατ' αποκλειστικότητα- μπρούμυτα ή στο πλάι. Δεν το παθαίνω συχνά, οπότε δεν έχει καταντήσει ενοχλητικό για να ψαχτώ περισσότερο. Τρώω την τρομάρα τού πετάγματος, συνειδητοποιώ τι συμβαίνει, ξαναρίχνω την κεφάλα μου στο μαξιλάρι ή γυρίζω πλευρό και ξεραίνομαι πάλι στον ύπνο.
benign Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Τρεις ειναι οι λυσεις του προβληματος. 1. Πρωτον παιζεις Panzar μια,δυο ωρες πριν τον υπνο,ειδικα pve. 2. Δοκιμαζεις βαλεριανα ,σε πολλους βοηθανε. 3. Καταργεις το αισχρο anti-fitness thread.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα