mylo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δεν έχω ιδέα που μπορεί να πήγε το μυαλό σας αλλά εγώ μιλάω γι'αυτό το εκνευριστικό τίναγμα στην αρχή του ύπνου. Εκεί που ζήτημα να έχει περάσει κάνα δεκάλεπτο ύπνου, τινάζομαι και ξυπνάω έντρομη...πόσο εκνευριστικό!! Εσείς τί κάνετε γι'αυτό; Υπάρχει τρόπος να το μειωσουμε/εξαφανίσουμε; Εμένα πάντως το μυαλό μου πήγε στο τίναγμα των χαλιών. Γιαυτό που λες πάντως, αν και μου έχει συμβεί δε ξέρω πως και αν αντιμετωπίζεται 3
fotaras13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δεν έχω ιδέα που μπορεί να πήγε το μυαλό σας αλλά εγώ μιλάω γι'αυτό το εκνευριστικό τίναγμα στην αρχή του ύπνου. Εκεί που ζήτημα να έχει περάσει κάνα δεκάλεπτο ύπνου, τινάζομαι και ξυπνάω έντρομη...πόσο εκνευριστικό!! Εσείς τί κάνετε γι'αυτό; Υπάρχει τρόπος να το μειωσουμε/εξαφανίσουμε; Το παθαίνω και εγώ αυτό! Όπως επίσης και το άλλο που νιώθεις ότι σε πνίγουνε στον ύπνο και δε μπορείς να ξυπνήσεις (παράλυση ύπνου νομίζω λεγεται)... Η γιαγιά μου βέβαια απέδωσε το δεύτερο στο σατανά και μου σύστησε να πάω να ανάψω κεράκι στην εκκλησία για να φύγει 1
margaritagr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Το δεύτερο οι παλιοί το λεγανε και "βραχνά" και καποιοι οντως πιστευουν οως ειναι κατι που σε κρατα καθηλωμένο, σου απορροφά ενεργεια κ μετα σε αφηνει.... 2
fotaras13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Εγώ το ξέρω και "Μώρα". Άκουγα πολλά παιδιά απο το σχολείο που το είχαν αλλά μετά τα 20 μου άρχισα να το παθαίνω και εγώ.... Πάντως έχω ακούσει ότι η κούραση παίζει ρόλο για την εμφάνιση αυτών των συμπτωμάτων και ενδεχομένως και η διατροφή... λέτε όντως να ειναι κάτι ανησυχητικό και τσάμπα να το ρίχνω στο χαβαλε; 1
margaritagr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ναι υπαρχει και θεμα εδω γαι την υπνική παράλυση. Το παθαινεις συχνα; Αν ναι ισως θα πρεπει να απευθυνθείς σ εναν ειδικο, να δεις τι πρεπει να αλλαξεις ωστε να κοιμασαι καλυτερα Επισης http://www.iatropedia.gr/tips/ypnos-ti-symvainei-otan-peftete-apo-psila-ti-einai-o-ypnagogikos-spasmos/56141/ σχετικα με το τίναγμα. 1
fotaras13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Πλέον 2-3 φορές το μήνα μαξ... Παλιότερα πολύ σπάνια. Μωρέ αν εχει επιστημονική εξήγηση δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα... Απλά αυτό το να υπάρχει "κάτι" που μου απορροφά την ενέργεια με αγχώνει λιγάκι...
dimitrisOP Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Θέμα ύπνου και διατροφής είναι most of the times, τον τελευταίο καιρό το παθαίνω αρκετά συχνά, δεν με χαλάει , μπορώ να πω ότι μου αρέσει κιόλας
gatokoritso Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 το παθαινω συνηθως οταν σε μια μερα εχει πεσει πολυ κουραση κ χαλια φαι.ξεκιναει το ονειρο που πεφτω στο κενο κι ξερω οτι σε λιγα δευτερα θ ερθει κ το τρανταγμα...παντως το προτιμω απο το ν πεφτω απο το κρεβατι.εκει πεφτει το μεγαλο βρισιδι. :mad: :mad:
revolver1990 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Εγώ βλέπω ότι περπατάω ή κατεβαίνω σκαλιά και ξαφνικά σκοντάφτω και πέφτω. Εσύ τι βλέπεις? Δεν είναι και τόσο ενοχλητικό πάντως, έχει και λίγο πλάκα όταν καταλαβαίνω πως δεν έπεσα στην πραγματικότητα. Και γω αυτο βλεπω. Το παθαινω μονο οταν κοιμηθω ανασκελα, πραγμα που συμβαινει πολυ σπανια γιατι δε με παιρνει σχεδον ποτε ο υπνος ανασκελα, πρεπει να γυρισω μπρουμητα, εκτος και αν ειμαι τελειως χωμα (2 μερες αυπνος ξερω γω), που τοτε κοιμαμαι και ορθιος. Νιώθω συγκίνηση γιατί δεν είμαι ο μόνος.
margaritagr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Πλέον 2-3 φορές το μήνα μαξ... Παλιότερα πολύ σπάνια. Μωρέ αν εχει επιστημονική εξήγηση δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα... Απλά αυτό το να υπάρχει "κάτι" που μου απορροφά την ενέργεια με αγχώνει λιγάκι... Οπως σε πολλα, υπαρχει απο τη μια η επιστημονική εξήγηση κι απο την αλλη οι θρησκευτικές , μεταφυσικές ανησυχίες... Εγω διαλέγω τη πρωτη κουρτίνα 2
silverado Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Το τιναγμα αυτο ειναι αποτελεσμα του αγχους.Οταν καποιος πεφτει να κοιμηθει με την σκεψη οτι αυριο η μερα θα ειναι πιο δυσκολη απο τις προηγουμενες, ειναι φυσικο ο οργανισμος του να χρησιμοποιει δικλειδες ασφαλειας για να ξυπνησει εγκαιρα.Το τιναγμα αυτο ειναι η προσπαθεια του οργανισμου μας, να μας ξυπνησει.Το υπερβολικο αγχος μπερδευει το εσωτερικο μας ρολόι και το τιναγμα αυτο γινεται σε λαθος χρονο.Τα διαφορα ροφηματα που προταθηκαν πιο μπροστα δεν βοηθανε,γιατι η συχνοουρια που προκαλουν το πιθανοτερο ειναι να διακοψει τον συνεχομενο υπνο.Για ψυχολογικους λογους η χρησιμοποιηση 2 ξυπνητηριων μπορει να προσφερει πιο ηρεμο υπνο. 2
volos27 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 τι ειναι αυτα που παθαινετε,παιζετε με κερια καθρεφτες κ πενταλφες πριν τον υπνο?
AntiCambeR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μου θυμίσατε τους Πόντιους που για να μην τους "πάρει" ο ύπνος δένονται στο κρεβάτι.
*nenya* Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 τι ειναι αυτα που παθαινετε,παιζετε με κερια καθρεφτες κ πενταλφες πριν τον υπνο? yeap 4
David20 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δεν έχω ιδέα που μπορεί να πήγε το μυαλό σας αλλά εγώ μιλάω γι'αυτό το εκνευριστικό τίναγμα στην αρχή του ύπνου. Εκεί που ζήτημα να έχει περάσει κάνα δεκάλεπτο ύπνου, τινάζομαι και ξυπνάω έντρομη...πόσο εκνευριστικό!! Εσείς τί κάνετε γι'αυτό; Υπάρχει τρόπος να το μειωσουμε/εξαφανίσουμε; Αν θυμαμαι καλα ειναι περιπου το ιδιο με το αισθημα πτωσης (στον υπνο παντα)...Δεν ξερω αν μπορει να αντιμετωπιστει,εγω παντως τα χω πολλα χρονια, και το τιναγμα που αναφερεις και το αισθημα πτωσης !..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα